Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

A на оваа мудрост на некое непознато паметно човече би додала и - камо истиве да немаа пристап до тастатура и интернет... :@

Gosh, mula, MilaP and 1 other person like this.
  2. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Уф напнатос нервоза , страв од недај боже :envy::@;( мислам ке полудам еј се нешто да кочело аман како не тргне еднаш како што треба? А??? Како и зошто....?
    Ке убијам некого ...:headbang:

3. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Ретко некој дотолку да може да ме изнервира, ама денеска ми се споија жичкиве и најискрено се надевам дека личностите кои се виновни за тоа деновиве па и во наредниве неколку недели нема да ми излезат пред очи, инаку во спротивно нема да биде добро за нив :punch: :@

Rama likes this.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Одамна почнаа да ми пукаат шафовите, прскаат од сите страни...преполна сум негативности, преполна и токсична со негативни информации..Абе има ли нешто убаво да се чуе, има ли нешто да не развесели..само
    препукувања, мудрувања,мрсење муда:@
    многу негативни теми, многу безбразни совети, многу зиркање во туѓи животи, туѓи кревети(facepalm)
    И темава последна ме испука во срце:u:неможе да истрпи повеќе да чита тажни човечки животи:(одбивност на родителот кон своето дете;(
    Каде се тие добри времиња кога сите бевме весели и безгрижни:worried:Зарем се е така црно на ова мало парче земја, во ова наше сирото државиче:(
    Има ли барем некое зракче на светлина во оваа темнина што ни ја наметнаа:?::(
    Страв ми е да и погледнам на иднината во очи:(

5. fallenangel

fallenangel Популарен член

аГосподе гледаш ли колкав терет носам со години, само што ен сум полудела скроз, ми доаѓа да се самоубијам? ЗОшто мене се ми зе ? зошто не ме награди за сите овие години олзи? зошто

6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Во себе барај ја вината драга, не во Господ :)

Rama likes this.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

kje se ubijam nekoj den...ne mozam vise

8. mula

mula Популарен член

Го читам записников и се чудам. Како да не беше доста што на стари години женана се влече по судови- уште фали на правда виновна да излезе заради едно неодговорно татино синче, што нема капацитет 2 реченици точно да ги научи. Абе каша- попара направил. Се` обратно кажал. Ми доаѓа да одам да го најдам и да го сплескам. :@ :@ :@

Rama likes this.
  9. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Ke me naterate navistina da puknam pa ke se cudite sto ve snaslo. Preku glava mi dojdovte veke ! Ova vi bese krajot

10. Babyby

Babyby Популарен член

Како тоа јас можам да почитувам туѓо мислење различно од моето , а моето мислење континуирано се побива , ми кажуваат и докажуваат не така-туку вака и готово!

Rama likes this.
  11. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Дополнителна заработка: Ти само научи за тргување на берза:headbang::headbang:..Алооо јас на пазар незнам да се ценкам:@Математика и бројки ми се кошмар:@Кај мене ме најде да го работам ова?? Без притисок ако се изгубат парите ок ама вртоглавици добивам штом ги видам бројките што пулсираат и се менуваат во секунда:@:@Читам и гледам видеа два саати,НИШТО НЕ РАЗБИРАМ, резултат-се чувствувам како ретард:headbang::headbang:Уште да се искомплексирам дека сум глупава;(Уште тоа ми фали во "прекрасниот" живот..:x|(
    Ебати дополнителен приход, ебати парите, ебати сиромаштијата:swear:Бесна сум ми иди лап топот низ прозор да го џитнам:headbang:
    Можеби сум вистински глупава што не сваќам ?!?
    УПМ СЕ:@

Petar80 and Rama like this.
  12. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Кога ти требаат никаде ги нема, а кога ти им требаш тогаш во состојба се да ти испратат милијарда пораки, милијарда пати да ти ѕвонат на тел. и на крај можеби да ти пратат и полиција да те бара само за да им ги решиш проблемите или да им направиш некаква услуга. Епа не може! Мрш!! :@

EminemsGirl, Crna Dama and Rama like this.
  13. Јаневски

Јаневски Популарен член

14. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Pau pau pau pau pau pau pau pauuuuuuuu!

15. cupcakeb

cupcakeb Истакнат член

Сакам да заминам далеку од тука и да почнам се од ново, смачено ми е да прајте да се чувствувам како неспособна, смачено ми е од сите ваши глупости, премногу ми е смачено.

16. kjukli

kjukli Форумски идол

Зошто си играш топло-ладно? Зошто после толку време си ваков? Зошто флертуваш со мене и со сите останати девојки наоколу. Аман! АМАН! Остај ме да те преболам и да продолжам да живеам, а не да се грижам за тебе, што те мачи и како си. АМАН!

17. Rama

Rama Форумски идол

Какво време дојде значи:^)
    Еј,да ти биде срам да си побараш да ти биде вратено назад нешто што е твое лично!
    Како рекле човек со човек бидува,ама ич несакам да ме користи некој,да ме игра како што си знае и умее:@
    И јас сум позајмила нешто од некого,ама сум вратила чесно и точно на ветеното..
    Досегашното искуство мене никако не ме научи да не позајмувам пари или предмети на другите оти тие после се прават на мутави,не им текнува за долгот,па морам да ги потсеќам,па и уште се лутат,ко да не треба да си го побарам своето назад:o

18. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Во Мерцедес лепотан, а во Југо сељак.... (facepalm) Девојко те молам истетовирај $$$$$ на челото, барем ние што немаме пари да знаеме со кого си имаме работа.... :x

19. Читател

Читател Истакнат член

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girl-miri likes this.
  20. Јаневски

Јаневски Популарен член

Едно утро рано, се по ред на список.

Zdravko Colic - Cija je ono zvijezda

Zdravko Colic - Pjevam danju pjevam nocu

Goran Bregovic - Bella Ciao

Aleksandar1212 and fallenangel like this.