Клемпави уши

Discussion in 'Лице' started by magic, Dec 10, 2009.

1. lattie

lattie Популарен член

Обично на невестите со клемпави уши им ги лепат ушите со секундарен лепак

2. Isabel

Isabel Популарен член

хахаха се пресмеав, јас имам другарка и нонстоп пуштена и е косата, исто еден комшија направи операција.

3. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Ми викаат дека немам клемпави уши, ама ајде јас и тој мој комплекс .. Порано не ја носев косата фатена, ептен некогаш кога ке ја фатев и со трака некоја врз нив, а сега ја фаќам ама ушите ги прикривам со косата :D

4. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

јас пак редовно си ја собирам над ушите така ми е поубаво а немам големи или клемпави уши

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

:lol: и јас си ги имам лепено пред едно 3 години :D

6. cool-girl

cool-girl Истакнат член

Мене не ми се клемпави
    за среќа :lol: :lol:

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Мене не ми се клемпави, ама и да ми беа па што, женско сум- че ја пуптев косата, ќе ставев венче и толку! ;)
    Како што не е среќа да имаш правилни уши, така и не е жалосно да имаш клампави уши. :!: Што да правиме сега, некој има клемпави уши, ама па затоа преубав нос, заби, усни ...било што или па обратно!! :lol:

8. martinuska

martinuska Популарен член

Мене не ми се клемпави ушите за срека. Кога сум била бебе мајка ми ми ги лепела со ханзаплас да не ги превиткувам кога спијам :rofl: . И изгледа успеало тоа :rofl: :rofl:

9. Denna

Denna Истакнат член

Абе едноставно можеш да ја собереш косата и да ставиш некоја марама,барем сега се модерни,и така ќе ги прибереш :)
    Иначе моите се премали,ме заебаваат дека за малку без уши ќе сум останела :lol: :D

10. Look

Look Истакнат член

Не ми се клемпави и многу сум си задоволна од моите ушиња :lol:

11. Panicarka

Panicarka Истакнат член

Јас немам уши...хаха јас имам ушишта.... судбина моја....и секогаш си се смеам на моја сметка....ама косата со се ушлаците надвор врзана никако... строго под уши или пак лентичка...да си ги стегнам ушлаците..хахахах.,..ке си направам операција...кога тогаш...а сите ми викаат дека не ми се големи многу,....уствари мене ми се на врвовите малу испрчени...што викам јас...она повечатливи....ама то е..сум имала срејкичка..хахаха а и плус најдобрите две другарки имаат огромни уши и се смееме на наша сметка...како од една до друга можеме да летаме а не да одиме...хахаха :D :D :D

12. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Леле истото ми се случува,потполно истата приказна... Обавезно лентичка,а косата во коњско опавче - неостварена желба :( Мада моиве се малечки,ама кривки.. И јас сакам операција..Ама што велиш судбина..

13. Panicarka

Panicarka Истакнат член

Абе то е ....срејкичка....аххаха ама затоа станав експерт во пеглање на коса....хехехехеххе

14. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Значи многу,ептен сме слични.. И јас,сакаш верувај сакаш не..експерт сум бе,туторујал нема што не го знам,поубаво од на фризер си се пеглам.. хаха :D Кој е како нас :*

15. Sanniii

Sanniii Популарен член

Па можеш кога ќе ја врзеш косата да ставиш од големите стегачи што се ставаат кај ушите ;)

16. marama

marama Форумски идол

Клемпави ми се ушите, но не се оптеретувам со тоа. Си се тешам дека ми се од носењето очила цел живот :lol:

17. barsa

barsa Истакнат член

МИ ТРЕБА ПОМОШ
    САКАМ ДА ПРАВАМ ОПЕРАЦИЈА НА УШЕНЦАТА , НО КАЈ МЕНЕ СЕ МАЛЦЕМ НАКЛАПУСЕНИ НО ДОСТА ГОЛЕМИ САКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖИ ДА СЕ НАМАЛА ?? МНОГУ КЕ МИ БИДЕ БИТЕН ВАШИОТ СОВЕТ
    БЛАГОДАРАМ . НЕ МИ Е БИТНА ЦЕНАТА ВАКА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА

18. qqq

qqq Истакнат член

Како тоа со секундарен? И како ќе ги одлепат после? :D

19. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Јас прв пат слушам дека ги лепат со секундарен лепак дури и смешно ми падна, нема ли да се оштети кожата после тоа? Јас знам една девојче правеше операција на ушите и мислам дека не е многу страшно како што се другиве пластични операции како на гради, задник и сл. Бидејќи не сум многу информирана за операцијата на девојчето, претпоставувам дека засекуваат дел позади ушето и кожата ја затегнуваат и шијат после.. Така барем си замислувам јас. Инаку фала богу јас немам проблем со ушињата, инаку многу се оптоварувам со такви работи.. :)

20. meU

meU Популарен член

Во фамилија имав случај каде детето имаше клемпави уши. Му беше направена пластична операција, многу едноставна и брза, за ден-два дома го пратија, а за недела дена конци извадија. Денес не се познава никаква трага од тоа. Сметам дека е многу мал и едноставен зафат кој не вреди да се избагнува, а на сметка на тоа личноста да си ствара комплекси и одбивност спрема делови од телото.
    Јас сум за секаква мала хируршка интервенција (дали е на нос, уво, уста) се со цел човек да се осеќа удобно.