Градници

Discussion in 'Мода и стил' started by ana-sweet, Oct 13, 2011.

1. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Јас имав купено два такви, ама пред 5-6 години од зелено пазарче првата тезга. Ептен беа секси, со прерамки на грбот и напред се закопчуваше.

2. barbiegirl.24

Јас купив лани од 26јули, таму ми кажаа дека има таков, па отидов специјално за тоа. Црн со потпунки, позади лента силиконска и прерамки силиконски, околу 600-700ден го купив, само еднаш го облеков за свадба и толку. Многу ме стегаше, не ми беше удобен заради потпунките, ама лентата ок беше, не се мрдна воопшто.

3. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Епа јас затоа си прашав каде има поевтин, не ми се даваат пак 600 денари...

4. barbiegirl.24

Епа не знам... види на Бит пазар.

5. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Може некој да ги напише големините како одат од најмала до најголема?

6. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Девојки мала помош.
    Јас имам многу големи гради, значи градниците со корпа до 95 нели одат, или 100 незнам точно како беше, пошто одамна немам купено, не ми ги држе на место балоните и едвај ги собира, значи нема таков за мене од тие на пазарче или у Сара Фешн шо се продават. Големи гради значат тежина, имам квалитетен градник од Лиска и од Сара Фешн, ама не е со корпа, туку со фишбон од страна што стегат добро ама тој од Лиска оти ми е стар, веќе гледам попушта, а овој од Сара Фешн искрено, прв пат купив и последен, го земав пред 6-7 месеци кога беше, налик ист како тој од Лиска, пошто не ми се даваа пак тогаш пари за нов од Лиска, го земав овој за 850 денари мислам, ама цел е олабавен и му испаднаа жиците.
    Сакам да прашам пошто сега не сум во Ск, а кога ќе дојдам на кратко ќе биде, за да знам директ кај да одам, а да не е Лиска, искрено скапи ми се а скоро сите пари си ги потрошив, банкрот сум, ќе издрже овој што го имам уште некој месец, и плус од пазар што си имам си ги мењам, сакам да ми кажете дали воопшто има некаде градник со корпа за големи гради и отприлика цените како се движат, значи во Сара Фешн знам дека нема, ама со корпи сакам, тоа е битното.
    Не сум била оваа година у друга продавница за долна облека освен у Сара Фешн, па незнам искрено што и како има и по колку цена. А не ни знам воопшто дали има кај нас градници со корпа за големи гради.
    Ако мислете дека големите гради се благослов, се лажите, повеќе минуси отколку плусови има. :(

7. barbiegirl.24

Провери во Њу Јоркер во Веро Џамбо, мислам дека има.

8. An-na

An-na Форумски идол

^
    Нема. Освен во Лиска, барем јас, на друго место во Скопјево не успеав да најдам убави градници кои правилно ќе ги држат градите и ќе ми се таман. Така што... совет од мене, штеди си парички за Лиска, џабе ти се другиве градници кога не се како што треба.

anuskaNESTLE likes this.
  9. darcy

darcy Популарен член

Јас носам Д корпа, и од во последно време нарачувам од ebay, од латвиската фирма Rosme. Презадоволна сум од квалитетот (а мислам и дека подобро ми стојат од Лиска, некако таму тешко погаѓам модел). Цената доаѓа околу 1000-1200денари, па и тоа ми одговара.

anuskaNESTLE likes this.
  10. femina90

femina90 Популарен член

Убав, мазен, месо боја прслук, малку полнет?:?:

11. girlx3

girlx3 Истакнат член

Јас имам еден на OYSHO,месо боја,мазен е.
    се закопчува напред и прерамките се на средина што може да се носи и на рамбовка а да не се гледа..не е полнет ама има цврсти корпи и поткрева малку..мене искрено ми е омилен и се почесто него си го носам,јас го добив на подарок ама дефинитивно ќе си купам уште некој..кај нас на oysho градници имаше во зара или бершка не ми текнува точно ама мислам бершка беше.Со цена се окулу 500денари ама навистина вреди ептен се удобни.

12. kmaja

kmaja Истакнат член

Вака: јас имам од Лиска, скапечки се, ако се соберете повеќе другарки може да си нарачате дирекно од интернет модели кои им се на попуст, шипингот е 20 евра па ќе си го делите и ќе ве фати поефтино.
    Јас исто така го имам твојот проблем, и освен од лиска сум задоволна и од санда (имам 2 исти црно и бело како корпа ама не полнета ) беа по некои 600-700 ден. а слушам ги фалат и грација

anuskaNESTLE likes this.
  13. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Ист таков зедов од Сара Фешн. На NBB е моделот, со пресечени корпи, месо боја и мазен. Плус има силиконски ленти од внатрешната страна и немаш поим колку убаво го прави деколтето! Благо пополнет е, нема некои апла потпунки како air bags :rofl: , а го купив 600 денари.
    Цела недела имаат попуст на целиот асортиман, така да, ништо чудно да се на попуст, провери си. :)

femina90 likes this.
  14. Macyyyyy

Macyyyyy Истакнат член

Девојки градиве ми се разделени значи настрана ми идат,од каде и каков градник да купам за да ми ги спои градите...дали сте сретнале градник со странични потпунки?

15. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Јас имам мали гради и би сакала некој совет каков градник да купам, но да не е пушап и да се чувствувам ко да носам цемент, туку некој нормален што ке ми ги обликува градите и ке создаде деколте..Не се разбирам баш од градници. Помош?

16. angelche16

angelche16 Популарен член

Јас Baby doll носев до сега

the drummer likes this.
  17. Lile_05

Lile_05 Активен член

85че носам :(
    Претежно купувам ефтини градници дали од пазар или од продавница за долна облека градниците се исти и таму и таму барем така имам забележано на некои места...Носам само црни и бели градници со некои чипки ова она,најчесто такви купувам само еднаш имам купено црвен градник по желба на дечко ми:lol:

ADOKI and the drummer like this.
  18. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Na dobri cicinja ne im treba gradnici mislam deka ke se soglasite toa e moe mislenje .Koga vikam dobri se misli na cvrsti ne mnogu golemi i se razbira dignati , a retko koja gi ima u posledno vreme takvi gradi ..pozdrav do site feminki :)

19. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Nosam isklucivo pamucni bez fizbani.Bidejki nemam visnati gradi cesto sakam so opredelena obleka ,primer so podlabok V izraz, da ne nosam gradnik. :)
    Kupuvam najcesto od Lisca,Intimissimi ili pak od Women'secret.Ubavi imaat,udobni i dosta kvalitetni.

joy1 likes this.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Откако се породив со помалиот син, носам градник број 90. Градите ми се зголемија за 2 броја. Оттогаш купувам обични градници, без фижбан и потпунки. Најчесто купувам бели, црни или сиви градници.