Депилатор

Discussion in 'Тело' started by kate-the-great, Jan 25, 2011.

1. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Jas koristam rowenta depilator i zadovolna sum bidejki brzo i evtino depilira, no fakt e deka pobrzo rastat vlaknata, pocvrsti se i so poostri vrvovi. Sepak ako redovno se depiliras, na dve nedeli da receme mislam deka nema da ti pravi problem. Mislam deka go zemav okolu 2000-3000.
    [mod-kirilica:3jgwzvg7][/mod-kirilica:3jgwzvg7]

Hapburn Audrey and maleckataa like this.
  2. girl.23

girl.23 Истакнат член

прво имав од филипс, беше одличен, сега го имам од браун најновиот (околу 6000ден) ама сум презадоволна, вади влакна дури и од 1мм. на почетокот боли, но после се навикнуваш на него и е многу полесно, а и влакната се оретчуваат. го користам за нозе, раце, стомак, а понекогаш препони. кога и да се брзаш наместо да се плеткаш со топење восок, закажување по козметичари, најбрзо решение ми е :*

3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Јас депилатор не користам, многу ме боли со него. Редовно си одам на депилација, можеби е поскапо, ама е поефикасно. Мајка ми користеше од Цептер и се расипа, па сега го нарача онај од Топшоп за трајна депилација со гел, па да видиме тоа колку ќе и трае!

4. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Јас денес зедов депилатор од Филипс, незнам дали зошто прв пат ама многу ме боли и ми се иритира кожата. Користите нешто за смирување на црвенилотот или само ке си помине ? и по колку време ?

5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Јас користам само бебешка пудра нивеа.

6. cuciTo

cuciTo Истакнат член

ги има ли некој користено овие кристални хартии ?
    моментално се на намаление па ... :?:

http://www.smoothaway.mk/

7. Isabel

Isabel Популарен член

ПОПУСТ...за само 590 €!
    е малце...12 депилатори од поскапите ќе купиш.

8. cuciTo

cuciTo Истакнат член

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    е стварно сум ... :lol:

не го видов тоа мало € ;)

9. something

something Истакнат член

Леле јас немам баш убаво искуство со нив
    една другарка ги имаше и ајде мустаќите something ќе си ги отстранува :lol: :lol:
    и така спремна си седна и почна да си трие...и си оди дома што ќе види :tmi:
    црвенила-рани после едвај ги покривав со пудро |(

10. girl.23

girl.23 Истакнат член

немам пробано, ама тие што пробале се жалат дека не ги вади влакната, а ја оштетува кожата, така да јас не би ги купила

11. ani22

ani22 Истакнат член

philips се добри .. 1600 д

Teresa94 likes this.
  12. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

јас имам philips, го купив од free shop околу 30 евра беше...
    на почетокот многу ме болеше но сега веќе не толку :)

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Планирам да си купам депилаторче, не ја разгледав темава, директно прашувам, какви имате, дали се убави и колку пари се?
    Работата се цените :) нема за сите пишано ;) затоа што би сакала да купам некој убав, со достојна цена ;) и сакав да прашам некој да не има од Струга, што има депилаторче од Техномаркет, имаше розеви и плави, со разумна цена, некаде 1300 ден, не памтам што марка беа. Пред околу месец ги видов :) Би сакала да чујам некое мислење од Стружанки некои, планирам за такво.

14. Li0ness

Li0ness Популарен член

Цела тема е тоа... |( :x

LittleDevil likes this.
  15. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Јас користам Нео веќе една година. Си го земав на попуст 900 ден и искрено многу сум задоволна. Претходно имав Филипс и ми цркна за 1 месец. А 3000 беше. Така да слободно можам да кажам дека во некои случаи повеќе се плаќа името на производот отколку самиот производ.

16. woow

woow Истакнат член

Јас си имам Филипс веќе 6 год и сеуште работи како нов. Задоволна сум и го препорачувам на сите кои сакаат да си купат.

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Овој го имам, можеби веќе 4-5 години. Имаше 3 години гаранција, како компјутер :P Демек бежичен, ми рекоа да не го користам никогаш уклучен на кабелот, ама па така ми беше многу бавен, најверојатно сега затоа почна да попушта адаптерот, да се кине. Јас, другарка ми и снајка ми, и 3те имавме исти ваков и на 3те по 1 година ни се расипа моторот, ама од кога ми го сменија (нормално, под гаранција беше) веднаш имаше разлика во работењето. Изгледа уште фабрички им се фалш моторите. Сепак јас сум задоволна. Не боли нешто страшно, убаво ги вади влакната, од корен, а и за тие пари (900 ден) ме служеше перфект. Плус со него имаше сингерче за пилинг, како шмиргла :D
    Од кога го имам се немам никогаш депилирано со ленти на рацете и на нозете, понекогаш го користам и на препоните.

18. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

И јас го имам тој на Philips,депилирам раце и нозе и задоволна сум. Еве веќе година добар е работи,само еднаш ми се расипа од не пазење ми се замотаа влакна од косата среќа не ми се искуби целата :D (така ми е кога се депилирам со пуштана коса ) и теглајќи да ја тргнам се расштрафи целата :lol: Среќа се направи и од тогаш депилирање само со репче :)

19. Discovery

Discovery Истакнат член

Го мразам :@ Ај шо ми е многу болно туку после и кожава не ми е ко шо требит,плус растат и поткожни влакненца многу.Најлошо е шо веќе другиот ден почвет да ми растет и боцкет ко иглички :worried:

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Пробав еднаш со депилатор и цела кожа ми се вцрвени како да имам алаергија ииии од тогаш никогаш повеќе...... сега ленти користам :lol: