^Која држава бе... газ му мајчин.... Да ти е страв да учиш и да живееш во денешно време...брееееј луќе секакви...психопатија...пууу ј'зак
A од кај знаете дека не го наместиле?Не судете веднаш додека не се открие целата вистина.Брееееееееееееееееееееееееееееееееее
Јаки сте знам. Од м’ки и с’клет бегате од мене. хаха Аку. Убо ви се прајт. Ме болеше мене, сега нека ве болит вас! Имбецили белосветски!
И кај мене в гимназија се појави такво нешто, професор ја допирал некоја ученичка, не знам што. Човеков е сега во затвор, А ДЕВОЈЧЕТО го има направено истово и во некое училиште во Прилеп мислам, и го избркале од таму...Што значи, девојчево ги мести. П.С. Професорот ми предаваше и мене, не му фалеше ништо. Се извинувам на офф топикот
Можеш слободно да исчезнеш од планетва земја на некое време! И со себе да си ги понесеш сите празни зборови човече!!! Ич окце нема да ми трепне така да си знеш! И прекини ја оваа фарса веќе еднаш! Аман веќе аман
Како можев да бидам толку глупа бре, како? Можеби да не бев толку чувствително копиле, ќе поминев подобро. Не фала, не сум како вас. Понекогаш мислам дека сум едниствената на ојов свет која попрво би седела дома и би гледала филмови отколку да одам и да се пијанчам по клубовите. Ако тоа претставува проблем, извинете ама чао. ПРОКЛЕТИ ЧУВСТВА
Значи кога мене ми е тешко секој може да кеже колку му е убаво,а кога сум јас на ред да се пофалам на сите му е тешко и несакаат да им зборувам за тоа...Значии луѓево се невозможни...Амаа ете доаѓа ред да видат и тие какво е кога и ти е тешко а некој постојано ти се фали...Се се врти, се се враќа,се се памти се се враќа
Магаре да му го начука на тој дотичниот магарешки шеф! Ууу што мразам бре ретардирана раја. Биди си ти братче паметен, арно за тебе, ама манирите и шефувањето ти се пи*ка матер. Се качила вошка на рошка и ајмо „Ој Косова, бујна шума, а ја го серем у ночи“ Ако се разболам (а на добар пат сум), ти магарешки шефу ке ми ги плаќаш лековите, пошто нели и онака си шеф и паметен и лесно ке ги набавиш...ма што зборам, тебе и пари ке ти дадат со лековите. Што ти прдне тебе на мозочето, тоа ке направат за тебе, нели?
А да си печете сами пипер? Синоќе можевте да шетате а сега во 8-30 ме скорнавте од спиење да печам пипер WTF Пак ко во сауна да сум цел ден,фала мама фала тато
Бреее какави луѓе бре! Јас разбирам комшилук, да си помогнеме кога ни е најтешко, подршка, секогаш сум била тука и они за мене, за тоа нема збор дефинитивно. Ама бре, што е тоа, ја на писател ли ви личам, за секој текст во школо што ви треба, некој состав, песна или слично викни си ја LilBaby че ти напише не е проблем. Ко божем на мојата инспирација и фантазија да и нема крај! Ајде сега нека помине ова, како и последните 5-6 години, ама не спијте на тоа уво дека јас редовно ќе ви ги подготвувам вашите писмени задачи и сл. Ако ништо друго, имајте почит, ќе почнам сега поактивно да се занимавам со факултетов, и сигурно немам време да се занимавам со такви работи. На крај краева, и онака си имате пари одвишок (иако се жалите дека немате), платете си, бар тоа го има сега на секој чекор, платете си нека ви составува некој друг состави!!! НЕ СУМ ВИ ЈАС НА ЛАГЕР !!!!
Некој ден, убав, топол, сончев, ЕСЕНСКИ ден, кога ќе се поттргнете од тоа глупото ќумбе, ќе земам и ќе ви ги џитнам сите чушки. Една по една, прво ќе им рипам, после ќе ја гмечам и на крај, ќе ги џитнам. Сакав да ги запалам, ама ќе смрдат, а јас бегам од таа смрдеа. Можеби е подобра идејата да ви ги скријам, па да скапат додека ги најдете. Хах, да. Па после печете ги, пржете ги, лупете ги. Афкорс, АКО ги најдете.
брррррррррбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбр! Бреееј, какви лиглињаа! Ми го отупеа половиов орган со фејсбукот и лигавењето. Океј свативме дека се сакате сите и дека намерно си правите муабет на вашите вол-ови за другите да видат дека сте во шема. Јаооо. Сега сум лута! Навистина лута! БРБРБРБРБРБРБРБР смачено ми е и од фб и од се! Од денес, пред вас ветувам дека нема да користам фб освен ако ми затреба да се договорам со некој! ЧАО фејсбук. Не, не, не.. Дефинитивно не ја разбирам опсесијата со фејсбук?! Имате ли живот бре деца?! Јас два пати у неделата дали ќе се уклучам и тоа едвај на сила да видам како фукнционира младинава моја, ама нееееееее, џабе Синтија-џабе душо моја напатена, не иде на арно младинава. Од мушко до женско СЕ` е отидено. брбрбрбрбрбрбрбрб!
Добро ајде разбирам кога дечкото сака да ти се посвети и сите тие глупости и кога те манјачи на фб ама овај мојот ауууууу кој е овај кој е онај избриши го нез што нез како аман