Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711

A на оваа мудрост на некое непознато паметно човече би додала и - камо истиве да немаа пристап до тастатура и интернет... :@

На Gosh, mula, MilaP и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. EminemsGirl

EminemsGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2016
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    1.163
    Уф напнатос нервоза , страв од недај боже :envy::@;( мислам ке полудам еј се нешто да кочело аман како не тргне еднаш како што треба? А??? Како и зошто....?
    Ке убијам некого ...:headbang:

3. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Ретко некој дотолку да може да ме изнервира, ама денеска ми се споија жичкиве и најискрено се надевам дека личностите кои се виновни за тоа деновиве па и во наредниве неколку недели нема да ми излезат пред очи, инаку во спротивно нема да биде добро за нив :punch: :@

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Одамна почнаа да ми пукаат шафовите, прскаат од сите страни...преполна сум негативности, преполна и токсична со негативни информации..Абе има ли нешто убаво да се чуе, има ли нешто да не развесели..само
    препукувања, мудрувања,мрсење муда:@
    многу негативни теми, многу безбразни совети, многу зиркање во туѓи животи, туѓи кревети(facepalm)
    И темава последна ме испука во срце:u:неможе да истрпи повеќе да чита тажни човечки животи:(одбивност на родителот кон своето дете;(
    Каде се тие добри времиња кога сите бевме весели и безгрижни:worried:Зарем се е така црно на ова мало парче земја, во ова наше сирото државиче:(
    Има ли барем некое зракче на светлина во оваа темнина што ни ја наметнаа:?::(
    Страв ми е да и погледнам на иднината во очи:(

На Aleksandar1212, ALISA0000, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    аГосподе гледаш ли колкав терет носам со години, само што ен сум полудела скроз, ми доаѓа да се самоубијам? ЗОшто мене се ми зе ? зошто не ме награди за сите овие години олзи? зошто

На EminemsGirl, joy1, Aleksandar1212 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.800
    Во себе барај ја вината драга, не во Господ :)

7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    kje se ubijam nekoj den...ne mozam vise

8. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Го читам записников и се чудам. Како да не беше доста што на стари години женана се влече по судови- уште фали на правда виновна да излезе заради едно неодговорно татино синче, што нема капацитет 2 реченици точно да ги научи. Абе каша- попара направил. Се` обратно кажал. Ми доаѓа да одам да го најдам и да го сплескам. :@ :@ :@

9. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ke me naterate navistina da puknam pa ke se cudite sto ve snaslo. Preku glava mi dojdovte veke ! Ova vi bese krajot

10. Babyby

Babyby Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    2.554
    Како тоа јас можам да почитувам туѓо мислење различно од моето , а моето мислење континуирано се побива , ми кажуваат и докажуваат не така-туку вака и готово!

11. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    18.918
    Дополнителна заработка: Ти само научи за тргување на берза:headbang::headbang:..Алооо јас на пазар незнам да се ценкам:@Математика и бројки ми се кошмар:@Кај мене ме најде да го работам ова?? Без притисок ако се изгубат парите ок ама вртоглавици добивам штом ги видам бројките што пулсираат и се менуваат во секунда:@:@Читам и гледам видеа два саати,НИШТО НЕ РАЗБИРАМ, резултат-се чувствувам како ретард:headbang::headbang:Уште да се искомплексирам дека сум глупава;(Уште тоа ми фали во "прекрасниот" живот..:x|(
    Ебати дополнителен приход, ебати парите, ебати сиромаштијата:swear:Бесна сум ми иди лап топот низ прозор да го џитнам:headbang:
    Можеби сум вистински глупава што не сваќам ?!?
    УПМ СЕ:@

На Petar80 и Rama им се допаѓа ова.
  12. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Кога ти требаат никаде ги нема, а кога ти им требаш тогаш во состојба се да ти испратат милијарда пораки, милијарда пати да ти ѕвонат на тел. и на крај можеби да ти пратат и полиција да те бара само за да им ги решиш проблемите или да им направиш некаква услуга. Епа не може! Мрш!! :@

На EminemsGirl, Crna Dama и Rama им се допаѓа ова.
  13. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
  14. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Pau pau pau pau pau pau pau pauuuuuuuu!

На girl-miri, EminemsGirl, КикиМаус и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. cupcakeb

cupcakeb Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    121
    Сакам да заминам далеку од тука и да почнам се од ново, смачено ми е да прајте да се чувствувам како неспособна, смачено ми е од сите ваши глупости, премногу ми е смачено.

На eleeniiv, Crna Dama, EminemsGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Зошто си играш топло-ладно? Зошто после толку време си ваков? Зошто флертуваш со мене и со сите останати девојки наоколу. Аман! АМАН! Остај ме да те преболам и да продолжам да живеам, а не да се грижам за тебе, што те мачи и како си. АМАН!

На purple..m, eleeniiv, girl-miri и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Какво време дојде значи:^)
    Еј,да ти биде срам да си побараш да ти биде вратено назад нешто што е твое лично!
    Како рекле човек со човек бидува,ама ич несакам да ме користи некој,да ме игра како што си знае и умее:@
    И јас сум позајмила нешто од некого,ама сум вратила чесно и точно на ветеното..
    Досегашното искуство мене никако не ме научи да не позајмувам пари или предмети на другите оти тие после се прават на мутави,не им текнува за долгот,па морам да ги потсеќам,па и уште се лутат,ко да не треба да си го побарам своето назад:o

На edna_malecka, iloveyou29, purple..m и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Во Мерцедес лепотан, а во Југо сељак.... (facepalm) Девојко те молам истетовирај $$$$$ на челото, барем ние што немаме пари да знаеме со кого си имаме работа.... :x

На mode-kristina, purple..m, blackwave и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Едно утро рано, се по ред на список.

Zdravko Colic - Cija je ono zvijezda

Zdravko Colic - Pjevam danju pjevam nocu

Goran Bregovic - Bella Ciao

На Aleksandar1212 и fallenangel им се допаѓа ова.