Градници

Дискусија во 'Мода и стил' започната од ana-sweet, 13 октомври 2011.

1. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Јас имав купено два такви, ама пред 5-6 години од зелено пазарче првата тезга. Ептен беа секси, со прерамки на грбот и напред се закопчуваше.

2. barbiegirl.24

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Јас купив лани од 26јули, таму ми кажаа дека има таков, па отидов специјално за тоа. Црн со потпунки, позади лента силиконска и прерамки силиконски, околу 600-700ден го купив, само еднаш го облеков за свадба и толку. Многу ме стегаше, не ми беше удобен заради потпунките, ама лентата ок беше, не се мрдна воопшто.

3. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    8.644
    Епа јас затоа си прашав каде има поевтин, не ми се даваат пак 600 денари...

4. barbiegirl.24

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Епа не знам... види на Бит пазар.

5. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Може некој да ги напише големините како одат од најмала до најголема?

6. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Девојки мала помош.
    Јас имам многу големи гради, значи градниците со корпа до 95 нели одат, или 100 незнам точно како беше, пошто одамна немам купено, не ми ги држе на место балоните и едвај ги собира, значи нема таков за мене од тие на пазарче или у Сара Фешн шо се продават. Големи гради значат тежина, имам квалитетен градник од Лиска и од Сара Фешн, ама не е со корпа, туку со фишбон од страна што стегат добро ама тој од Лиска оти ми е стар, веќе гледам попушта, а овој од Сара Фешн искрено, прв пат купив и последен, го земав пред 6-7 месеци кога беше, налик ист како тој од Лиска, пошто не ми се даваа пак тогаш пари за нов од Лиска, го земав овој за 850 денари мислам, ама цел е олабавен и му испаднаа жиците.
    Сакам да прашам пошто сега не сум во Ск, а кога ќе дојдам на кратко ќе биде, за да знам директ кај да одам, а да не е Лиска, искрено скапи ми се а скоро сите пари си ги потрошив, банкрот сум, ќе издрже овој што го имам уште некој месец, и плус од пазар што си имам си ги мењам, сакам да ми кажете дали воопшто има некаде градник со корпа за големи гради и отприлика цените како се движат, значи во Сара Фешн знам дека нема, ама со корпи сакам, тоа е битното.
    Не сум била оваа година у друга продавница за долна облека освен у Сара Фешн, па незнам искрено што и како има и по колку цена. А не ни знам воопшто дали има кај нас градници со корпа за големи гради.
    Ако мислете дека големите гради се благослов, се лажите, повеќе минуси отколку плусови има. :(

7. barbiegirl.24

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Провери во Њу Јоркер во Веро Џамбо, мислам дека има.

8. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.951
    Допаѓања:
    36.958
    ^
    Нема. Освен во Лиска, барем јас, на друго место во Скопјево не успеав да најдам убави градници кои правилно ќе ги држат градите и ќе ми се таман. Така што... совет од мене, штеди си парички за Лиска, џабе ти се другиве градници кога не се како што треба.

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  9. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.898
    Јас носам Д корпа, и од во последно време нарачувам од ebay, од латвиската фирма Rosme. Презадоволна сум од квалитетот (а мислам и дека подобро ми стојат од Лиска, некако таму тешко погаѓам модел). Цената доаѓа околу 1000-1200денари, па и тоа ми одговара.

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Убав, мазен, месо боја прслук, малку полнет?:?:

11. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Јас имам еден на OYSHO,месо боја,мазен е.
    се закопчува напред и прерамките се на средина што може да се носи и на рамбовка а да не се гледа..не е полнет ама има цврсти корпи и поткрева малку..мене искрено ми е омилен и се почесто него си го носам,јас го добив на подарок ама дефинитивно ќе си купам уште некој..кај нас на oysho градници имаше во зара или бершка не ми текнува точно ама мислам бершка беше.Со цена се окулу 500денари ама навистина вреди ептен се удобни.

12. kmaja

kmaja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    96
    Вака: јас имам од Лиска, скапечки се, ако се соберете повеќе другарки може да си нарачате дирекно од интернет модели кои им се на попуст, шипингот е 20 евра па ќе си го делите и ќе ве фати поефтино.
    Јас исто така го имам твојот проблем, и освен од лиска сум задоволна и од санда (имам 2 исти црно и бело како корпа ама не полнета ) беа по некои 600-700 ден. а слушам ги фалат и грација

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.246
    Допаѓања:
    81.806
    Ист таков зедов од Сара Фешн. На NBB е моделот, со пресечени корпи, месо боја и мазен. Плус има силиконски ленти од внатрешната страна и немаш поим колку убаво го прави деколтето! Благо пополнет е, нема некои апла потпунки како air bags :rofl: , а го купив 600 денари.
    Цела недела имаат попуст на целиот асортиман, така да, ништо чудно да се на попуст, провери си. :)

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Macyyyyy

Macyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    97
    Девојки градиве ми се разделени значи настрана ми идат,од каде и каков градник да купам за да ми ги спои градите...дали сте сретнале градник со странични потпунки?

15. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Јас имам мали гради и би сакала некој совет каков градник да купам, но да не е пушап и да се чувствувам ко да носам цемент, туку некој нормален што ке ми ги обликува градите и ке создаде деколте..Не се разбирам баш од градници. Помош?

16. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.420
    Допаѓања:
    9.612
    Јас Baby doll носев до сега

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    85че носам :(
    Претежно купувам ефтини градници дали од пазар или од продавница за долна облека градниците се исти и таму и таму барем така имам забележано на некои места...Носам само црни и бели градници со некои чипки ова она,најчесто такви купувам само еднаш имам купено црвен градник по желба на дечко ми:lol:

На ADOKI и the drummer им се допаѓа ова.
  18. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Na dobri cicinja ne im treba gradnici mislam deka ke se soglasite toa e moe mislenje .Koga vikam dobri se misli na cvrsti ne mnogu golemi i se razbira dignati , a retko koja gi ima u posledno vreme takvi gradi ..pozdrav do site feminki :)

19. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Nosam isklucivo pamucni bez fizbani.Bidejki nemam visnati gradi cesto sakam so opredelena obleka ,primer so podlabok V izraz, da ne nosam gradnik. :)
    Kupuvam najcesto od Lisca,Intimissimi ili pak od Women'secret.Ubavi imaat,udobni i dosta kvalitetni.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.725
    Допаѓања:
    38.456
    Откако се породив со помалиот син, носам градник број 90. Градите ми се зголемија за 2 броја. Оттогаш купувам обични градници, без фижбан и потпунки. Најчесто купувам бели, црни или сиви градници.