Кај Ана (Код Ане )

Discussion in 'Серии и емисии' started by AngelOfArh, Oct 13, 2012.

  1. AngelOfArh

    AngelOfArh Форумски идол

    Joined:
    Sep 26, 2011
    Messages:
    20,235
    Likes Received:
    107,515
    Gender:
    Female
    Не знам за вас ама јас многу ја сакам како готви, малку нетипично за нашето поднебје, но секогаш учам нешто од неа. Е сеа не ми се допаѓа синхронизацијата бидејќи не ги преведуваат продуктите правилно и многу е нетипичен гласот за неа, она има многу помелодичен глас кој не е толку пренасилен како овој на Сител, мислам дека Љуткова ја синхронизира ама не сум сигурна.
    Ако темава е дупла само кажете ми каде ја има и оваа може слободно во канта
     
  2. ocila

    ocila Истакнат член

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    5,513
    Likes Received:
    1,900
    Убав и специвичен и е начинот на готвење....за ова нашево поднебје...
     
  3. Dala

    Dala Популарен член

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    1,512
    Likes Received:
    1,890
    Убаво,ама гласот ич не ми се допаѓа.Ради тоа не ни сакам да ја гледам. :tmi: :tmi: :tmi:
     
  4. AngelOfArh

    AngelOfArh Форумски идол

    Joined:
    Sep 26, 2011
    Messages:
    20,235
    Likes Received:
    107,515
    Gender:
    Female
    И мене ич не ми чини гласот, премногу е напорен за една таква емисија, а прави релативно лесни рецепти. Имав прилика да ја гледам без синхронизација и искрено воопшто не е таква каква што ја синхронизираат, а башка што пола производи грешка ги преведуваат. Боли глава. Претежно прави лесни рецепти, што можеш да си ги напраив сам, ако отидеш на шопинг во Веро, само таму можам да ги најдам производите кои таа ги користи. Не ми се свиѓаат рецептите со риба, обично користи и млеко или млечни производи а мене ич не ми иде млеко и риба. Прави исклучително интересни слатки кои многу лесно може да се направат дома, и честопати сум ги правела. Сестра ми еднаш виде едни макарони со сос од патлиџан, лук и мајчина душичка, и сега секој втор ручек и се овие макарони :lol: