Здраво, имам проблем со дупчења на лице неколку останати после сипаници ме интересира мислење за остранување со ласер или други третмани. Кај кој дерматолог да одам немам никакво искуство и дали има некој со слично искуство .Поздрав
sega sakam da zakazam kaj Dr. Gorica dali da odam kaj nea ili kaj Dr. Kosta koj sekoj go fali na ovaa strana.Imam sliusnato mnogu pofalbi za Dr Gorica pa ako ima nekoj so iskustvo kaj nea neka mi pise.
Zdravo dali kje moze nekoj sto ima iskustvo so Dr. Gorica da mi kaze dali im pomignala za cistenje na lice?
Ако не се работи за егзема, провери да не си алергична на некоја храна. Обично алергиите се манифестираат на таков начин.
Дали некој знае каде е преместена ординацијата на дерматологот Николина Лазаревска мислам се презиваше?
Сигурно не знам да ти кажам, не бев директно во ординација. Но колку што знам мислам дека е 1000 денари.
Дали некој знае колку чини еден третман на ласерско отстранување на лузни од акни и да сподели искуство ако сака? Јас досега правев 6 пати дермапен, но лузните ми се многу стари и сеуште ги имам. Размислувам дали да почнам пак со третман ласерски или оној плазма со земање на крв... Секоја препорака би била добредојдена.
Kaj doktorkata Lidija, veke nekolku pati bev i ke prodolzam da odam se dodeka ne go resam problemot so bubuljickite i luznite. Sega e mnogu podobro od porano, iskreno ja preporacuvam pozdrav
Здраво, имам егзема низ цело лице. Рапаво црвенило, многу чеша, се водени. Денови е активно денови е така смирено, така веќе три години. Зимно време е многу активно. Некоја девојка со сличен проблем да го има решено или барем да е во процес на лечење? Др.Старова веројатно ќе треба да ја посетам ако нема друг дерматолог кој што веќе некок бил со сличен проблем. Поздрав.
Здраво, дали има некој проблеми со големи подочници и плус кафеави? Барам некој дерматолог (или козметика) за вакви проблеми, многу ми пречат. Ве молам за предлог.
Има и козметика (креми) и тртмани за избелување или/и третмани за пополнување.За креми ти треба косултација со дерматолог да те види и да ти препорача. Пиши ми ЛП ке ти објаснам подобро. Поздрав
@megglers, ме интересира дали третманите ги врши докторката или некоја вработена, дали пред да почне со третманот докторката прави дерматолошки преглед на лицето и сл. Те молам, пиши ми повеќе детали за третманите кај неа, би сакала да ги пробам третманите, имам многу проблематично лице. Фала однапред!
PREZADOVOLNA posle lutanje po sekakvi dermatolozi samo taa mi najde resenie za rosacea, trpellivo no uspesno.
me interesira kolku vreme ja imate rosaceata (tie sto ja imaat) i od sto ste najzadovolni, so toa sto taa ne moze da se izleci, tuku samo da se stava vo miruvanje, i uste nesto koj period vie najizrazena?
Здраво. Да, докторката прави дерматолошки преглед пред да започне но и во текот на целиот третман, кои скоро целосно го работи самата. Нешто ако сестрата и помогне окулу и тоа е тоа. Ке ти објасни се што треба да употребуваш и што да правиш за да не ти се јавуваат бубулици. Оди кај неа нема да згрешиш.
Ве молам за совет кај кој дерматолог да одидам? Имам темни флеќи на лицето од сонцето,ако имал некој такво искуство да сподели.Цела година се борам со нив.Ви благодарам