Цел живот да работиш во соларница, а да умреш од шеќер. Да си осуден на доживотна робија, а да се викаш Слободан. Да се викаш Златко, а да си стално без пари.
Ова.. Spoiler таа ова не го напиша, јас напишав нели кај првото куоте = ај вант ту слип.. дрн дрн дрнн.. знаете..
Иронија е кога Македонија изгуби од Ирска и Сител по натпреварот даваат 'Докажавме дека множеме повеке'
Иронија: Фактот што трговијата со бело робје е започната со продажба на црнци. Кога факултетот за архитектура нема своја зграда. Кога на електро факултет снемува струја и не можат да одржат настава, бидејќи немаат агрегат. Кога муслиман ќе заболи од свински грип Кога ќе исечат дрво за да направат хартија, од која ќе направат книга со наслов "Да ги заштитиме нашите шуми" Кога родителите ќе ти кажат дека си невоспитан. Клима Горење. Кога арапите јаваат камили а имаат најмногу нафта на земјава. Кога криминалот е организиран а законот неорганизиран. Кога Bear Grylls ќе и каже на жена му дека не и чини ручекот Кога кинез ќе му купи на синот играчка од странство. Црн човек главен во Белата куќа. И ова го заборавив: Кога Сноу Куин го има следниов ритуал на фемина Сеуште не е во брак, а прво посетува бременост (а сеуште не е трудна) Се шалам цуци, или као што би рекол некој ноу хард филингс, епа ноу де ноу.
Иронија е на 14.2 да имаш партнер, но да си прелошо настинат за да славиш Валентин, а забрането ти е да пиеш бидејќи земаш антибиотици да го славиш Трифун. И така...животот си тера инает со тебе и арно му е...
Иронија е да имаш две гратис влезници за во кино, а да си толку настинат да не можеш да станеш од кревет
Иронија е да се викаш Богољуб, а да си атеист Од лично искуство: иронија е со некој да се дружам некое време, да ме знае само како Спајди, и да ми рече "ама го мразам името Ивана" пошо не знае дека така се викам