Зара онлајн

Discussion in 'Мода и стил' started by Fifi84, Jul 22, 2020.

1. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Даа, од Страдивариус се топ и мене највеќе ми одговараат, повеќето од таму ми се ама све скини, страв ми било мом да зеам.

2. cooll

cooll Популарен член

Мом имам, а и скини.

3. PoisonIvyFatale

PoisonIvyFatale Истакнат член

Еко логистик- Катастрофа!!! Помина expected delivery date и денес проверив пратката ми е cancelled!!! Не знам што да правам кај да се жалам. Никој не крева на телефон. А толку ги чекав работите да најдам број.

4. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

пробај обрати се на зара четот, можеби ќе успеат некако да ти помогнат..

5. eli25

eli25 Форумски идол

Ептен имав ќеф за овие, идев неколку пати во Зара, сите мам џинс ги испробав :D , добро што пиша мислев до мене е проблемот :lol:

mal.ecka and joy1 like this.
  6. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Ццц срам да им е, ја вратиле, а не те ни побарале?(facepalm) Денес ги контактирав овие другиве Пост експрес конечно и да не им се јавев, немаше ни да ме бараат, а помина цела недела и не им текнува да ѕвонат, си ги шетаат само пратките од магацин до база, не знам кој им е проблемот стварно.
    Знам одмори се и све ама зарем немаат замена куририте?

Ако не доставуваат џабе што нарачуваме и бркаме бројчиња коа на крај нема да ги добиеме...

7. doll.a

doll.a Популарен член

Следен пат кога ќе видиш дека ја подигнале нарачката и ако другиот ден не ти ја достават јави им се биди упорна ќе ти кренат. Јас така правам.

PoisonIvyFatale likes this.
  8. Ano

Ano Форумски идол

А зошто за проблем со пратки не се жалите кај испраќачот. На курирот му е гајле, ама испраќачот треба да е запознаен и ова да влезе во незадоволни клиенти па во иднина да размислат со кого соработуваат. Тие губат повеќе во случајов.

9. Elena1i

Elena1i Истакнат член

Здраво дали некој знае зошто нема женски парфеми на официјалната страна на Зара ?

10. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Јас минатиот пат кога се пожалив, наместо да ми помогнат ме обвинуваа и убедуваа дека не сум се јавила на телефон кога курирот ме барал а курирот ниту ме имаше побарано ниту пратката беше во достава туку си стоеше во магацин. Така да не верувам дека ќе добијат многу ако се пожалат

11. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Еден од сељаците курири почна да и се дере на мајка ми за негова грешка, дури и да вреѓа. Сум го направила од гомно подоле. После друг на донесе пратката, немаше храброст сељачево, сакав да го исплукам у фаца. Гомна од луѓе

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Имате проблем со нарачки на сајтов? Може е преоптеретен моментално, ама никако не можам после ДОДАЈ да направам било што.

13. Ano

Ano Форумски идол

Ќе пратиш жалба на Зара дирекно, ако нашиве немаат слух. Се додека си ќутиме и се расправаме сами со курири и тоа за пратки за кои плаќаме достава ќе си ќутат и продавачите. Колку повеќе се жалат клиенти повеќе притисок ќе се прави.

Има еден таков и на мој реон. Дрско и безобразно однесување. И тоа му викам со две деца (од кои едни бебе) сум сама да се чекаме за 15 минути или не е проблем и наредниот ден ама да се јави пола саат порано. Партал ме направи. Ваквите обавезно ги пријавувам кај продавачот да си знаат со што имаат работа и дека ќе губат клиенти.
    Уште и во денешно време со гугл мапс и триста уреди кога ќе ме натераат да објаснувам на долго и на широко каде треба да дојдат. Јас разбирам да не погодат зграда, ама да не знаат ни по области отприлика :@

eli25 likes this.
  14. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Јас баш и на Зара им пишав на хелп четот, девојката што ми враќаше беше од Македонија и она ме убедуваше дека не сум се јавила кога ме барале.. не знам која е таа грижа за корисници :lol:

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Пратката стигна неколку дена порано од предвидениот рок, кога ми се јавија не бев тука, им реков ќе дојдам од база ќе си ја земам. Во меѓувреме ме фати стомачен вирус не можев глава да кренам не сум ни видела кога ме барале пак.
    Сега на апликацијата гледам ја вратиле пратката во главната база на проверка :?:
    Сега што понатаму, да звонам на каргото да ја вратат назад или да пишам на она costumer care?

16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Дечки, овие блејзериве од Зара што се, конкретно овој, го перете најнормално или на хемиско само?
    Зашто пишува дека забрането е да се пере? Дури ни на рака зарем? :?:
    Ваљда нема да се оштети материјалот, не е некој специфичен материјал или да не се смали.
    Имам и други сакоа ама друг модел си пишува дека може да се пере, на ова прв пат глеам да не се пере, се чудам.

2225483631_6_1_1.jpg

17. Selena01

Selena01 Популарен член

Јас ги перам во машина на деликатно програмата, темп е мислам околу 30°. И центрифуга што е можно послаба. Досега не се уништиле

Mrs. right likes this.
  18. Panovic

Panovic Истакнат член

Добро луѓе никако да се снајдам да ја вратам нарачката :^) дај просветлетеме

19. Powergirl!

Powergirl! Истакнат член

Во продавница на каса

20. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Зара е една од ретките каде на каса без проблем враќаат нарачки, за разлика од други што го тупат со курир служба итн.

Mrs. right likes this.