Јас досега кога живеев таму имав и се надевам кога ќе навраќам ќе имам убави искуства со дм. Обично скоро се им е убаво означено, независно од тековни вакви сезонски акции. Кога прочитав ми падна невообичаено за нив и проверив, инаку еве и јас не знаев. Пред се не сум таму и не сум толку во тек, иако сакам да сум информирана, да им пренесам на мои блиски таму, башка сум со кнап време и ако го имам следам акции за тука. Убаво е да се споделува кога е нешто корисно, убаво што спомна, башка што се сезонски производи, неопходни за периодов. Инаку не си ги замарала, за прашања не се наплаќа.
Малку не можам да сфатам. Што им значи ова од 01.08 пример под млеково за сончање? Од тогаш ќе им биде акцијата или?
Поима немам, јас за акцијава гледав на сликата книгата каде што е, сега онака брзински. Кнап сум со време, а и повеќе ми е фокусот на тукашни промоции. Ова или во дм да одиш да си прашаш или некоја што раб. таму ако сака да ти објасни тука.
@kristina.k и @zence во право сте, јас не видов дека е 2025 годината. Фала ви женски @DragonFly22 се објаснивме еве