Дива (Hercai) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Dream-Girl, Nov 6, 2021.

1. Amelia

Amelia Популарен член

Знам дека Азизе Асланбеј мислам, била заљубена во минатото во некој од семејството на Рејхан или сум грешка?

2. @ceci11

@ceci11 Истакнат член

Da vo dedoto na Reyyan.

Amelia likes this.
  3. @ceci11

@ceci11 Истакнат член

Ima i kniga za ovaa serija. Avtorka na knigata e Sumeyya Koç

Ygritte likes this.
  4. Tinkerbell11

Tinkerbell11 Популарен член

Кога пишувате детали за некоја серија, а сеуште не се десило тоа пишувајте го во спојлер. Не секој сака пред време да дознае што и како ќе се одвива.

JennyKuld, ane.bella and Oneo like this.
  5. Amelia

Amelia Популарен член

Тоа ли е нешто поврзано со одмаздата? Нели Рејахан испадна дека е посинета или грешка сум?

@ceci11 likes this.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Рејхан е всушноат ќерка на синот на Азизе Асланбеј кој ја силувал мајкаи, а Миран е син на таткото на Рејхан, кој ја сакал најка му на Миран и била бремена кога на сила ја омажиле за Асланбеј.

Amelia likes this.
  7. Amelia

Amelia Популарен член

Значи Рејхан е внука на Азизе, а Миран не? А таткото на Рејхан, всушност на Миран вистинскиот се омажил со на Рејхан мајка и? Зошто на Миран мајка му ја на сила мажиле за Асланбеј? Се сеќавам Азизе имаше рани на грбот од што и беа?

8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Azize e vsusnoat Ajse..Majka na tatkoto na Hazar Şadoğlu (za koj sto Rejhan misli deka i e tatko) Ona se sakala so stariot Şadoğlu ama bile siromašni i bile 4 sestri. Imalo pozar vo koj zaginale site osven Ajse. I za da se sveti, go zema imeto na Azize i taka se pretstavuva.. Mnogu e mesana serijata.

9. Amelia

Amelia Популарен член

А, кој е татко на Рејхан, кој ја силувал мајка и на Рејхан, и како се омажила со Хазар. Зошто мајката на Миран била принудена да се омажи со Асланбеј?

Tajnaotrovna and @ceci11 like this.
  10. dade123

dade123 Популарен член

азизе, ајше од минатото се сакале со стариов шадоглу имале син и требало да се земат. Во момакот избил пожар и цела фамилија на азизе изгорела освен таа и уште една сестра. Азизе мисли дека во пожарот изгорел и нејзиниот син но тој е жив и тој е хазар шадоглу но таа не знае. Тука почнува планот за одмазда таа менува личен опис и име се мажи кај асланбеј и станува моќна. Ја зема на сила мајкаму на миран иако знае дека е бремена и го сака хазар. Една вечер треба да избегаат хазар и мајкаму на миран но ќе ги фати мажот асланбеј ќе пука во хазар па после во неа и на крај си пука во глава се ова пред очите на азизе. Таа ја менува приказната дека хазар ја силувал мајкаму на миран и го убил таткому и така го спрема за одмазда. Миран ја зема рејхан и ја остава после првата брачна ноќ, се кае и оди назад да ја бара но таа венче не е таму фрлена е на сред плоштад. Мајка и на рејхан се сакала со некој но тој не сакал бебе затоа се разделиле не ја силувал и не е внука на асланбеј. Прашајте нешто сега брзо ја гледав цела

11. dade123

dade123 Популарен член

миран има друга жена, братучетка му, и од почеток не се претставува како алан еј него со др презиме.

@ceci11 likes this.
  12. Amelia

Amelia Популарен член

Како мајка и на Рејхан се омажила со Хазар, кога била бремена? Како ја прифатиле? А тој на Азизе син ли бил што се оженил со мајката на Миран, од одмазда ли го сторила тоа? Азизе не го сака Миран? А тој братучедот на Рејхан што улога има, што беше со него?

13. Amelia

Amelia Популарен член

Миран бил ли женет пред да се ожени со Рејхан? Како така може со братучетка му? Всушност не му е братучетка, бидејќи не е внук на Азизе?

@ceci11 likes this.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Не се сеќавам на се... одамна ја гледав. Од тогаш имам гледано многу серии

15. dade123

dade123 Популарен член

да Хазар ја зел додека била бремена а тој уништен ради тоа што му е убиена жената што ја сака. Ни мајка на Рејхан ни Рејхан не се прифатени во конакот од стариот шадоглу цело време тој ќе ја тепа Рејхан ич не ја сака дека не е негова крв. Ехее тек после време ќе ја засака и ќе ја прифати. Да на Азизе син ќе се ожени со мајкаму на Миран, тоа ќе е желба на Азизе за да спрема одмазда и тој цело време ја малтретирал мајкаму на мирна ја тепал. Азизе всушност го сака Миран тек кога ќе дознае дека тој и е внук од синот Хазар се ќе прави за него

Amelia likes this.
  16. dade123

dade123 Популарен член

миран ко ќе се земи со Рејхан исто време е женет и со друга, со тоа што со Рејхан ќе се жени под друго презиме, уствари и бракот е лажен и матичарот е лажен и свадба ќе прават, Рејхан ќе е скршена после се. Тој братучедот азат ја сака Рејхан ќе се мафта ваму таму

17. Amelia

Amelia Популарен член

Нели тој ќе се оженеше со братучетка на Миран? А како и е братучед на Рејхан и тој ли е Шадоглу?

18. dade123

dade123 Популарен член

да и тој е Шадоглу од чичкото на Рејхан, брат на Хаза. Ќе се жени со брачед на Миран ама некаде втора трета сезона. Овај азат со има една сестра јарен, сплеткар невиден одвратна е се ќе прави лошо.

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

ane.bella likes this.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Утре ли ќе почне кај нас серијава?

Amelia likes this.