Форумџика на годината

Доење

Discussion in 'Бебе' started by bibitri, Jan 28, 2010.

1. Noemi

Noemi Популарен член

Да и Јасна има зборено и истражувања имам читано. Јас понекогаш знам да се напијам со маж ми 1 чаша вино, џин тоник со 30мл џин, 1 пиво, кога ќе ја успијам вечер дека следно цицање и е барем 2 часа. Едни од овие не сите 3 :rofl:

Ич не се сметам за немајка информирано сум си ја донела одлуката, друг ако мисли така да си прочита литература.

Јас немав млеко кога се породив дека итен царски, дури дома воспоставивме ексклузивно доење после може 2 недели и више, ама педијатарот многу ме туркаше кон тоа да не давам формула кога ми беше страв дека ќе е гладна и вечно ќе сум му благодарна. Исто и на Јасна, курсот пред породување многу ми влијаеше на самодовербата за доење, па и за општата грижа за бебе.

fragaria, Anie93, dummy and 1 other person like this.
  2. Anie93

Anie93 Популарен член

Инаку, да не ве цитирам сите погоре фала ви!
    Исто така за Јасна и јас имам само пофални зборови и можам да кажам дека жената е прекрасна и многу работи ми се најдоа од курсот :hug:

Noemi and dummy like this.
  3. fragaria

fragaria Истакнат член

Јас сум пре благодарна за помошта тука од многу членки на фемина многу ми помогнаа со совети тогаш за доењето
    И од тука од форумот дознав за Јасна и навистина жената алал да и е
    Само што малку покасно се научив на многу работи за доењето и непотребно се измачивме и ја и бебето ама бидна