Тоа е со балканскиве мажи ама не се нервирај тешко е јас го имам поминато и тоа , затоа бори се за својата независност , најди начин да си почнеш со работа , ако се противи мажот ти кажи му епа како да функционирам без пари , ти не ми оставаш јас исто сум човек и имам свои потреби.
Ццц жено, абе што створење си ти? Значи сериозно, толку проста, а за се имаш мислење. Не сакам да вреѓам, ама па ги поминуваш границите. Мислам се кажува ли тоа кога гледаш дека некој има мака и се плаши?! Поготово некој кој ти е крв?! Па мајката, старите луѓе кои живеат на село, кои имаат само основно образование подобро ќе се однесуваат бре... Значи сериозно сум запрепастена. Реков еднаш, не е убаво да се радуваш ако некој се нервира и не е убаво да посакуваш на некој нервози. Ама ете, секогаш кога ќе треснеш нешто зелено, за кратко кармата те поздравува и ти враќа. Значи, мислам дека е време да те стави некој кај што ти е местото. Сега, ние нема да сме тоа, ото фамилијарно не сме такви. Ама carma is a bitch и ти дојде "наследник" и ти враќа тебе се. Испадна онаа старата " Со свој камен по глава"...
Да се намочам во сите слоумоушн створења! Турни ме да кинисам! Глупи едни! Спиритуални биле, газот не знаат да си го избришат, барем ќутете и остајте тој шо знае да си ја брка работата.
Се лутам често повеќе на себе отколку на другите. Затоа што дозволувам да ме манипулираат и на секаков можен начин да дојдат до она кое го замислиле. Ама тоа е данокот кој го плаќаш кога си наивна личност.
Ти одиш промет да им направиш, тие не работат среде работно време. На две места за две различни работи истото ми се случи во еден ден. Ни објаснување на вратите, ништо. Чудесии, чудесна земја. После држава сакате со вакви несериозни, неодговорни мрзи и сакате некој да ви ја сака.
Абе 4 дена ги чекаш со душа да излезеш од 4 ѕида, да излезеш од пекол, да однесеш дете на чист воздух. И ноќ пред тргнување маж ти фаќа стомачен вирус и откажуваш, мани 50 евра пропаднати. У тиииит све. Ќе си седам под клима сега и ќе се чудам од што ме боли глава, од климата или од нервоза. Само детево да не ми се заразило, ќе прежалам све
Да ти се плукнам во проклетите пари. Мизерија. А за некој ко мене, со тежок степен на OCD, за некој што сака да е средено, да е убаво, модерно ова е еднакво на мизерија. Толку многу проблеми прават проклетиве пари, аман. Ми се иде да продадеме и куќа и се, и да отидам во стан и тоа е што е. Ко проколната да сум во врска со оваа куќа, сериозно
Од вакви ПРОСТАЦИ ко тебе си го мразам името. Да, прости луѓе сте. И иако ми е испод ниво ваков начин на говор, сепак толку многу знаете да ме пецнете и изнервирате што ми правите да ги заборавам манирите и културата. Џабе е се покрај вас. Немам зборови. И да, не сум јас некоја кучка па така да ми го менувате името. Не може на другите обраќање по име ко да се детенца некои, а мене ко некое куче. Искрено, ми побудивте чувства какви што не знаев дека имам. Лоши, грди чувства. Омраза, бес, лутина. А јас возвраќам само со култура. Проста сум и проста ќе си умрам.....
Кога ќе се забрани гласна музика по куќи за свадби и др церемонии во сељачкава држава, евенезнам. ОК е, да слушаа Штраус, Чајковски, немаше да се бунам, ама, ама....овие за нив мислат дека се фудбалери.
Ми се седнува и ми се плаче... Онака 2-3 саати да си поплачам..па 12 тина саати да поспијам без прекин и можда ќе се подоправам малку ..
Кучко една кучкосана, ме остави на цедило после толку месеци, 2 години ме лажешетие твои лаги и оправдувања утре да ти се вратат ко бумеранг ништо убаво не ти посакувам зошто си најдволичната личност што сум ја запознала во животот. Денес сватив многу работи и одсега јас ќе бидам bitch-ot па после ќе молиш назад, ама не како ти што дозволи да живеам надевајќи се за се што ми направи ќе ти се врати!!!
Значи извади го некогаш дечко ми од уста. Кога и да ме сретнеш, за дечко ми прашуваш. Дечко ти ова, дечко ти она. А со последново и ја претера, се надевам нема да те сретнам никогаш пак. Ако те сретнам, ќе се вртам на друга страна. Гони се. Не си интересен, напорен си и досаден. Сега веќе и крајно одбивен.
Затуцана алапача, low-IQ сељандура. Де се занесува дека придонела нешто повеќе од другите, де се кае што ништо не направила. Не се сеќава ни што зборува, ни како лаже. Излапена, од некој што го оговара цел град, а да може и цела држава, логички резон или да поврзува значења, не очекувај.