A на оваа мудрост на некое непознато паметно човече би додала и - камо истиве да немаа пристап до тастатура и интернет...
Уф напнатос нервоза , страв од недај боже мислам ке полудам еј се нешто да кочело аман како не тргне еднаш како што треба? А??? Како и зошто....? Ке убијам некого ...
Ретко некој дотолку да може да ме изнервира, ама денеска ми се споија жичкиве и најискрено се надевам дека личностите кои се виновни за тоа деновиве па и во наредниве неколку недели нема да ми излезат пред очи, инаку во спротивно нема да биде добро за нив
Одамна почнаа да ми пукаат шафовите, прскаат од сите страни...преполна сум негативности, преполна и токсична со негативни информации..Абе има ли нешто убаво да се чуе, има ли нешто да не развесели..само препукувања, мудрувања,мрсење муда многу негативни теми, многу безбразни совети, многу зиркање во туѓи животи, туѓи кревети И темава последна ме испука во срценеможе да истрпи повеќе да чита тажни човечки животиодбивност на родителот кон своето дете Каде се тие добри времиња кога сите бевме весели и безгрижниЗарем се е така црно на ова мало парче земја, во ова наше сирото државиче Има ли барем некое зракче на светлина во оваа темнина што ни ја наметнаа Страв ми е да и погледнам на иднината во очи
аГосподе гледаш ли колкав терет носам со години, само што ен сум полудела скроз, ми доаѓа да се самоубијам? ЗОшто мене се ми зе ? зошто не ме награди за сите овие години олзи? зошто
Го читам записников и се чудам. Како да не беше доста што на стари години женана се влече по судови- уште фали на правда виновна да излезе заради едно неодговорно татино синче, што нема капацитет 2 реченици точно да ги научи. Абе каша- попара направил. Се` обратно кажал. Ми доаѓа да одам да го најдам и да го сплескам.
Ke me naterate navistina da puknam pa ke se cudite sto ve snaslo. Preku glava mi dojdovte veke ! Ova vi bese krajot
Како тоа јас можам да почитувам туѓо мислење различно од моето , а моето мислење континуирано се побива , ми кажуваат и докажуваат не така-туку вака и готово!
Дополнителна заработка: Ти само научи за тргување на берза..Алооо јас на пазар незнам да се ценкамМатематика и бројки ми се кошмарКај мене ме најде да го работам ова?? Без притисок ако се изгубат парите ок ама вртоглавици добивам штом ги видам бројките што пулсираат и се менуваат во секундаЧитам и гледам видеа два саати,НИШТО НЕ РАЗБИРАМ, резултат-се чувствувам како ретардУште да се искомплексирам дека сум глупаваУште тоа ми фали во "прекрасниот" живот.. Ебати дополнителен приход, ебати парите, ебати сиромаштијатаБесна сум ми иди лап топот низ прозор да го џитнам Можеби сум вистински глупава што не сваќам ?!? УПМ СЕ
Кога ти требаат никаде ги нема, а кога ти им требаш тогаш во состојба се да ти испратат милијарда пораки, милијарда пати да ти ѕвонат на тел. и на крај можеби да ти пратат и полиција да те бара само за да им ги решиш проблемите или да им направиш некаква услуга. Епа не може! Мрш!!
Сакам да заминам далеку од тука и да почнам се од ново, смачено ми е да прајте да се чувствувам како неспособна, смачено ми е од сите ваши глупости, премногу ми е смачено.
Зошто си играш топло-ладно? Зошто после толку време си ваков? Зошто флертуваш со мене и со сите останати девојки наоколу. Аман! АМАН! Остај ме да те преболам и да продолжам да живеам, а не да се грижам за тебе, што те мачи и како си. АМАН!
Какво време дојде значи Еј,да ти биде срам да си побараш да ти биде вратено назад нешто што е твое лично! Како рекле човек со човек бидува,ама ич несакам да ме користи некој,да ме игра како што си знае и умее И јас сум позајмила нешто од некого,ама сум вратила чесно и точно на ветеното.. Досегашното искуство мене никако не ме научи да не позајмувам пари или предмети на другите оти тие после се прават на мутави,не им текнува за долгот,па морам да ги потсеќам,па и уште се лутат,ко да не треба да си го побарам своето назад
Во Мерцедес лепотан, а во Југо сељак.... Девојко те молам истетовирај $$$$$ на челото, барем ние што немаме пари да знаеме со кого си имаме работа....
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Едно утро рано, се по ред на список. Спојлер Zdravko Colic - Cija je ono zvijezda Zdravko Colic - Pjevam danju pjevam nocu Goran Bregovic - Bella Ciao