Завет (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by BI-44, Oct 28, 2012.

1. lolitoo

lolitoo Популарен член

Асуман глупа ми е многууу....... :headbang:

BettyBoop25 likes this.
  2. girl.9

girl.9 Популарен член

отсега мислам дека ќе ја даваат од понеделник до петок :( нема повеќе секој ден ;(

3. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Лелее.. не успевам да го гледам мн. ми е касноо!! :( :(

4. tea4e

tea4e Популарен член

Асуман леле каква идиоткааа :@ :@ :@ :@

5. girl.9

girl.9 Популарен член

Да вистина е касно неможе секој да ја гледа и последните епизоди од зет домазет многу доцна ги даваа :o :^)

6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Кој нејќе да знае што ќе се случи да не го отвара спојлеров :)
    Значи Џихан и Лејла нема да се венчаат одма дека на свадбата Сонер ќе отиде во собата на Газел и ќе мисли дека испила апчиња и ќе почне да вика а она ќе се преправа т.е нема да испие апчиња.Ќе се одложи свадбата а Мендерес цело време ќе мисли дека они се венчани и ќе сака да замине од државата но Газел ќе искочи од болница и ќе дознае дека Лејла и Џихан сакаат тајно да се венчаат и ќе се јави на другарот на Мендерес и нешто ќе го прашува и овој нема да и каже каде е Мендерес и затоа Газел ќе мора да му каже дека Лејла е бремена за да и каже каде е Мендерес.Потоа Газел ќе оди на ајродром и ќе го бара Мендерес и ќе го најде а Мендерес нема да сака да слуша ништо за Лејла и ќе му каже дека Лејла и Џихан не се венчани и тој нема да верува и ќе му каже дури и за бебето и тој нема да поверува....и не гледав после тоа.

7. tea4e

tea4e Популарен член

А што ке биде со Лејла и Мендерес??

Инаку да мн е касноо :doh:

8. tea4e

tea4e Популарен член

Асуман идиоткааа невиденаа... :@ :@ :@ :@ Ке го однесе на венчавката од Лејла и оној идиотот (како се викаше... :^) ) :devil:

9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Асуман ја претера, само му задава болки на човекот, беше како што сакаше таа се разведоа, што го мачиш човекот.

10. brunete

brunete Истакнат член

Асуман ми е пример за глупаво женско.Колку пати и кажал дека не ја сака она си мисли ќе ја засака.
    А и оваа Лејла почна да ме нервира,му вика на Џихан ќе се земеме ама несмееш ни да ме бациш |(
    Иначее...
    Мендерес ќе закасни на свадбата и Лејла и Џихан ќе се венчаат,но Лејла многу проблеми ќе си има со Џихан

11. girl.9

girl.9 Популарен член

па таа така му вели бидејќи со него се венча заради бебето за да не остане без татко а иначе
    Џихан ќе сака да ја силува и постојано ќе имаат проблеми, ќе се караат...

12. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Јас оваа Асуман не ја можам. Ми доаѓа преку телевизор да ја утепам. Како го мачи човекот го носи на свадбата на Лејла и овој идиотот а очекува да ја засака :fubar:
    Го мачи максимум, ако му дала бубрег не значи дека треба сега душата да му ја вади. Како се здружиле со овој Салахатин, незнам. Од вакви личности како Асуман и Џихан :puke:

ocila likes this.
  13. ocila

ocila Истакнат член

па нормално дека ќе имааат то се гледа од километар....а и малку да се размислете истото излева... ;)

14. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Девојки има ли некоја линк од вцерашната епизода или пак слика од Лејла кога беше невеста? Сакам да и ја покажам фризурката што ја имаше на мојава фризерка, но никако не успеав да ја најдам.

15. Ella89

Ella89 Активен член

Не знaм зошто aмa филмов ненормaлно многу ме терa нa смеење. Овие ситуaции со киднaпирaњето, кои би требaло нели сериозно дa изгледaaт и дa создaдaт нервозa мене ми се пресмешни, ко комедичен ми е филмот.
    Џихaн е кaпaчето нa се. Хaхaaхa врв нa се е когa Џихaн ќе го врзе нa Мендерес (Мерцедес ко шо го нaрекувa бaбa ми) во чaмецот. Когa јa видов сценaтa се пресмеaв. Интересен филм во секој случaј, лесен зa гледaње...

16. Royal

Royal Истакнат член

Aj i jas da si prasam,koj go sinhronizira glasot na Asuman. :tmi:

17. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Ср*ње е серијава ,не ме мотивира да ја следам :puke:

18. prettyliar

prettyliar Популарен член

Леле како сум се радувала кога Мендерес го тепаше Џихан и му ја зема Лејла :D Па овој Џихан кога разговараше со татко и на Лејла уште вика она е мојата жена лелел каква жена бре до вчера како брат и сестра сега жена му била излеа овој не сфаќа дека Лејла не го сака туку уште си го смета како брат нема врска што се венчани тоа е само на хартија и Газел не ја сакав баш ама сега ја засакав уште да ги отвори очите и да разбере дека Сонат ја сака :) И како таткои на Лејла да е на страната на Мендерес,само овој таткото на Мендрес запнал Асуман па Асуман и таа проста леле :envy:

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Може линк од епизодата што ќе се емитува во понеделник ?

20. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Значи поглупа серија неам видено. Се загледувам кога одам у дневна,моите го гледат ама неам живци да го гледам до крај,многу ми е детски. Та двоен живот,та умре демек,та неговата се мажи,та забранета љубов разбраа дека се сакат и се кријат.Абе ајде