Дали рачунаш со ова твое неодење на лекар дека ќе умреш? Дали мислиш ние што ќе правиме без тебе, дали???????????
Ти многу свилена бе златна... Комарците те буделе на вечер, ти зуеле... море марш таму, така дома да му се лигавиш на твоите, овде други правила ќе почитуваш. Или научи се со луѓе да живееш или друг стан да си бараш.
There are so many things I cannot grasp When I think I've got it, and then at last Through my fingers it does slip Like a snowflake in a fiery grip Something's here I'm not quite getting Though I try, I keep forgetting Like a memory long since past Here in an instant, gone in a flash What does it mean? What does it mean?
Арогантна кучка? - Да Суштество без емоции? - Да Не покажувам чуства откако сум раскинала со него? -Да Сум станала надувана особа? -Да Фала многу, ама подобро ќе сум таква отколку да бидам повредена. Пријатно!
Зошто се замарам со личност која не се замара со мене? Одговорот е затоа што сум глупа и проста.Ете така.Ако ми е,заради наивноста јас страдам,ама нема повеке.GET LOST .!.
Како бе можат луѓево да се толку СЕБИЧНИ?Ццц од такт да те извадат,само за себе да се гледало себичност до крајни граници!!!
Господе Боже, Исусе Христе и сите други светци на кои се молиме!!!! Зарем не можеше барем актериве да не ме потесеќаат на некого???????????? Не можам ни серија да си гледам раат!!!! Еве, оваа Руксар е гла скината на проф. по историја со која взаемно се мразиме (добро, баш не знам дали таа ме мрази, ама јас неа од се срце)!!! И сега што?? Ни проклетите солзи на есента не можам да ги гледам без да се потсетам на Вики по историја!!!!!!!! Зошто Господе создаде луѓе кои си личат едни на други??? Зошто, уај, порке?????????
Немам сила веќе, ни волја да се распукавам. Стварно немам. Би ти кажала дека ти тече времето.... а како што тебе ти тече времето, мене ми станува се‘ повеќе и повеќе сеедно. Ти губиш. Јас веќе изгубив доволно.
Абе све фино. Све фино што се шуњате ко Каспер. Тивки, незабележливи, неинспиративни, здодевни. Ме терате да се проѕевам. Буквално. Дремка ме фаќа во ваше присуство. Све фино. Бидете си какви и да сакате - крекери без вкус, тофу без боја. Али кога ве гледам како сакате да улупате со Цептер тенџере по глава некој кој природно е забавен, се истакнува без да направи било што, и очигледно е омилен кај луѓето затоа што е харизматичен, е тогаш ми иде да ве фрлам во мисо супата кај Јапонците и на два пати да ве голтнам. Фин начин сте избрале, фин богами. Ајт....од вакви луѓе преку онаквото шо го немам. Се вели - кога не можеш да го победиш придружи му се, а не - елиминирај го за да се истакнеш себеси. Свашта. Злоба владее на светов, злоба. А јас изгледа никогаш нема да ја разберам...добро кај ме праеле моите бе? Да можев да сум барем малку поинаква за да го разберев понекогаш оно што е секаде околу мене.
Фала ти што така ме навреди вчера мажу! Малку ми се проблемите што ги имам, па уште тоа фалеше, да ме направиш да се чувствувам мизерно, непривлечно, и грдо...Поарно удри ме ќе заборавам, отколку вака зборовите по 1000 пат ми се вртат во глава. Одвратно ми започна неделава...
Неможеш а??? Или несакаш а незнаеш како да кажеш??? Ок важи ама од денеска вртиме нов лист и играме по мои правила па ќе видиме кој е кој Забегано девојче!!!
Јас ќе се трудам... Мое е да се трудам, твое е да ме одбиваш... Имам толеранција, само не ми ја тестирај...
ццзџјџнёјкџ парапау, пукни машко суштество низаедно што ми фалиш неизмерно и што ми го загорчуваш животот повеќе и од математикаааааааааааааа и што неможам ден без тебе а толку те сакам и мразам во исто времеее
Јас ли сум крива за твоите проблеми, убаво те прашав ти ми се развика , проблемите се остават дома кога си надвор И јас си имам проблеми па си ги оставам дома, не ги носам моите проблеми со менеееее Никогаш нема да се разбериме со тебе
Гуско една не знаеш да се јавиш за да си попраиме нормален муабет него се јавуваш да ме испрашаш се што те занима од А до Ш и нешто што ти треба и после ајт чао? Е нече мочи драга така веќе. Преку тасето си ми веќе! Јави им се на некои од твоја група, ете сега се запозна, збориш со колку толку. По телефон можеш да прашуваш, а на факс поминуваш ќе ме прегазиш и нема да прозбориш. Размислувам кога ќе искачам или ќе сум со мојон да те ставам на reject list да не можеш да ми вртиш. Човек на раат не може да си обавува некои потреби од тебе!!! Само да се досаѓало по телефон И кога си сама бараш друштво за до овде онде, а кога имаш некој со тебе ми изиграваш некоја си пи*ица. Е да ти кажам право нит ми се иде негде со тебе нит сакам да идам. Готово веќе. Од кожа ме извади! Ај иди у бестрага!!!
заради часот по танц вчера ја пропуштив медитаијата а родителчињата дома ми газат по нерви(особено мајка ми) замара по цели денови, и да мозат буквално и во гаки ке ми влезат (тројцата)ама веке ми е преку глава, па што ке прави таа зена кога ке се вработам(ке ја носам како додатен багаз ( а и брат ми и татко ми не се подобри) мама-аларма сирена, тато и братче по наредба ако чуете дека девојка си отишла од дома, и преспала на клупа некаде во центар или парк да знаете дека тоа сум јас, ова не се издрзува