Елиза (Канал 5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by senjorita.lombardi, Oct 24, 2012.

1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Да, ја репризираат од почеток, пред малку, всушност пред саат време ја имаше репризата на Елиза.Случајно видов, незнам од кога е почната, но е од почетокот, кога го бркале Фабрицио за списокот, нели кога се борел против другар му Џулио.Незнам дали секој ден ја даваат или само сабота/недела.Јас па ќе ја гледам :) Баш ми е мило шо ја репризираат.Барем да дадеа некоја нова серија, слична ко Елиза :wasntme: :)

2. Barbica

Barbica Популарен член

Се дава секој ден во 17.25 со реприза идниот ден во 10 наутро.

Someonespecial and Gordana10 like this.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Горде мор, срцка си, си видела и одма си пишала да ме известиш :D молте грацие :D :*
    Ја појма немав дека ја репризираат, пошто на 5+ само случајно може да фатам нешто, кога вртам по програмите :D Јас да почнам да си ѕиркам кога ќе можам, додека трае мојата омилена прва сезона :wasntme:

Gordana10 likes this.
  4. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

јас вчера фатив 5-6 епизоди на канал 5+, и многу се навлеков :lol: почнав од 7-8 епизода (мислам) и не ги гледав првите ама од ова што го читам овде, можам да претпоставам што се случувало.. aко ја начекам деновиве, ќе ја гледам, ама ако не, ќе ги гледам репиризите во сабота/недела..

5. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Леле преубав беше филмов.. :$ Стално го гледав,ама последната епизода ја пропуштив :lol: ,како и обично.Глумците убави беа :)

6. babybells

babybells Истакнат член

Sakam povtorno da ja gledam serijava no nikako ne mozam da najdam link nikade, dali dokolku imate moze da go objavite tuka :inlove: