Зара онлајн

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Fifi84, 22 јули 2020.

1. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.457
    Допаѓања:
    14.066
    Даа, од Страдивариус се топ и мене највеќе ми одговараат, повеќето од таму ми се ама све скини, страв ми било мом да зеам.

2. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    10.978
    Мом имам, а и скини.

3. PoisonIvyFatale

PoisonIvyFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2016
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    149
    Еко логистик- Катастрофа!!! Помина expected delivery date и денес проверив пратката ми е cancelled!!! Не знам што да правам кај да се жалам. Никој не крева на телефон. А толку ги чекав работите да најдам број.

4. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    пробај обрати се на зара четот, можеби ќе успеат некако да ти помогнат..

5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.161
    Допаѓања:
    124.567
    Ептен имав ќеф за овие, идев неколку пати во Зара, сите мам џинс ги испробав :D , добро што пиша мислев до мене е проблемот :lol:

На mal.ecka и joy1 им се допаѓа ова.
  6. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.457
    Допаѓања:
    14.066
    Ццц срам да им е, ја вратиле, а не те ни побарале?(facepalm) Денес ги контактирав овие другиве Пост експрес конечно и да не им се јавев, немаше ни да ме бараат, а помина цела недела и не им текнува да ѕвонат, си ги шетаат само пратките од магацин до база, не знам кој им е проблемот стварно.
    Знам одмори се и све ама зарем немаат замена куририте?

Ако не доставуваат џабе што нарачуваме и бркаме бројчиња коа на крај нема да ги добиеме...

7. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.555
    Допаѓања:
    4.325
    Следен пат кога ќе видиш дека ја подигнале нарачката и ако другиот ден не ти ја достават јави им се биди упорна ќе ти кренат. Јас така правам.

На PoisonIvyFatale му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.138
    Допаѓања:
    40.503
    А зошто за проблем со пратки не се жалите кај испраќачот. На курирот му е гајле, ама испраќачот треба да е запознаен и ова да влезе во незадоволни клиенти па во иднина да размислат со кого соработуваат. Тие губат повеќе во случајов.

9. Elena1i

Elena1i Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    2.105
    Здраво дали некој знае зошто нема женски парфеми на официјалната страна на Зара ?

10. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13

Јас минатиот пат кога се пожалив, наместо да ми помогнат ме обвинуваа и убедуваа дека не сум се јавила на телефон кога курирот ме барал а курирот ниту ме имаше побарано ниту пратката беше во достава туку си стоеше во магацин. Така да не верувам дека ќе добијат многу ако се пожалат

11. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.623
    Допаѓања:
    40.110
    Еден од сељаците курири почна да и се дере на мајка ми за негова грешка, дури и да вреѓа. Сум го направила од гомно подоле. После друг на донесе пратката, немаше храброст сељачево, сакав да го исплукам у фаца. Гомна од луѓе

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Имате проблем со нарачки на сајтов? Може е преоптеретен моментално, ама никако не можам после ДОДАЈ да направам било што.

13. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.138
    Допаѓања:
    40.503
    Ќе пратиш жалба на Зара дирекно, ако нашиве немаат слух. Се додека си ќутиме и се расправаме сами со курири и тоа за пратки за кои плаќаме достава ќе си ќутат и продавачите. Колку повеќе се жалат клиенти повеќе притисок ќе се прави.

Има еден таков и на мој реон. Дрско и безобразно однесување. И тоа му викам со две деца (од кои едни бебе) сум сама да се чекаме за 15 минути или не е проблем и наредниот ден ама да се јави пола саат порано. Партал ме направи. Ваквите обавезно ги пријавувам кај продавачот да си знаат со што имаат работа и дека ќе губат клиенти.
    Уште и во денешно време со гугл мапс и триста уреди кога ќе ме натераат да објаснувам на долго и на широко каде треба да дојдат. Јас разбирам да не погодат зграда, ама да не знаат ни по области отприлика :@

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    Јас баш и на Зара им пишав на хелп четот, девојката што ми враќаше беше од Македонија и она ме убедуваше дека не сум се јавила кога ме барале.. не знам која е таа грижа за корисници :lol:

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.483
    Пратката стигна неколку дена порано од предвидениот рок, кога ми се јавија не бев тука, им реков ќе дојдам од база ќе си ја земам. Во меѓувреме ме фати стомачен вирус не можев глава да кренам не сум ни видела кога ме барале пак.
    Сега на апликацијата гледам ја вратиле пратката во главната база на проверка :?:
    Сега што понатаму, да звонам на каргото да ја вратат назад или да пишам на она costumer care?

16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.457
    Допаѓања:
    14.066
    Дечки, овие блејзериве од Зара што се, конкретно овој, го перете најнормално или на хемиско само?
    Зашто пишува дека забрането е да се пере? Дури ни на рака зарем? :?:
    Ваљда нема да се оштети материјалот, не е некој специфичен материјал или да не се смали.
    Имам и други сакоа ама друг модел си пишува дека може да се пере, на ова прв пат глеам да не се пере, се чудам.

2225483631_6_1_1.jpg

17. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.938
    Допаѓања:
    7.733
    Јас ги перам во машина на деликатно програмата, темп е мислам околу 30°. И центрифуга што е можно послаба. Досега не се уништиле

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Panovic

Panovic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2020
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    569
    Добро луѓе никако да се снајдам да ја вратам нарачката :^) дај просветлетеме

19. Powergirl!

Powergirl! Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2020
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    72
    Во продавница на каса

20. Elenpelen

Elenpelen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    954
    Зара е една од ретките каде на каса без проблем враќаат нарачки, за разлика од други што го тупат со курир служба итн.

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.