Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. callmebombshell

callmebombshell Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Здраво на сите .Нова сум на форумов и сакам да споделам едно негативно искуство се со цел да внимавате и никогаш да не одите кај Силвана Куманово.Пред неколку месеци бев за прв пат во Куманово кај Силвана.Прво беше хаос преку 80 луѓе во едно мало просторивче закажуваш а кога ќе одиш кој прв дошол тој влегуват.Интересно е што гледаат таа,керќата поголема и мажот Цацко за кој што подоље ќе напишам.Прво седиш кај ,неа потоа кај ќерката и кога е тука Цацко кај него во собата има и други љуѓе што е страшно дур ти гледа тебе слушаат и тие .Женава појма нема верувале или не ми изнакажа 300 глупости дека ќе останам без ќерка,дека мојата ќерка или ќе загине имала предмрежје или дека ќе ја изгази кола,или ќе се удави и што уште не .Најстрашно од се ме убедуваше дека дома има злато,и требало да го бараме со некој си Оџа што ќе го викнала таа.Јас уште прв пат кога појдовме ми стоеше жената неверна уште по понашањето и цела фамилија што гледа.Сопругот нејзин Цацко те фаќа за градите демек прави молитва и треси зелени Силвана едно кажува Цацко друго .Ќерќата Викторија мести кичми доколку некој има потреба со нејзе немам искуство и неможам да кажам.Одевме неколку месеци истите и истите глупости.Шлагот на тортата беше кога седнавме со сопругот на маса со љуѓе од 5 -та управа.Ни кажаа дека Мвр е запознаено со Силвана ,многу луѓе од Полиција се изгорени и дека и се пратит на Пи мерки телефонот.На некој човек му напрајла маѓии со кукла ,на другиот ги натерала двајца кумови да си ги менуваат жените.Кога едниот човек побарал помош од некој си Оџа му рекол ќе дојдам со тебе Силвана Куманово ти има магија направено со некој си оџа куклата ја криет кај неа .Одење полицаецот со оџата у собата кај што гледа ја нашле куклата било хаос сакал да ја пука.Едвај го убедил оџата да не си ги валка рацете.Цацко ги фаќал жените за цицки ,и ги носел во соба горе.Цело Куманово знае кој се и како работат.Јас лично бев под депресија неколку месеци,на никој не му посакувам да одите кај оваа жена -Ѓаол !!!! Се надевам дека за брзо ќе ја најде правдата.

На Mumoftwo30, uno87 и Alex.T им се допаѓа ова.
  2. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    319
    Страшно. И други се жалеа дека многу се чекало а врска немале Силвана и Слаѓан. Незнаев дека и ќерка им ја вклучиле во манипулативниот бизнис Живееле покрај автопат. Тие треба кривично да се гонат.

На callmebombshell му/ѝ се допаѓа ова.
  3. callmebombshell

callmebombshell Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Да живеат во населба Рајкова Куќа.Ќе слушнете за брзо многу луѓе ги имаат земено на душа.

4. uno87

uno87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2022
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    54
    Najveke u korist ste vie i Cacko

На simoncelicius и Justicija им се допаѓа ова.
  5. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.675
    Допаѓања:
    16.125
    Што е бре ова :o

На MeowMeow и SummerGirl им се допаѓа ова.
  6. Miracls897

Miracls897 Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    15
    Здраво. Дали некој во скоро време бил кај жената во Дедебалци? Дали гледа сеуште?

7. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.788
    Допаѓања:
    16.575
    Сте го барале Цацко и сте го нашле. Со кој памет одите кај вакви јас не знам.

На GirlLove, MeowMeow, Mumoftwo30 и 7 други им се допаѓа ова.
  8. uno87

uno87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2022
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    54
    Site odat od maka no ženava i iskrena i si spodelila nejzino iskustvo

На callmebombshell му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sailor Moon

Sailor Moon Нов член

Се зачлени на:
    27 јануари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Здраво, бајачка по селата некоја или в град во близина на Битола дали знајте?

На uno87 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.742
    Допаѓања:
    4.246
    Некој контакт таму од село оптичари да не имаш од цеца окцето, око од ној шо има?

На Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  11. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.478
    Допаѓања:
    127.192
    За мака се оди кај вистински квалификувани доктори, не кај измамници.

На MeowMeow, Mumoftwo30, EvAngelos и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.313
    Допаѓања:
    36.992
    Од мака се знае кај се оди. Не се плашите кога ќе ви кажат вакво нешто? Јас не би можела да спијам :x

Не сака да го даде контактот од Цена :D

На MeowMeow, Mumoftwo30 и Realist1 им се допаѓа ова.
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.675
    Допаѓања:
    16.125
    Од Цеца пејачката имам од друга немам :|

На SummerGirl и Realist1 им се допаѓа ова.
  14. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.725
    Допаѓања:
    10.238
    Еден куп луѓе се жалеа дека ништо не им погодила, дека дури и погрешни работи им кажала. На една и кажала мајка ти е болна ама ќе оздрави, а мајка и почината пред 8 години. И бидејќи многу почнаа да зборат дека е трчи лажи сопни се, луѓе престанаа да одат кај неа и и се расипа бизнисот.

Како и кај сите други „гледачи“. На среќа нешто ќе погодат, сто други работи ќе ги утнат и така. И затоа овој бизнис само по селата успева, каде што луѓето се полековерни и посуеверни.

На GirlLove, MeowMeow и SummerGirl им се допаѓа ова.
  15. Sailor Moon

Sailor Moon Нов член

Се зачлени на:
    27 јануари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    можи и во приватна порака да ми пишите ако знајте

16. miwssss

miwssss Нов член

Се зачлени на:
    7 август 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo
    ima li nekoj kontakt da mi predlozi od gatacka vo skopje?
    mi treba da doznaam nekoi informacii sto se skrieni od mene i ako znaete nekoja sto gata, bae, gleda...pisete mi kontakt, kaj se naogja i za so pomaga

17. Malechka__19

Malechka__19 Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2025
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    I jas bi sakala da odam nekade kaj nekoj gledac/gledacka sto gleda bae i pomaga na narod pisete mi dokolku znaete nekoj koj moze da mi pomogne za poveke sferi vo zivotot bidejki nisto ne mi odi od raka kako porano..

На Tea30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. srna646

srna646 Нов член

Се зачлени на:
    28 јануари 2025
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    11
    Здраво дали има некој искуство со Мајка Стоја од С.Габреш ве молам за искрени искуства во голема мака сум, благодарам однапред.

19. callmebombshell

callmebombshell Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Во право сте.Но кога имаш мака сегде ќе појдеш.Само што некои луѓе не се плашат од Господ.Битно и јас и моето семејство сме ок,и на никој ништо не му се деси,така да јас само споделив мое мислење да не наседни некој друг .

На srna646 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    10.170
    Некој што има никнејм Колмибомбшел не иде по бајачи, туку му е досадно. Па и паметниве фаци шо се праат по форумов наседнаа да враќаат на постов демек се подје@баваат. Луд ј@@бе збуњеног.

На Mumoftwo30 и Mrs. right им се допаѓа ова.