Кафемат

Discussion in 'Дом' started by RainBow, Jan 4, 2014.

1. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

За добра пена, никако на батерии. Само на струја и со поголема моќност. Овој на сликава е 15W. Мојот дома е 45W. Пред 8-9 години го земав, мислам од Техномаркет.

Panda00, SummerGirl and paradise21 like this.
  2. paradise21

paradise21 Нов член

tehnomarket.com.mk/product/29393292/max-hms-1030w-aparat-za-neskafe-bel а овој 30 вати? имаше и стокмак скоро, дури имам го гледано уште во одредени маркети таков статичен 900 ден, ама мислам и тој дека беше 30 вати ако не сум грешка

EvAngelos likes this.
  3. paradise21

paradise21 Нов член

инаку и овој првиот е на струја само што е со 15 вати

4. Annath

Annath Форумски идол

Од лично искуство, не си фрлај пари џабе, овој не прави воопшто пена, оние рачнине маталки на батерии прават повеќе пена од овој. Ако сакаш да пробаш да ти го дадам, така ми стои, не го користам воопшто.

paradise21 likes this.
  5. paradise21

paradise21 Нов член

тетка ми ми даде ваква иста https://nama.mk/proizvod/meshalka-za-kafe-na-baterija/ ама со неа само јајца можам да изматам и тоа две максимално хахах никаква пена нема шанси, е сега евентуално да не треба можеби да пробам да сменам батерија, да не е до тоа, ама некако не ми се верува.
    Затоа најпрактична ми се виде оваа рачна а сепак на струја, и со цената е горе доле слична како тие статичните, затоа мислев можеби најдобар избор ќе е..