Гумени чизми

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Oct 9, 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Со гумени чизми ни во нива не можете да ме видите . Сеуште има начини да се тера мода , во оваа крајност не одам . Нека имаат какви сакаш шари , циркони и што ти знам , ама да ми даеш пари не ги носам . ;)

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Гумени бе? :^)
    Би облекла ако сакам како мало дете да шлапам по вирови. И тоа исклучиво во границите на моето маало. Подалеку никако :x

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Баш ги сакам и никад нема да си опростам што лани не си купив комплет чизми и такво мантилче за дожд исти. Многу ми се убави моделите.

4. savana

savana Популарен член

Јас никогаш не би облекла вакви чизми, но добро секој си има различен вкус...

5. nesa

nesa Популарен член

Хехе јас вчера на ќерка ми и купив за да може на раат да си шлапка по вирчињата. Леле колку само се радуваше :lol: А мене нема шанси да ме види никој во такви :)

6. girl1985

girl1985 Популарен член

Каде имало такви? :^)

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Е за малечки деца - ДА. Можам само да замислам колку била слатка ќерка ти :)

girl1985 and sesilija like this.
  8. LaLy

LaLy Истакнат член

Мене па баш ми се убави,секако доколку складно се искомбинираат со нешто и обавезно со шалче :) .Инаку лани беа на мода,ама како по обичај Македончето касни.Оваа години гледам кај нас у град купиле 2 души и сеа одма ќе се зааакаат по нив,без разлика дека оваа година крзнените се тотално ин.Секако би ги облекла пошо баш сакам да stick out from the crowd. ;)

9. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Освен ако не одам по риба некогаш би ги облекла,а да ги носам вака ко за секој ден нема шанси :puke: .На рибарот Климе ме потсеќаат :D :rofl: :rofl: :rofl: :D

Attached Files:

10. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Гумени чизми имам носено само како дете и тоа за дома , никако за на училиште. Сега да ги облечам нема шанси , па и да се најмодерни на свет :tmi:

11. karina8

karina8 Популарен член

Вакви само на први април може да носам :tmi: Ма најмодерни нека бидат нема шанси да носам такви чизми :D Го носам она во што се чувствувам удобно и што го презентира мојот стил.Овие дефинитивно не се мој стил :)
    Сакам да купувам работи што се во тренд,меѓутоа мора да има усогласување помеѓу трендот и моето прифаќање.Да ми платат не облекувам ;)

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Пред две години од Холандија ми ги донесе зет ми, и ги носев, низ Скопјево. Ме гледаа како да ми фали нешто, а сега сите ги носат!

Ги носам, кога врне, кога ме мрзи да мислам што ќе ми одговара со што, зошто се црни со бели точки.
    Немам проблем со нив. :D

Bozica1980 likes this.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Епа за во зима како што има шлакатарници секаде низ градов и неможеш а да не се направиш лом секако дека би ми биле добредојдени :) Би ги носела зашто да не, за до ваму до таму :)

14. Pink.Princess

Pink.Princess Истакнат член

Овие чизми многу ми се свигаат и баш би сакала да имам едни вакви.Сега за овоа време на дожд баш убаво би стоеле. :)

15. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Уф колку ми се грди овие рибарските чизми. Ама ако се во мода би ги носела :tmi: барем нема да ме гледаат чудно низ град и нема да ми влегува вода слободно ќе си се шеткам. Грди негрди, практични се...тоа е :)

16. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

:D :D :D леле па нека направат модели на гумени чизми и на штикла за искачање хахахахахахахаххахахахахахахахаааа :rofl: :rofl: :rofl:

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Не викај два пати :lol:

Плус Вивиен Весвуд е хит со гумените чевли!!! Има и балетанки и чизми и сандали ма све! Има слични вакви во Палини во ГТЦ.
    [​IMG][​IMG]

18. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Интересни се за гледање, ама да ги носам - no way! Баш сега сум за едни чизмиња ниски во план да си купам, ама вакви нема шанси. :)

19. u.b.i.s.k.a

u.b.i.s.k.a Истакнат член

Само личност со стил може да ги носе, сепак да бидеме искрени не се за секој, нема секој фаца за нив........со задоволство би ѓи носила

Pink.Princess likes this.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Па видов негде низ Скопјево (само не се сеќавам каде) гумени чизми до колена на АПЛА штикла, едно 8 сантими можда :D