Дерматолог

Discussion in 'Лице' started by narcis2011, Sep 22, 2011.

1. Lucky4

Lucky4 Истакнат член

Здраво, имам проблем со дупчења на лице неколку останати после сипаници ме интересира мислење за остранување со ласер или други третмани. Кај кој дерматолог да одам немам никакво искуство и дали има некој со слично искуство .Поздрав

2. Amelia

Amelia Популарен член

Препорачајте дерматолог во државна болница? Има ли кај Жан Митрев?

3. KiTty19

KiTty19 Активен член

sega sakam da zakazam kaj Dr. Gorica dali da odam kaj nea ili kaj Dr. Kosta koj sekoj go fali na ovaa strana.Imam sliusnato mnogu pofalbi za Dr Gorica pa ako ima nekoj so iskustvo kaj nea neka mi pise.

4. KiTty19

KiTty19 Активен член

Zdravo dali kje moze nekoj sto ima iskustvo so Dr. Gorica da mi kaze dali im pomignala za cistenje na lice?

5. poker_face

poker_face Популарен член

Ако не се работи за егзема, провери да не си алергична на некоја храна. Обично алергиите се манифестираат на таков начин.

6. mila7

mila7 Истакнат член

Дали некој знае каде е преместена ординацијата на дерматологот Николина Лазаревска мислам се презиваше?

7. Vegegirl

Vegegirl Истакнат член

Има ли некоја искуство со ПЗУ Бонадерма во Капиштец? Докторката е Лидија Голева Мишевска?

8. blurryfave

blurryfave Истакнат член

Колку чини прегледот кај др. Агрон Старова?

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Сигурно не знам да ти кажам, не бев директно во ординација. Но колку што знам мислам дека е 1000 денари.

10. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Дали некој знае колку чини еден третман на ласерско отстранување на лузни од акни и да сподели искуство ако сака?
    Јас досега правев 6 пати дермапен, но лузните ми се многу стари и сеуште ги имам.
    Размислувам дали да почнам пак со третман ласерски или оној плазма со земање на крв...
    Секоја препорака би била добредојдена.

11. AnaKarenina00

AnaKarenina00 Истакнат член

Zdravo..kako str zadovolni od dr. Irena Dimitrovska 8mi septemvri?

12. megglers

megglers Нов член

Kaj doktorkata Lidija, veke nekolku pati bev i ke prodolzam da odam se dodeka ne go resam problemot so bubuljickite i luznite. Sega e mnogu podobro od porano, iskreno ja preporacuvam pozdrav

13. DeVoJkaTa999

DeVoJkaTa999 Истакнат член

Здраво, имам егзема низ цело лице. Рапаво црвенило, многу чеша, се водени. Денови е активно денови е така смирено, така веќе три години. Зимно време е многу активно.
    Некоја девојка со сличен проблем да го има решено или барем да е во процес на лечење?

Др.Старова веројатно ќе треба да ја посетам ако нема друг дерматолог кој што веќе некок бил со сличен проблем.
    Поздрав.

all4him likes this.
  14. lalinda

lalinda Истакнат член

Здраво, дали има некој проблеми со големи подочници и плус кафеави? Барам некој дерматолог (или козметика) за вакви проблеми, многу ми пречат. Ве молам за предлог.:)

15. Snowbell

Snowbell Истакнат член

Има и козметика (креми) и тртмани за избелување или/и третмани за пополнување.За креми ти треба косултација со дерматолог да те види и да ти препорача. Пиши ми ЛП ке ти објаснам подобро.
    Поздрав;)

16. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

@megglers, ме интересира дали третманите ги врши докторката или некоја вработена, дали пред да почне со третманот докторката прави дерматолошки преглед на лицето и сл.
    Те молам, пиши ми повеќе детали за третманите кај неа, би сакала да ги пробам третманите, имам многу проблематично лице. Фала однапред!

17. tamara85

tamara85 Истакнат член

PREZADOVOLNA posle lutanje po sekakvi dermatolozi samo taa mi najde resenie za rosacea, trpellivo no uspesno.

swwetyyy likes this.
  18. tamara85

tamara85 Истакнат член

me interesira kolku vreme ja imate rosaceata (tie sto ja imaat) i od sto ste najzadovolni, so toa sto taa ne moze da se izleci, tuku samo da se stava vo miruvanje, i uste nesto koj period vie najizrazena?

19. megglers

megglers Нов член

Здраво. Да, докторката прави дерматолошки преглед пред да започне но и во текот на целиот третман, кои скоро целосно го работи самата. Нешто ако сестрата и помогне окулу и тоа е тоа. Ке ти објасни се што треба да употребуваш и што да правиш за да не ти се јавуваат бубулици. Оди кај неа нема да згрешиш.

MIA-SK likes this.
  20. Marija Mac

Marija Mac Нов член

Ве молам за совет кај кој дерматолог да одидам? Имам темни флеќи на лицето од сонцето,ако имал некој такво искуство да сподели.Цела година се борам со нив.Ви благодарам:)