Кој нејќе да знае што ќе се случи да не го отвара спојлеров Спојлер Значи Џихан и Лејла нема да се венчаат одма дека на свадбата Сонер ќе отиде во собата на Газел и ќе мисли дека испила апчиња и ќе почне да вика а она ќе се преправа т.е нема да испие апчиња.Ќе се одложи свадбата а Мендерес цело време ќе мисли дека они се венчани и ќе сака да замине од државата но Газел ќе искочи од болница и ќе дознае дека Лејла и Џихан сакаат тајно да се венчаат и ќе се јави на другарот на Мендерес и нешто ќе го прашува и овој нема да и каже каде е Мендерес и затоа Газел ќе мора да му каже дека Лејла е бремена за да и каже каде е Мендерес.Потоа Газел ќе оди на ајродром и ќе го бара Мендерес и ќе го најде а Мендерес нема да сака да слуша ништо за Лејла и ќе му каже дека Лејла и Џихан не се венчани и тој нема да верува и ќе му каже дури и за бебето и тој нема да поверува....и не гледав после тоа.
Асуман идиоткааа невиденаа... Ке го однесе на венчавката од Лејла и оној идиотот (како се викаше... )
Асуман ја претера, само му задава болки на човекот, беше како што сакаше таа се разведоа, што го мачиш човекот.
Асуман ми е пример за глупаво женско.Колку пати и кажал дека не ја сака она си мисли ќе ја засака. А и оваа Лејла почна да ме нервира,му вика на Џихан ќе се земеме ама несмееш ни да ме бациш Иначее... Спојлер Мендерес ќе закасни на свадбата и Лејла и Џихан ќе се венчаат,но Лејла многу проблеми ќе си има со Џихан
па таа така му вели бидејќи со него се венча заради бебето за да не остане без татко а иначе Спојлер Џихан ќе сака да ја силува и постојано ќе имаат проблеми, ќе се караат...
Јас оваа Асуман не ја можам. Ми доаѓа преку телевизор да ја утепам. Како го мачи човекот го носи на свадбата на Лејла и овој идиотот а очекува да ја засака Го мачи максимум, ако му дала бубрег не значи дека треба сега душата да му ја вади. Како се здружиле со овој Салахатин, незнам. Од вакви личности како Асуман и Џихан
Девојки има ли некоја линк од вцерашната епизода или пак слика од Лејла кога беше невеста? Сакам да и ја покажам фризурката што ја имаше на мојава фризерка, но никако не успеав да ја најдам.
Не знaм зошто aмa филмов ненормaлно многу ме терa нa смеење. Овие ситуaции со киднaпирaњето, кои би требaло нели сериозно дa изгледaaт и дa создaдaт нервозa мене ми се пресмешни, ко комедичен ми е филмот. Џихaн е кaпaчето нa се. Хaхaaхa врв нa се е когa Џихaн ќе го врзе нa Мендерес (Мерцедес ко шо го нaрекувa бaбa ми) во чaмецот. Когa јa видов сценaтa се пресмеaв. Интересен филм во секој случaј, лесен зa гледaње...
Леле како сум се радувала кога Мендерес го тепаше Џихан и му ја зема Лејла Па овој Џихан кога разговараше со татко и на Лејла уште вика она е мојата жена лелел каква жена бре до вчера како брат и сестра сега жена му била излеа овој не сфаќа дека Лејла не го сака туку уште си го смета како брат нема врска што се венчани тоа е само на хартија и Газел не ја сакав баш ама сега ја засакав уште да ги отвори очите и да разбере дека Сонат ја сака И како таткои на Лејла да е на страната на Мендерес,само овој таткото на Мендрес запнал Асуман па Асуман и таа проста леле
Значи поглупа серија неам видено. Се загледувам кога одам у дневна,моите го гледат ама неам живци да го гледам до крај,многу ми е детски. Та двоен живот,та умре демек,та неговата се мажи,та забранета љубов разбраа дека се сакат и се кријат.Абе ајде