Инхуа чај

Discussion in 'Диети' started by ozbilnazena, Feb 23, 2010.

1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

здраво на сите присутни ме интересра дали некој го има користено инхуа чајот и какви се резултатите од неговото дејство ако сте го користеле ве молам пшете :?:

2. glow

glow Популарен член

Искрено првпат слушам за овој чај. :oops: Ќе има ли некоја љубезна девојка да ми подобјасни каков е и за што се користи? :?

3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

чајот се користи за намалување на тежината

4. Bright

Bright Популарен член

Пред година и пол го пиев чајот 3 пати на ден (има внатре упатство), го пиев на лето, бев физички активна, но да знаете дека кило не симнав. Ме разочара.. ама ајде ми помина меракот. После то... не наеднаш, но се здебелив 5 кила плус. Можеби не е од чајот, ама и кој пак да знае?
    Готово се откажав од сите вакви чаеви, демек јапонска технологија блаблабла. :x

5. Annath

Annath Форумски идол

Ма какви чаеви... ништо не помага освен промена на начинот на исхрана и физичка активност :) :) :)

6. glow

glow Популарен член

Се согласувам...без физичка активност џабе е и диета и се. :mrgreen:

7. milce

milce Истакнат член

kakov inhua ziti se,piev caj,pa kapsuli posle si fativ hemoroidi a pari davav.mesto pari davame da oslabeme nie so pravime pari davame da se isporazboleme.ne si gi trosite parite!

8. Simona-M

Simona-M Истакнат член

Инхуа чајот е е мешавина од повеќе суви растенија и е базиран на оригиналниот рецепт со кој гејшите ја одржувале телесната тежина. Пред да го пробам чајот, имав многу проблеми метаболизмот, псоле користењето на чајот не само што ослабев солидно, туку го средив и метаболизмот. Навистина е одличен.

9. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

и јас го имам користено чајот,го пив еден месец, и искрено немаше никакви резултати, ниту ослабев, ниту ми се подобри метаболизмот :)

10. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Симона дали си сигурна дека е тоа од чајот? Покрај чајот конзумираше ли и нешто друго?

11. mari4eEe

mari4eEe Истакнат член

:( Nemav nikakvi rezultati

12. wolf4e

wolf4e Популарен член

Pred 1ipol go pijav cajot i mene mi bese super,detoks na teloto,cisti se.Mozebi oslabnav do 5kg ama ne mozev da ja podnesam mirizbata :puke: Ako zborime za istiot vo zolto pakovanje japonsko ili kinesko togas super e,ako mozes da ja podneses mirizbata :) Eden mesec go pijav ama prekinav :^)

13. Mila04

Mila04 Истакнат член

Го имам и јас користено пред две години.Кај мене имаше резултати,испив една кутија,ослабев околу 5кг,а не ни го пиев толку редовно како што налага упатството-треба инаку да се пијат по 3 шољи на ден,а јас пиев само навечер по една наместо да вечерам.Многу го забрзува метаболизамот,го прочистува организамот од токсините..вреди да се проба!А и не е толку непријатен за пиење ;)

14. Pavlin4e

Pavlin4e Истакнат член

Јас сум го пиела овој чај, пред 3/4 месеци и слабеев многу бавно за 3 месеци ослабев 3 до 4 кила....па го прекинав оти татко ми почна да не ми дава пари веќе.....оти јас трошев по 2 пакетчиња во еден месец а тоа е 700 ден месечно и не ми даваше повеќе......може ако не го прекинев, ќе почнев побрзо да слабеам, оти слушнав дека колку подолго го пиеш се забрзувало слабеењето.....ама незнам

15. fensy

fensy Истакнат член

ахаа го пиев чајов и нема да ми текни повеке . Од веце не станав шолјата ја искршив жими се .бегај таму каков чај какви бакрачи

Mila04 likes this.
  16. fensy

fensy Истакнат член

:))))))

17. tanja6

tanja6 Популарен член

една познаничка ми го има препорачано инхуа чајот,дека со него ослабнала многу,но и вежбала во исто време.незнам мене некако ми е страв со апчиња чаеви такви работи,а впрочем и немам многу вишак 5 кила имам повеке од мојата сакана тежина,така да планирам да почнам да вежжбам фитнес или аеробик за недела -две,па ке видам ако нема резултати тогаш може да пробам со овој чај ама се надевам дека ке нема потреба,дека со вежбање и регулирање на исхраната ке се средам.

18. Mila04

Mila04 Истакнат член

Мене еднаш од сонот ме разбуди!!! Толкав голем нагон имав! :lol: :lol:

19. fensy

fensy Истакнат член

охх кој маки сум ги имала. цела недела у школо не одев . хахаха

20. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

кај мене делуваше девојки но почувствував дека нешто чудно почна да се случува и со моите јајници обилна менс и поради тоа прекинав, а ефект си имаше!!!