Спојлер Знам дека Азизе Асланбеј мислам, била заљубена во минатото во некој од семејството на Рејхан или сум грешка?
Кога пишувате детали за некоја серија, а сеуште не се десило тоа пишувајте го во спојлер. Не секој сака пред време да дознае што и како ќе се одвива.
Спојлер Рејхан е всушноат ќерка на синот на Азизе Асланбеј кој ја силувал мајкаи, а Миран е син на таткото на Рејхан, кој ја сакал најка му на Миран и била бремена кога на сила ја омажиле за Асланбеј.
Спојлер Значи Рејхан е внука на Азизе, а Миран не? А таткото на Рејхан, всушност на Миран вистинскиот се омажил со на Рејхан мајка и? Зошто на Миран мајка му ја на сила мажиле за Асланбеј? Се сеќавам Азизе имаше рани на грбот од што и беа?
Спојлер Azize e vsusnoat Ajse..Majka na tatkoto na Hazar Şadoğlu (za koj sto Rejhan misli deka i e tatko) Ona se sakala so stariot Şadoğlu ama bile siromašni i bile 4 sestri. Imalo pozar vo koj zaginale site osven Ajse. I za da se sveti, go zema imeto na Azize i taka se pretstavuva.. Mnogu e mesana serijata.
Спојлер А, кој е татко на Рејхан, кој ја силувал мајка и на Рејхан, и како се омажила со Хазар. Зошто мајката на Миран била принудена да се омажи со Асланбеј?
Спојлер азизе, ајше од минатото се сакале со стариов шадоглу имале син и требало да се земат. Во момакот избил пожар и цела фамилија на азизе изгорела освен таа и уште една сестра. Азизе мисли дека во пожарот изгорел и нејзиниот син но тој е жив и тој е хазар шадоглу но таа не знае. Тука почнува планот за одмазда таа менува личен опис и име се мажи кај асланбеј и станува моќна. Ја зема на сила мајкаму на миран иако знае дека е бремена и го сака хазар. Една вечер треба да избегаат хазар и мајкаму на миран но ќе ги фати мажот асланбеј ќе пука во хазар па после во неа и на крај си пука во глава се ова пред очите на азизе. Таа ја менува приказната дека хазар ја силувал мајкаму на миран и го убил таткому и така го спрема за одмазда. Миран ја зема рејхан и ја остава после првата брачна ноќ, се кае и оди назад да ја бара но таа венче не е таму фрлена е на сред плоштад. Мајка и на рејхан се сакала со некој но тој не сакал бебе затоа се разделиле не ја силувал и не е внука на асланбеј. Прашајте нешто сега брзо ја гледав цела
Спојлер миран има друга жена, братучетка му, и од почеток не се претставува како алан еј него со др презиме.
Спојлер Како мајка и на Рејхан се омажила со Хазар, кога била бремена? Како ја прифатиле? А тој на Азизе син ли бил што се оженил со мајката на Миран, од одмазда ли го сторила тоа? Азизе не го сака Миран? А тој братучедот на Рејхан што улога има, што беше со него?
Спојлер Миран бил ли женет пред да се ожени со Рејхан? Како така може со братучетка му? Всушност не му е братучетка, бидејќи не е внук на Азизе?
Спојлер да Хазар ја зел додека била бремена а тој уништен ради тоа што му е убиена жената што ја сака. Ни мајка на Рејхан ни Рејхан не се прифатени во конакот од стариот шадоглу цело време тој ќе ја тепа Рејхан ич не ја сака дека не е негова крв. Ехее тек после време ќе ја засака и ќе ја прифати. Да на Азизе син ќе се ожени со мајкаму на Миран, тоа ќе е желба на Азизе за да спрема одмазда и тој цело време ја малтретирал мајкаму на мирна ја тепал. Азизе всушност го сака Миран тек кога ќе дознае дека тој и е внук од синот Хазар се ќе прави за него
Спојлер миран ко ќе се земи со Рејхан исто време е женет и со друга, со тоа што со Рејхан ќе се жени под друго презиме, уствари и бракот е лажен и матичарот е лажен и свадба ќе прават, Рејхан ќе е скршена после се. Тој братучедот азат ја сака Рејхан ќе се мафта ваму таму
Спојлер Нели тој ќе се оженеше со братучетка на Миран? А како и е братучед на Рејхан и тој ли е Шадоглу?
Спојлер да и тој е Шадоглу од чичкото на Рејхан, брат на Хаза. Ќе се жени со брачед на Миран ама некаде втора трета сезона. Овај азат со има една сестра јарен, сплеткар невиден одвратна е се ќе прави лошо.
Овде може да ја гледате со Англиски превод. Има и мноогу други серии. https://w.turkish123.net/series/hercai/