Здраво на сите .Нова сум на форумов и сакам да споделам едно негативно искуство се со цел да внимавате и никогаш да не одите кај Силвана Куманово.Пред неколку месеци бев за прв пат во Куманово кај Силвана.Прво беше хаос преку 80 луѓе во едно мало просторивче закажуваш а кога ќе одиш кој прв дошол тој влегуват.Интересно е што гледаат таа,керќата поголема и мажот Цацко за кој што подоље ќе напишам.Прво седиш кај ,неа потоа кај ќерката и кога е тука Цацко кај него во собата има и други љуѓе што е страшно дур ти гледа тебе слушаат и тие .Женава појма нема верувале или не ми изнакажа 300 глупости дека ќе останам без ќерка,дека мојата ќерка или ќе загине имала предмрежје или дека ќе ја изгази кола,или ќе се удави и што уште не .Најстрашно од се ме убедуваше дека дома има злато,и требало да го бараме со некој си Оџа што ќе го викнала таа.Јас уште прв пат кога појдовме ми стоеше жената неверна уште по понашањето и цела фамилија што гледа.Сопругот нејзин Цацко те фаќа за градите демек прави молитва и треси зелени Силвана едно кажува Цацко друго .Ќерќата Викторија мести кичми доколку некој има потреба со нејзе немам искуство и неможам да кажам.Одевме неколку месеци истите и истите глупости.Шлагот на тортата беше кога седнавме со сопругот на маса со љуѓе од 5 -та управа.Ни кажаа дека Мвр е запознаено со Силвана ,многу луѓе од Полиција се изгорени и дека и се пратит на Пи мерки телефонот.На некој човек му напрајла маѓии со кукла ,на другиот ги натерала двајца кумови да си ги менуваат жените.Кога едниот човек побарал помош од некој си Оџа му рекол ќе дојдам со тебе Силвана Куманово ти има магија направено со некој си оџа куклата ја криет кај неа .Одење полицаецот со оџата у собата кај што гледа ја нашле куклата било хаос сакал да ја пука.Едвај го убедил оџата да не си ги валка рацете.Цацко ги фаќал жените за цицки ,и ги носел во соба горе.Цело Куманово знае кој се и како работат.Јас лично бев под депресија неколку месеци,на никој не му посакувам да одите кај оваа жена -Ѓаол !!!! Се надевам дека за брзо ќе ја најде правдата.
Страшно. И други се жалеа дека многу се чекало а врска немале Силвана и Слаѓан. Незнаев дека и ќерка им ја вклучиле во манипулативниот бизнис Живееле покрај автопат. Тие треба кривично да се гонат.