Гатање, баење

Discussion in '„Другата“ наука' started by kiki-riki, Nov 21, 2009.

1. callmebombshell

callmebombshell Активен член

Здраво на сите .Нова сум на форумов и сакам да споделам едно негативно искуство се со цел да внимавате и никогаш да не одите кај Силвана Куманово.Пред неколку месеци бев за прв пат во Куманово кај Силвана.Прво беше хаос преку 80 луѓе во едно мало просторивче закажуваш а кога ќе одиш кој прв дошол тој влегуват.Интересно е што гледаат таа,керќата поголема и мажот Цацко за кој што подоље ќе напишам.Прво седиш кај ,неа потоа кај ќерката и кога е тука Цацко кај него во собата има и други љуѓе што е страшно дур ти гледа тебе слушаат и тие .Женава појма нема верувале или не ми изнакажа 300 глупости дека ќе останам без ќерка,дека мојата ќерка или ќе загине имала предмрежје или дека ќе ја изгази кола,или ќе се удави и што уште не .Најстрашно од се ме убедуваше дека дома има злато,и требало да го бараме со некој си Оџа што ќе го викнала таа.Јас уште прв пат кога појдовме ми стоеше жената неверна уште по понашањето и цела фамилија што гледа.Сопругот нејзин Цацко те фаќа за градите демек прави молитва и треси зелени Силвана едно кажува Цацко друго .Ќерќата Викторија мести кичми доколку некој има потреба со нејзе немам искуство и неможам да кажам.Одевме неколку месеци истите и истите глупости.Шлагот на тортата беше кога седнавме со сопругот на маса со љуѓе од 5 -та управа.Ни кажаа дека Мвр е запознаено со Силвана ,многу луѓе од Полиција се изгорени и дека и се пратит на Пи мерки телефонот.На некој човек му напрајла маѓии со кукла ,на другиот ги натерала двајца кумови да си ги менуваат жените.Кога едниот човек побарал помош од некој си Оџа му рекол ќе дојдам со тебе Силвана Куманово ти има магија направено со некој си оџа куклата ја криет кај неа .Одење полицаецот со оџата у собата кај што гледа ја нашле куклата било хаос сакал да ја пука.Едвај го убедил оџата да не си ги валка рацете.Цацко ги фаќал жените за цицки ,и ги носел во соба горе.Цело Куманово знае кој се и како работат.Јас лично бев под депресија неколку месеци,на никој не му посакувам да одите кај оваа жена -Ѓаол !!!! Се надевам дека за брзо ќе ја најде правдата.

2. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Страшно. И други се жалеа дека многу се чекало а врска немале Силвана и Слаѓан. Незнаев дека и ќерка им ја вклучиле во манипулативниот бизнис Живееле покрај автопат. Тие треба кривично да се гонат.

callmebombshell likes this.
  3. callmebombshell

Да живеат во населба Рајкова Куќа.Ќе слушнете за брзо многу луѓе ги имаат земено на душа.

4. uno87

uno87 Истакнат член

Najveke u korist ste vie i Cacko

simoncelicius and Justicija like this.
  5. Bratot

Bratot Популарен член

Што е бре ова :o

MeowMeow and SummerGirl like this.
  6. Miracls897

Miracls897 Активен член

Здраво. Дали некој во скоро време бил кај жената во Дедебалци? Дали гледа сеуште?

7. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Сте го барале Цацко и сте го нашле. Со кој памет одите кај вакви јас не знам.

8. uno87

uno87 Истакнат член

Site odat od maka no ženava i iskrena i si spodelila nejzino iskustvo

callmebombshell likes this.
  9. Sailor Moon

Sailor Moon Нов член

Здраво, бајачка по селата некоја или в град во близина на Битола дали знајте?

uno87 likes this.
  10. Realist1

Realist1 Популарен член

Некој контакт таму од село оптичари да не имаш од цеца окцето, око од ној шо има?

Mumoftwo30 and SummerGirl like this.
  11. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

За мака се оди кај вистински квалификувани доктори, не кај измамници.

12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Од мака се знае кај се оди. Не се плашите кога ќе ви кажат вакво нешто? Јас не би можела да спијам :x

Не сака да го даде контактот од Цена :D

MeowMeow, Mumoftwo30 and Realist1 like this.
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Од Цеца пејачката имам од друга немам :|

SummerGirl and Realist1 like this.
  14. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Еден куп луѓе се жалеа дека ништо не им погодила, дека дури и погрешни работи им кажала. На една и кажала мајка ти е болна ама ќе оздрави, а мајка и почината пред 8 години. И бидејќи многу почнаа да зборат дека е трчи лажи сопни се, луѓе престанаа да одат кај неа и и се расипа бизнисот.

Како и кај сите други „гледачи“. На среќа нешто ќе погодат, сто други работи ќе ги утнат и така. И затоа овој бизнис само по селата успева, каде што луѓето се полековерни и посуеверни.

GirlLove, MeowMeow and SummerGirl like this.
  15. Sailor Moon

Sailor Moon Нов член

можи и во приватна порака да ми пишите ако знајте

uno87 likes this.
  16. miwssss

miwssss Нов член

zdravo
    ima li nekoj kontakt da mi predlozi od gatacka vo skopje?
    mi treba da doznaam nekoi informacii sto se skrieni od mene i ako znaete nekoja sto gata, bae, gleda...pisete mi kontakt, kaj se naogja i za so pomaga

17. Malechka__19

Malechka__19 Нов член

I jas bi sakala da odam nekade kaj nekoj gledac/gledacka sto gleda bae i pomaga na narod pisete mi dokolku znaete nekoj koj moze da mi pomogne za poveke sferi vo zivotot bidejki nisto ne mi odi od raka kako porano..

Tea30 likes this.
  18. srna646

srna646 Нов член

Здраво дали има некој искуство со Мајка Стоја од С.Габреш ве молам за искрени искуства во голема мака сум, благодарам однапред.

uno87 likes this.
  19. callmebombshell

Во право сте.Но кога имаш мака сегде ќе појдеш.Само што некои луѓе не се плашат од Господ.Битно и јас и моето семејство сме ок,и на никој ништо не му се деси,така да јас само споделив мое мислење да не наседни некој друг .

srna646 likes this.
  20. Viveki

Viveki Истакнат член

Некој што има никнејм Колмибомбшел не иде по бајачи, туку му е досадно. Па и паметниве фаци шо се праат по форумов наседнаа да враќаат на постов демек се подје@баваат. Луд ј@@бе збуњеног.

Mumoftwo30 and Mrs. right like this.