Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. marama

marama Форумски идол

Дали рачунаш со ова твое неодење на лекар дека ќе умреш?
    Дали мислиш ние што ќе правиме без тебе, дали???????????

2. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Ти многу свилена бе златна... :puke: Комарците те буделе на вечер, ти зуеле... море марш таму, така дома да му се лигавиш на твоите, овде други правила ќе почитуваш. Или научи се со луѓе да живееш или друг стан да си бараш.

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

There are so many things I cannot grasp
    When I think I've got it, and then at last
    Through my fingers it does slip
    Like a snowflake in a fiery grip

Something's here I'm not quite getting
    Though I try, I keep forgetting
    Like a memory long since past
    Here in an instant, gone in a flash
    What does it mean?
    What does it mean?
    :@

4. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

ААААА СЕ МЕ НЕРВИРААА!!! НЕКА ОДЕ СЕ У ПМ.!. :@ :@ :@ :@ :@

5. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Арогантна кучка? - Да
    Суштество без емоции? - Да
    Не покажувам чуства откако сум раскинала со него? -Да
    Сум станала надувана особа? -Да
    Фала многу, ама подобро ќе сум таква отколку да бидам повредена.
    Пријатно!

Nightwalker likes this.
  6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Зошто се замарам со личност која не се замара со мене? :fubar: Одговорот е затоа што сум глупа и проста.Ете така.Ако ми е,заради наивноста јас страдам,ама нема повеке.GET LOST .!.

7. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Како бе можат луѓево да се толку СЕБИЧНИ?Ццц од такт да те извадат,само за себе да се гледало себичност до крајни граници!!! :swear: :envy:

8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Господе Боже, Исусе Христе и сите други светци на кои се молиме!!!! Зарем не можеше барем актериве да не ме потесеќаат на некого???????????? Не можам ни серија да си гледам раат!!!!
    Еве, оваа Руксар е гла скината на проф. по историја со која взаемно се мразиме (добро, баш не знам дали таа ме мрази, ама јас неа од се срце)!!! И сега што?? Ни проклетите солзи на есента не можам да ги гледам без да се потсетам на Вики по историја!!!!!!!! :@ :@ :@
    Зошто Господе создаде луѓе кои си личат едни на други??? Зошто, уај, порке?????????

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Немам сила веќе, ни волја да се распукавам. Стварно немам.
    Би ти кажала дека ти тече времето.... а како што тебе ти тече времето, мене ми станува се‘ повеќе и повеќе сеедно. Ти губиш. Јас веќе изгубив доволно.

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Абе све фино. Све фино што се шуњате ко Каспер. Тивки, незабележливи, неинспиративни, здодевни. Ме терате да се проѕевам. Буквално. Дремка ме фаќа во ваше присуство.
    Све фино. Бидете си какви и да сакате - крекери без вкус, тофу без боја.
    Али кога ве гледам како сакате да улупате со Цептер тенџере по глава некој кој природно е забавен, се истакнува без да направи било што, и очигледно е омилен кај луѓето затоа што е харизматичен, е тогаш ми иде да ве фрлам во мисо супата кај Јапонците и на два пати да ве голтнам.

Фин начин сте избрале, фин богами.

Ајт....од вакви луѓе преку онаквото шо го немам. Се вели - кога не можеш да го победиш придружи му се, а не - елиминирај го за да се истакнеш себеси.

Свашта. Злоба владее на светов, злоба. А јас изгледа никогаш нема да ја разберам...добро кај ме праеле моите бе? Да можев да сум барем малку поинаква за да го разберев понекогаш оно што е секаде околу мене.

Johny and LivingGlam like this.
  11. myst

myst Истакнат член

Фала ти што така ме навреди вчера мажу! Малку ми се проблемите што ги имам, па уште тоа фалеше, да ме направиш да се чувствувам мизерно, непривлечно, и грдо...Поарно удри ме ќе заборавам, отколку вака зборовите по 1000 пат ми се вртат во глава. Одвратно ми започна неделава... :puke:

12. sadangel

sadangel Популарен член

Неможеш а??? Или несакаш а незнаеш како да кажеш??? Ок важи ама од денеска вртиме нов лист и играме по мои правила па ќе видиме кој е кој :devil: :devil: :devil:
    Забегано девојче!!!

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Го мразам, го мразам од дното на душата, го проколнувам денот....... кога се запишав :envy: :envy: :devil: :devil: :devil:

14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Јас ќе се трудам... Мое е да се трудам, твое е да ме одбиваш... Имам толеранција, само не ми ја тестирај... :@

15. LadyH

LadyH Истакнат член

ццзџјџнёјкџ парапау, пукни машко суштество низаедно што ми фалиш неизмерно и што ми го загорчуваш животот повеќе и од математикаааааааааааааа и што неможам ден без тебе а толку те сакам и мразам во исто времеее :devil: :devil:

16. crazylady

crazylady Форумски идол

Јас ли сум крива за твоите проблеми, убаво те прашав ти ми се развика , проблемите се остават дома кога си надвор :devil: :devil: :devil:

И јас си имам проблеми па си ги оставам дома, не ги носам моите проблеми со менеееее :@ :@
    Никогаш нема да се разбериме со тебе :envy:

17. martinuska

martinuska Популарен член

Гуско една не знаеш да се јавиш за да си попраиме нормален муабет него се јавуваш да ме испрашаш се што те занима од А до Ш и нешто што ти треба и после ајт чао?
    Е нече мочи драга така веќе. Преку тасето си ми веќе! Јави им се на некои од твоја група, ете сега се запозна, збориш со колку толку.
    По телефон можеш да прашуваш, а на факс поминуваш ќе ме прегазиш и нема да прозбориш.
    Размислувам кога ќе искачам или ќе сум со мојон да те ставам на reject list да не можеш да ми вртиш. Човек на раат не може да си обавува некои потреби од тебе!!! Само да се досаѓало по телефон :devil:

И кога си сама бараш друштво за до овде онде, а кога имаш некој со тебе ми изиграваш некоја си пи*ица.
    Е да ти кажам право нит ми се иде негде со тебе нит сакам да идам. Готово веќе.

Од кожа ме извади! Ај иди у бестрага!!! :@

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Ке ме умреш ти мене :@ :@ :@

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Леле колку е болно да си го удриш малото прстеее! УФФФ боли па, не е фер!!! :@ :@ :@

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

заради часот по танц вчера ја пропуштив медитаијата :| :doh: :devil: :envy:
    а родителчињата дома ми газат по нерви(особено мајка ми) замара по цели денови, и да мозат буквално и во гаки ке ми влезат :lol: :@ (тројцата)ама веке ми е преку глава, па што ке прави таа зена кога ке се вработам(ке ја носам како додатен багаз :D
    ( а и брат ми и татко ми не се подобри) мама-аларма сирена, тато и братче по наредба :fubar:
    ако чуете дека девојка си отишла од дома, и преспала на клупа некаде во центар или парк да знаете дека тоа сум јас, ова не се издрзува :worried: :emo: