Езел (Ezel) [2009]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Mrs.Hartnett, Mar 10, 2011.

1. Polsko

Polsko Популарен член

Се планира да се направи и Мексиканска верзија на оваа серија. Главната улога му ја понудиле на Фернандо Колунга но него не му се допаднала содржината. Се надевам дека нема да ја прифати улогата зашто тоа ќе биде првата негова неуспешна серија.
    Јас не ја гледав оваа серија зашто не ми се допаѓаше содржината, а ни крајот не ветуваше многу

2. Marossa

Marossa Популарен член

Нели имаше една со Фернандо КОлунга,со слична приказна како оваа?
    Manana es para siempre,пак нешто со одмазди,романси и зло.Пола шпански серии се такви :D

3. Polsko

Polsko Популарен член

Таа серија беше со сосема поразлична содржина.
    Во Мексико претходно направија римејк на Притаени страсти, а сега сакаат да направат римејк на Езел.

4. tessie

tessie Форумски идол

Алал да ви е што имате снага да ја гледате. Пред да се разбереме погрешно, серијата ми е преубава, содржајна, со симболика, не е лимунадич, но двапати пробав асално да ја гледам (бидејќи одредени епизоди сум ѕирнала и од почеток и од средина и од крај), ама да ја гледаш вака, баш асли, eпизода за епизода, онака како и секоја жена, барајќи значење во секој дијалог, емотивно ќе те сруши. Не е за мене ова.

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Ја гледав нередовно но не ми остана баш во сеќавање. Само некои од ликовите и тоа дека беше со насилство.