Евровизија 2015

Discussion in 'Музика' started by ludoto19, May 15, 2015.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Дечкото има фаца како дојди ваму да те е*** и да те оставам да плачеш :| многу подмолна насмевка

Stefani999 likes this.
  2. kalimero1

kalimero1 Активен член

Море само идиоти победуваат лани кончита годинава овој вгодина ДРАГАН ВУЧИЌ да го пуштиме тепа 100%

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Не ја гледав целосно евровизија како пред неколку години што гледав,бидејќи не ми е тоа тоа..Но од тоа што видов швеѓанецот стварно имаше и сценски и песната супер. А кога сум кај него не е мој тип,не ми е ништо посебно,ама насмевката му е прекрасна,сепак има нешто :D

Видов тука Jared Leto и морам да се уфрлам.Како бе како Кончита леле,два различни света :rofl:

Mishela likes this.
  4. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

@Bridget ова ти го памтам, да знаеш! :rofl: Me изнасмеа и си ликував малку дека мажите кои мене ми се допаѓаат, остануваат непривлечни за останатите. Три пати ура за мене. :rofl:

Еве не знам, мене никогаш синоним за мажиште не ми бил кремец како Mariano di незнамкакобеше или оној Wiliam Levy. Сакам такви, со коси, со не знам што.
    Нека биде и Џони Деп, сеедно, ама за мене тоа е тип на маж кој би ми уловил внимание, а не кремче или бејби фејс како победников на Јуровижн.
    Тоа ми беше муабетот. :D

5. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Феминки, срам да ви е. Што не кажувате за Швеѓанецов, па и јас да гледам Евровизија?:angel:

Шала на страна, гледав. :D Од почеток, но заспав на гласањето. :envy:
    Веќе напишав дека фаворити ми беа Италија, Русија, а потоа и Шведска.
    Сосема заслужена победа на Шведска, од пејачот :wasntme: па до сценскиот настап се беше совршено.

mirandaa, kjukli and Ketchup like this.
  6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Браво за Шведска. Оваа година обложувалниците не згрешија. Криво ми е што Естонија не се пласираше на повисоко место. Сепак, и 7-мо место не е малку. А за настапот на Русија немам зборови. Беше феноменален.

Во полуфиналето, Македонија се пласирала на претпоследно 15-то место, со освоени 28 поени. Добила поени од: Србија - 12, Албанија - 10, Австралија - 3, Естонија - 2 и Молдавија - 1.

QueenElena likes this.
  7. Agatha

Agatha Популарен член

Годинава фаворит ми беше Италија, па се ежам на песната и на пеењето на IL VOLO. Сакав да победи, иако трите први места годинава се секако заслужени. Среќна сум што нешто нормално и убаво победи годинава

Marossa likes this.
  8. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

па чудак е, нормално дека е чудак!
    И никогаш нема да прифатам нешто што е чудно и ненормално за нормално, за да бидам во "тренд".
    Ненормални работи и се за критикување.
    Напротив, моето мислење е дека од вакви мислења како твоево светот оди во пропаст, го загубивме и стандардот и вредностите. Се велича и слави се чудно и настрано.
    Ама тоа јас го мислам и секогаш ќе го мислам :hai:

srcence1607 and Abeja like this.
  9. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Зато ми беше нешто познато. Како и да е заслужена победа за Шветска. :l:

10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Не гледав Евровизија ниту Даниел кога пееше а ниту пак синоќа финалната вечер.На крај фатив само гласањето али џабе кога незнаев ниту една песна.
    Минатата недела Швеѓанецов беше гостин на Х фактор и тогаш го видов и ја чув песната и толку. Единствената песна што ја знаев освен нашите Есенски лисја :D Гледам синоќа победува :o
    Па не сум испуштила многу што него го слушнав ,он победи и крај на програмата :rofl:
    Неможам да праам споредби на невидено и нечуено нешто друго но песничката на победников океј е ,а и он не е лош :lol::mm:

