Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Колку само сте мизерни со тие муабети. Толку филмови правење, наместо дворот свој да си го гледате. Луѓе се тие што искрено се израдуваа и честитаа, а вие со прости муабети сте само ситни човечиња.

Badii and SummerGirl like this.
  2. Bratot

Bratot Популарен член

Колку неќам зима и ладно значи, абе упм (wtf)

FreeToGo, jagoda777, mickey18 and 3 others like this.
  3. jagoda777

jagoda777 Истакнат член

Зошто готват на тераса у зграда , не можеш да отвориш врата прозор корне на тешки запршки. Треба закон да има за ова, ова е малтретирање на другите станари. Од 8 сабајле се пржи кромид и се повеќе и повеќе мириса. Што јадење беше 4 саати да се пржи :@:@:@:@ Секој ден исто СЕКОЈ ДЕН значи. Е па пукнав од нервоза а не смеам да се нервирам ни најмалку:@:@:@ аспиратор измисле 21век :@

tambelina, Cka, lovely91 and 4 others like this.
  4. Tomasa

Tomasa Истакнат член

Сега баш слушнав на вести 22 годишна девојка прегазена на пешачки премин...
    До кога.. Возат како луди без размислување дали може некому да се наштети.. А се случува најлошото, човечки животи згаснуваат..
    Каде се брза, како размислуваат..
    Нее е фер !!
    Многу сум бесна, нервозна, лута, и стварно ми се кине срцето од помислата како им е на родителите сега..

5. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Не можам да те слушам. Одамна го изгуби правото да ми диктираш што да правам. :swear:
    Јас си ја знам сопствената вредност и не ми е гајле што мислат другите за мене. Го надминав тоа.

6. vans001

vans001 Активен член

Цел свет ми е тесен нигде не ми одговара :@

7. Керолајн

Керолајн Активен член

Сезнајковци на секој чекор, како кокичиња во пролет.:f:
    Сезнајковци=фанатици, ама која сум јас да кажувам :^)

Thirlwall<3 and SummerGirl like this.
  8. Anyshka

Anyshka Популарен член

Ужас од народ сме, УЖАС!
    Додека чекав за крвна слика на онкологија една "госпоѓа" од околу 60 години сакаше да си влезе преку ред и си влезе, сите изреагираа, јас и' кажав "вие сте после мене", ми се сврте маж и', ми вели "ај доста заќути, ние дојдовме после тебе и за инат ќе влеземе пред тебе, ти нема да влезеш". (facepalm)
    На тоа му кажав "ако сте среќни со тоа повелете влезете, толку сум чекала па за ова, не дојдов кафе да пијам тука, сите сме за мака дојдени".
    Ми се сврте и ми кажа "не јади го*мна", му велам "па толку ти е културата, татко можеш да ми бидеш".

9. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Ме потсети...бремена, на ендокринологија...доктори и сестри беа многу фер, пуштаат трудници, се најдоа паметни, жена дошла со син и и мажот, и како тоа јас да сум влегувала, се расправа, а јас трудна, мртва гладна и со ненормални киселини, ќе ми се слошеше, чекав крв да ми земат. Па ме гледаа во стомак дали вистина сум трудна. Ептен културен, насмеан народ сме, нема збор.

Last edited: Feb 11, 2025
    SummerGirl, tambelina, H.VAGA and 4 others like this.
  10. Anyshka

Anyshka Популарен член

Па и на онкологија прво влегуваат инвалидите, за тоа никој не се буни, ама овие ме изнервираа, да прашаа барем.
    Па една друга жена ми вели "ај млада си ќе почекаш". (facepalm)
    И' велам "па баш дека сум млада еве до кај стигнав и сите сме дојдени за мака, не сме дојдени за убаво".
    Затоа окапав цел ден.

11. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Епа некои како мене и тебе ќе имаат култура, ама нема за кого...е вакви ќе се погодат и ќе ти расипе ден и цел ден ќе чекаш. Млада стара, сите имаме свои проблеми за жал. Треба да се има човечко чувство и да не се биде себичен ама тешко тоа.
    Јас бев со затнато уво, од мака отидов на орл, не ми се ни спомнува демек болница, и малава имаше 5 6 месеци, ја доев, едвај отидов. И на термин закажана, се појави дедичко со кошула и намирисан, без мака, да си тера ваљда муабет со докторот, и кога си бев јас на термин(а он закажан после 40мин по мојот термин) зема да ме влече и тегне пред 10 луѓе, пред врата на докторот. Завршив и излегов надвор да плачам како мало дете. Влечена зошто си бев дојдена на време, на мој термин....

12. Youknow

Youknow Популарен член

Леле па ти си била многу културна со вакви... Ама те разбирам не ти било до расправање во тој момент

13. Badii

Badii Истакнат член

Ete mi ja spushtivte energijata, stanav i jas kako vas potishten, “nesrekjen”, nikakov.. srekjni ste sega? Da vi se pluknam vo zhivotite shto gi zhiveete. Ama nema na mene da lechite frustracii i da mi go “ubivate” duhot. Ne odam povekje na taa rabota a za vas, zhal mi e ama nema spas. Chao

vans001 likes this.
  14. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Ми се скурчи од слушање совети што се неприменливи за мене. |(
    Прај ова, она, оди на тоа... Аха, еве трчам одма!
    Кога ќе кажам дека немам ниту нерви, ниту финансии за екстра активности, тоа значи дека немам и крај!
    Лесно е да кажеш кога ти имаш, ама на други немој кога немаш намера ти да им платиш. :swear:

15. tambelina

tambelina Популарен член

Покој на душа жено...не беше за таму.Велеше ќе ја казни Бог што две децении домот ти го растураше...се разболе таа и умре. Ама и твојата душа се отру од јадови...
    ...не требаше да се радуваш на нејзиното заминување од овој свет. Требаше да престанеш да ја спомнуваш. Мислеше дека кога конечно ја нема ќе можете да бидете среќни заедно. Ама не ....
    И дојде ден и ти замина од истата болест...и ти замина...
    Зошто Господи тој копукот не замина?
    Зошто Господи му дозволи две жени да погреба?

Herrera, st-el and Miss666 like this.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Ај ќе разберам да сакате да затворите порано 5, 10 минути ама работно време ви стои до 8, вие затворени во 7:15. :clap:

flower30, SummerGirl and mickey18 like this.
  17. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Толку ли е тешко да си културен на денешницава ?
    Како некои луѓе мислат дека само за време на ковид требаше да се држи растојание кога се чека ред ?
    Како им доаѓа да се залепат до некој што не го познаваат,демек побрзо ќе завршат работа тоа ли е филмот ?
    Како им доаѓа да урлаат (буквално се дереше) по жената на шалтер затоа што ГИ ЗАМОЛИ да излезат надвор и влегуваат еден по еден,затоа што нема ВОЗДУХ ? Притоа и бремена да се тресам оти на некој не му бил денот ? Па уште некултурна бе ми рече а култура е да скокнеш 4 ца само за да ми се издереш дека сум рекла почекајте надвор (facepalm)

18. Dentina

Dentina Форумски идол

Ми доаѓа младинциве десно од мене да ги полеам со кафето, толку иритантно смрдат...
    Разбирам потење, хормони, сиромаштија и се'.
    Не разбирам да шеташ наоколу како хемиско оружје. Седнав да отепам време пред работа, кафето ќе ми излезе низ нос:puke:

Adidas888 likes this.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Полошо од германски бездомник во трамвај, неможе да смрдат :rofl:

felisitas likes this.
  20. Dentina

Dentina Форумски идол

Немам мириснато примерок, ама ти верувам. Морав да станам од кафепиење зашто на метар и пол ми се гадеше. А сите со тоа ајфоните, па баш до мене штекер и морав сите "ароми' да ги вдишам.. Ова со body odor е исто како и глупав да си, тебе баш те брига, а околината страда. Фуј:envy:

Adidas888 likes this.