Интимен гел

Discussion in 'Тело' started by angel, Nov 23, 2009.

?

Какво средство користите за интимна нега?

1. Интимен гел

598 vote(s)
    45.3%
  2. Бебешки производи

237 vote(s)
    17.9%
  3. Обичен сапун

179 vote(s)
    13.6%
  4. Никакво, само вода

302 vote(s)
    22.9%
  5. Друго

5 vote(s)
    0.4%
  1. vickyy90

vickyy90 Популарен член

порано не сум користела нешто специјално,косили или бекутан,сега почнав nivea intimo од камилица и задоволна сум,ма да нема некоја разлика дали тоа или бебешки шампончиња :D исто ми е

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Има насекаде и вака изгледа

Јас само ќе ви го расипам филмот да не користите ништо поради здобивање со инфекции, бело прање.... :!: како сакате, секој со свое право

DiPi likes this.
  3. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Користам гелови за интима ... ги има по маркетите, можат да се купат секаде , а исто така и влажни марамчиња

4. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

јас не користам сапун обичен бидејки ми предизвика пликови и чешање. сега се мислам дали да земам од нивеа , а каков е тој гел може ли некоја од вас да ми постави како изгледа за да го побарам во маркетиве?

5. kallias

kallias Популарен член

На овој ли мислиш другарке? Јас ги имам користено , има 3 вида од Нивеа интимните гелови и сум баш задоволна, немам некои неугодности, но сепак кај секого е различно. Пробај и ти па ќе видиш дали ќе ти одговара. инаку да ти кажам дека овде кај нас Во Гр.го нема, имам барано, јас си земам од Мк кога одам :)

Attached Files:

6. kallias

kallias Популарен член

Јас освен Нивеата што ја користам, последно што земав да пробам е на генера, можам да кажам дека е ок, исто како Нивеата е, нема некоја разлика, единствено во цената е разлика, генерата е малку поефтина :)

Attached Files:

7. kravce

kravce Форумски идол

Најубаво е да си земете интимен гел без мирис, остај што пишува камилица или алое. Јас го имам користено од Нивеа порано, ама нешто баш не ми одговараше, зависи изгледа кај кого како

8. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Порано и јас го користев оној гелот на Нивеа, но реков дај да сменам малце се истиот го користам и си порачав од Авон. Искрено да ви кажам сум задоволна.... :)

9. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Мене искрено многу ми е страв да експериментирам со геловите, посебно затоа што дадичката ми е многу осетлива. :tmi:
    Порано користев Клео, ама ете почна да ми ја иритира кожата, чешкања, црвенила, друго, трето, пето иако го користев еднаш неделно, два пати преку сила. Од тогаш ги чкртнав интимните гелови од листата. Језа ми е, нејќам да си докопам некоја инфекција, па да кукам после. :worried:
    Сега го користам пенливото средство со камилица на Бекутан еднаш неделно обавезно, а при туширање тој дел го поминувам само со вода. Засега ми одговара и не планирам да менувам доколку ете, нема потреба. :)

10. dalika1

dalika1 Активен член

Само сапунче Бекутан :)

11. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

Презадоволна од

Attached Files:

Westlife and cigarce like this.
  12. Muffin.Love

Muffin.Love Истакнат член

Jas gi koristam bebeshkite proizvodi i super se! :)

lejdi001 likes this.
  13. flowergarden

flowergarden Популарен член

Јас порано го користев овој и не беше лош. После тоа преминав на Carefree и исто бев задоволна. Сега сум на Бекутан шампонче и не го менувам веќе.

14. elinela

elinela Истакнат член

Кажете ми девојки кој од овие е подобар избор :^) и каде може да го најдам косили,барав у тинекс и веро ама не го најдов :?:

Attached Files:

15. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Само вода, затоа што гинеколозите велат дека тоа е доволно. Понекогаш користам од Орифлем, Феминеле гелот и баш сум задоволна.

16. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Порано се миев со гелот за туширање што си го користев, но почнаа да ми се прават инфекции и чешања, па кандида и други проблеми. Сега се мијам само со вода и помекогаш со бебешки производи. Од нив најзадоволна сум од Беколино.

17. lejdi001

lejdi001 Активен член

Сум користела повеќе интимни гелови и воопшто не сум задоволна, пред некое време почнав да го користам бекутан гел за туширање и многу сум задоволна... :)

18. ClockWorkOrange

ClockWorkOrange Активен член

Јас од ко памтам, го користам тој на Орифлејм. Не знам зошто, но имам пробано и други (од Авон, Нивеа), ама ми се јави страшен „јадеж“ :)S) па престанав да купувам било што друго.. Баш пред некој ден се мислев во продавница дали да купам некој бебешки шампон, оти овој од Орифлејм ми се потроши, ама ризик јак, мила душа некако ми е работава :D

19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Ги користев интимните гелови за тело од Орифлејм. Но после консултација со гинеколог, сватив дека повеќе одмагаат отколку што помагаат. Додека ги користев, имав некое чудно чувство, не знам како да опишам. Имав некои си иритации, чешање и сл. Сега, си користам Dove сапунче и убаво ми е, немам мака едно чудо време, пу пу да не се заречам :D . Планирам да преминам на бебешки производи

20. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

Јас користам исклучиво бебешки производи најчесто од Косили, и сум пре задоволна .