11. Cka

Cka Форумски идол

Еве кој сака да го види гол победникот :0

Marossa likes this.
  12. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Мислам дека победи сосема заслужено. Кој го следеше гласањето, знае колку скандираа и навиваа за Шведска така да уште од почеток се знаеше дека ќе биде во првите 3. Преубав сценски настап имаа, и песната е супер до душа малку потсеќа на другиве популарни песни али немаше песна што не наликуваше на некоја друга. Иначе мене многу ме бендиса песната на Естонија и колку што забележав немаше држава што не им даде по некој ситен бод. Освен Шведска и Естонија ми се допаднаа и Белгија, Германија и Италија. Оваа година фалеше Украина со преубавите песни секоја година што праќаа.

П.С Далеку сме биле од финалето
    http://www.eurovision.tv/page/vienna-2015/about/semi-final-1

Last edited: May 24, 2015
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Сосем заслужена победа.И настапот и песната се преубави,а и дечково што пее.И се` заедно оди како убав спакуван пакет.^_^
    Иначе од претходно се зборуваше дека ќе победи Шведска,ама мене искрено нивниот настап,споредено со неколкуте што ги гледав,најмногу ми се допадна и ми остави најголем впечаток.
    Мене исто преубави ми беа песните на Естонија и Србија.:inlove:

14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Од секогаш сум ги поддржувала луѓето што јавно си признаваат дека се геј. Дека сега е тоа тренд не би рекла, само луѓето во Македонија се запознаваат со се што е различно од обичното. Педери од секогаш имало па и ќе има, мислам дека ниту ти ниту бил кој друг не може да го смени тој факт. Јас па мислам дека од вакви мислења како твоето не може да се просперира. Позз, да не се замеруваме секој си има право да си каже што му лежи на душа. Мене ни ме смета некој што е различен, ни го мразам. :)

Ketchup likes this.
  15. Читател

Читател Истакнат член

Вчера победи песна која ја исполнува географската дисперзија на земји победнички.

Лугево изгубија осет за добра песна ...

pupi.girl likes this.
  16. Daydream

Daydream Популарен член

Многу сте ми интересни вака кога ќе одвалите една реченица, демек нешто филозофии, интелигенција фрчи од сите страни, јас сум паметен, вие сте глупи... Работава: Дојдов, кажав и сега вие мислете му ја. :D

Ова твитерот ви ги испра мозоците, полека малку... :D

Туку да си кажам јас за темава. Не гледав Евровизија, денеска ја слушнав победничката песна и ми се допаѓа. Заслужено си победиле. Одличен, уникатен сценски настап, одличен вокал, енергична песна, влегува во уво, заразна е, се гледа искуството, харизматичен пејач... Што повеќе од тоа? Цел пакет за победа.

Гледам дека Италија нешто сте ја пофалиле, мене лично не ми се допаѓа, ништо посебно. Русија добар настап, меѓутоа не нешто премногу добра песна. Албанија површно. На Грција ја слушнав, чисто од љубопитност и ми се допадна. Балада е ама убава мелодија има. Само тие ги слушнав. Ние бевме под просек. Даниел има добар вокал, меѓутоа кога ќе се споредиме со останатите ние се губиме. Недостигаше повеќе енергија и подобар сценски настап. Недостигаше некаде во песната нешто што ќе направи бум. Во една линија почнува, во иста линија завршува. Ништо што ќе те крене.

17. Abeja

Abeja Популарен член

Гледате дека е педер :D

18. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

таму гол стварно е педерастичен, не ми се допаѓа, фризот не му чини изгледа... не личи на него дури.

А лајк за втората слика :lol:
    што да правам, јас сум фан на Путин :lol:

Abeja likes this.
  19. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Полека, полека. Вие одма тука гол, сексуална ориентација...
    Ние само гледавме:wasntme:, ништо друго.

20. kravce

kravce Форумски идол

Значи претпоследно место сме биле? Омг (facepalm) Албанија ни дала 10, Србија 12. Од рускиве "браќа" како што многу милуваат да ги нарекуваат деновиве, компир. Од Австралија 3че, гласале нашиве од таму :D