Гурко

Discussion in 'Мода и стил' started by Anely, Apr 13, 2011.

1. Anely

Anely Истакнат член

Незнам дали имате слушнато за фотогароф, но сакав да рпасам дали се има некој сликано кај него и дали навистина може по сликањето да ве викнат за модни ревии, кастинзи, снимање спотови и слично?

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Ѓурко

Мислиш Гурко?
    :^)
    Имаше порано студио во просториите на ТЦ Бисер на катот.
    Кога и да поминевме се газевме од смеење со другарка ми, затоа што и ги правеше спотовите на Ноне порано.
    И воедно - ја фотографираше.
    |(
    http://www.youtube.com/watch?v=rtbXDwI7 ... re=related
    Импресионирани? |(

Не баш.
    Не знам се' уште дали оперира низ градов, за фотографија си го имате Владо Георгиев, професионалец во секоја смисла на зборот за такви фотки...

3. Sephora

Sephora Популарен член

Ѓурко

Има тема Сакам да прашам Анели. :)
    На ревии, спотови и слично може да те викнат било кога, не мора да се сликаш кај него. Добро се додека имаш става и лице за модел.

Општо делото? -Крш.
    Овој спотов Трендафилка што го постирала ми е фаворит. :D

4. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Ѓурко

манијак е бе овој што ви е ! ! ! ! ! |( немој да сте се заебале кај него да отидете. вака слаткоречив е на зборови мислиш мед и млеко од уста му тече знае да ве убеди дека се е бесплатно за напредок во животот, да си започнете кариера и се тоа, АМА кога ќе треба да ве слика ќе ве испофаќа ко никад женско у живот да не видел. и сигурно ќе инсистира да се сликате во купаќи, долна облека или ако ве види послободни во размислување и голи :x
    ова со фаќањето е најмалце што ќе проба ;)