Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. steela.honey

steela.honey Популарен член

Тоа е со балканскиве мажи ама не се нервирај тешко е јас го имам поминато и тоа , затоа бори се за својата независност , најди начин да си почнеш со работа , ако се противи мажот ти кажи му епа како да функционирам без пари , ти не ми оставаш јас исто сум човек и имам свои потреби.

eliesaab and Hortenzija like this.
  2. Hortenzija

Hortenzija Популарен член

Dzabe se e kazano dzabe ne vredi

3. flower30

flower30 Форумски идол

Ццц жено, абе што створење си ти? Значи сериозно, толку проста, а за се имаш мислење. Не сакам да вреѓам, ама па ги поминуваш границите. Мислам се кажува ли тоа кога гледаш дека некој има мака и се плаши?! Поготово некој кој ти е крв?!
    Па мајката, старите луѓе кои живеат на село, кои имаат само основно образование подобро ќе се однесуваат бре... Значи сериозно сум запрепастена.

Реков еднаш, не е убаво да се радуваш ако некој се нервира и не е убаво да посакуваш на некој нервози. Ама ете, секогаш кога ќе треснеш нешто зелено, за кратко кармата те поздравува и ти враќа.

Значи, мислам дека е време да те стави некој кај што ти е местото. Сега, ние нема да сме тоа, ото фамилијарно не сме такви. Ама carma is a bitch и ти дојде "наследник" и ти враќа тебе се. Испадна онаа старата " Со свој камен по глава"...

4. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

Да се намочам во сите слоумоушн створења! Турни ме да кинисам! Глупи едни! Спиритуални биле, газот не знаат да си го избришат, барем ќутете и остајте тој шо знае да си ја брка работата.

5. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Се лутам често повеќе на себе отколку на другите. Затоа што дозволувам да ме манипулираат и на секаков можен начин да дојдат до она кое го замислиле. Ама тоа е данокот кој го плаќаш кога си наивна личност.

Istata od vcera, KiT and hermosa like this.
  6. **MajkaE **

**MajkaE ** Истакнат член

Зошто ние жените секогаш сме понижувани и погазени од мажите и покрај сиот труд? До кога вака ;(:@:(

7. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Зошто секогаш страдаат оние кои не заслужиле такво нешто?

Tih-ana, Осе, KiT and 2 others like this.
  8. MARIA ; )

MARIA ; ) Истакнат член

Ми треба одмoр ама онака вистински некаде ма море сонце вода плажа тишина...
    Ќе полудам веќе!

9. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Ти одиш промет да им направиш, тие не работат среде работно време. На две места за две различни работи истото ми се случи во еден ден. Ни објаснување на вратите, ништо. Чудесии, чудесна земја. После држава сакате со вакви несериозни, неодговорни мрзи и сакате некој да ви ја сака.

10. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Аман со комарциве пуздер ме направија. :doh:

sunflowerlover and Peanut Butter like this.
  11. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Абе 4 дена ги чекаш со душа да излезеш од 4 ѕида, да излезеш од пекол, да однесеш дете на чист воздух. И ноќ пред тргнување маж ти фаќа стомачен вирус и откажуваш, мани 50 евра пропаднати. У тиииит све. Ќе си седам под клима сега и ќе се чудам од што ме боли глава, од климата или од нервоза. Само детево да не ми се заразило, ќе прежалам све :@:@:@:@:@:@:@

12. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Најтешко е кога ќе падне ноќта. :headbang:

eliesaab and KiT like this.
  13. flower30

flower30 Форумски идол

Да ти се плукнам во проклетите пари. Мизерија.
    А за некој ко мене, со тежок степен на OCD, за некој што сака да е средено, да е убаво, модерно ова е еднакво на мизерија.

Толку многу проблеми прават проклетиве пари, аман. Ми се иде да продадеме и куќа и се, и да отидам во стан и тоа е што е. Ко проколната да сум во врска со оваа куќа, сериозно

hermosa and Nikolina35 like this.
  14. flower30

flower30 Форумски идол

Од вакви ПРОСТАЦИ ко тебе си го мразам името. Да, прости луѓе сте. И иако ми е испод ниво ваков начин на говор, сепак толку многу знаете да ме пецнете и изнервирате што ми правите да ги заборавам манирите и културата. Џабе е се покрај вас. Немам зборови.
    И да, не сум јас некоја кучка па така да ми го менувате името. Не може на другите обраќање по име ко да се детенца некои, а мене ко некое куче.

Искрено, ми побудивте чувства какви што не знаев дека имам. Лоши, грди чувства. Омраза, бес, лутина. А јас возвраќам само со култура. Проста сум и проста ќе си умрам.....

15. Аргентина *

Кога ќе се забрани гласна музика по куќи за свадби и др церемонии во сељачкава држава, евенезнам.

ОК е, да слушаа Штраус, Чајковски, немаше да се бунам, ама, ама....овие за нив мислат дека се фудбалери.

Glowy and Осе like this.
  16. Осе

Осе Популарен член

Ми се седнува и ми се плаче...
    Онака 2-3 саати да си поплачам..па 12 тина саати да поспијам без прекин и можда ќе се подоправам малку ..

IJAE, Snowflake92 and Bezobrazna01 like this.
  17. IJAE

IJAE Истакнат член

Кучко една кучкосана, ме остави на цедило после толку месеци, 2 години ме лажеше:@тие твои лаги и оправдувања утре да ти се вратат ко бумеранг ништо убаво не ти посакувам зошто си најдволичната личност што сум ја запознала во животот.
    Денес сватив многу работи и одсега јас ќе бидам bitch-ot па после ќе молиш назад, ама не како ти што дозволи да живеам надевајќи се за се што ми направи ќе ти се врати!!!

Bezobrazna01 likes this.
  18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Значи извади го некогаш дечко ми од уста. Кога и да ме сретнеш, за дечко ми прашуваш. Дечко ти ова, дечко ти она. А со последново и ја претера, се надевам нема да те сретнам никогаш пак. Ако те сретнам, ќе се вртам на друга страна. Гони се. Не си интересен, напорен си и досаден. Сега веќе и крајно одбивен.

19. Аргентина *

Затуцана алапача, low-IQ сељандура. :) Де се занесува дека придонела нешто повеќе од другите, де се кае што ништо не направила. Не се сеќава ни што зборува, ни како лаже. Излапена, од некој што го оговара цел град, а да може и цела држава, логички резон или да поврзува значења, не очекувај.

20. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

На некои луѓе Фејсбук им е најголемо животно достигнување.