Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    ^Која држава бе... газ му мајчин.... Да ти е страв да учиш и да живееш во денешно време...брееееј
    луќе секакви...психопатија...пууу ј'зак

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    A од кај знаете дека не го наместиле?Не судете веднаш додека не се открие целата вистина.Брееееееееееееееееееееееееееееееееее |(

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Јаки сте знам. Од м’ки и с’клет бегате од мене. хаха Аку. Убо ви се прајт. Ме болеше мене, сега нека ве болит вас! Имбецили белосветски! :envy:

4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924

И кај мене в гимназија се појави такво нешто, професор ја допирал некоја ученичка, не знам што.
    Човеков е сега во затвор, А ДЕВОЈЧЕТО го има направено истово и во некое училиште во Прилеп мислам, и го избркале од таму...Што значи, девојчево ги мести.
    П.С. Професорот ми предаваше и мене, не му фалеше ништо.
    Се извинувам на офф топикот :)

5. Morning.Sunshine

Morning.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    18
    Можеш слободно да исчезнеш од планетва земја на некое време! И со себе да си ги понесеш сите празни зборови човече!!! :devil: :devil: Ич окце нема да ми трепне така да си знеш! И прекини ја оваа фарса веќе еднаш! Аман веќе аман :devil: :devil:

6. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    180
    Како можев да бидам толку глупа бре, како? :swear: Можеби да не бев толку чувствително копиле, ќе поминев подобро. Не фала, не сум како вас. Понекогаш мислам дека сум едниствената на ојов свет која попрво би седела дома и би гледала филмови отколку да одам и да се пијанчам по клубовите. Ако тоа претставува проблем, извинете ама чао. ПРОКЛЕТИ ЧУВСТВА :@ :swear:

7. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    Значи кога мене ми е тешко секој може да кеже колку му е убаво,а кога сум јас на ред да се пофалам на сите му е тешко и несакаат да им зборувам за тоа...Значии луѓево се невозможни...Амаа ете доаѓа ред да видат и тие какво е кога и ти е тешко а некој постојано ти се фали...Се се врти, се се враќа,се се памти се се враќа :!:

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Ќе ве гаѓам со јајца, мајке ми.
    НевАспитани!

9. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Магаре да му го начука на тој дотичниот магарешки шеф!
    Ууу што мразам бре ретардирана раја.
    Биди си ти братче паметен, арно за тебе, ама манирите и шефувањето ти се пи*ка матер.
    Се качила вошка на рошка и ајмо „Ој Косова, бујна шума, а ја го серем у ночи“ |(
    Ако се разболам (а на добар пат сум), ти магарешки шефу ке ми ги плаќаш лековите, пошто нели и онака си шеф и паметен и лесно ке ги набавиш...ма што зборам, тебе и пари ке ти дадат со лековите.
    Што ти прдне тебе на мозочето, тоа ке направат за тебе, нели? :@

10. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    страшно ме разочара...мислев дека ме познаваш подобро од тоа. мислев дека подобро се познаваме.

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    ГЛУП ПРОКЛЕТ ЗАБ :@ :@ :@ Зар можеше толку да ме боли?И тоа два не еден :fubar:

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Пак истата грешка, пааааааааааааак. I'm not with stupid, I am stupid :fubar:
    Како ме трпи, срцка е :D
    И толку.

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    А да си печете сами пипер? :^) :^) :^)
    Синоќе можевте да шетате а сега во 8-30 ме скорнавте од спиење да печам пипер :@ :@ :@

WTF

Пак ко во сауна да сум цел ден,фала мама фала тато |( |(

14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Бреее какави луѓе бре!
    Јас разбирам комшилук, да си помогнеме кога ни е најтешко, подршка, секогаш сум била тука и они за мене, за тоа нема збор дефинитивно. Ама бре, што е тоа, ја на писател ли ви личам, за секој текст во школо што ви треба, некој состав, песна или слично викни си ја LilBaby че ти напише не е проблем.
    Ко божем на мојата инспирација и фантазија да и нема крај!
    Ајде сега нека помине ова, како и последните 5-6 години, ама не спијте на тоа уво дека јас редовно ќе ви ги подготвувам вашите писмени задачи и сл. Ако ништо друго, имајте почит, ќе почнам сега поактивно да се занимавам со факултетов, и сигурно немам време да се занимавам со такви работи. На крај краева, и онака си имате пари одвишок (иако се жалите дека немате), платете си, бар тоа го има сега на секој чекор, платете си нека ви составува некој друг состави!!!

НЕ СУМ ВИ ЈАС НА ЛАГЕР !!!! :@

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Некој ден, убав, топол, сончев, ЕСЕНСКИ ден, кога ќе се поттргнете од тоа глупото ќумбе, ќе земам и ќе ви ги џитнам сите чушки. Една по една, прво ќе им рипам, после ќе ја гмечам и на крај, ќе ги џитнам. Сакав да ги запалам, ама ќе смрдат, а јас бегам од таа смрдеа. Можеби е подобра идејата да ви ги скријам, па да скапат додека ги најдете. Хах, да. :@

Па после печете ги, пржете ги, лупете ги. Афкорс, АКО ги најдете. :devil:

16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сега ли најде фб да ми го направи недостапен профилот...... аман аман :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Доста сите зборите за ајвар...да му потечат лиги на човек па. :P Ееее какви сте :@

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797

Неправда, па то ти је.

19. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    брррррррррбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбрбр! Бреееј, какви лиглињаа! Ми го отупеа половиов орган со фејсбукот и лигавењето. Океј свативме дека се сакате сите и дека намерно си правите муабет на вашите вол-ови за другите да видат дека сте во шема. Јаооо. Сега сум лута! Навистина лута! БРБРБРБРБРБРБРБР
    смачено ми е и од фб и од се! Од денес, пред вас ветувам дека нема да користам фб освен ако ми затреба да се договорам со некој!
    ЧАО фејсбук. Не, не, не.. Дефинитивно не ја разбирам опсесијата со фејсбук?!
    Имате ли живот бре деца?!
    Јас два пати у неделата дали ќе се уклучам и тоа едвај на сила да видам како фукнционира младинава моја, ама нееееееее, џабе Синтија-џабе душо моја напатена, не иде на арно младинава.
    Од мушко до женско СЕ` е отидено. :shake:

брбрбрбрбрбрбрбрб! :@ :swear: :headbang:

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Добро ајде разбирам кога дечкото сака да ти се посвети и сите тие глупости и кога те манјачи на фб ама овај мојот ауууууу кој е овај кој е онај избриши го нез што нез како аман :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@