да даде господ во исто време да те фати пролив и кивавица да неможеш да спиеш од мислење на мене абе од глава да не можеш да ме извадиш, од аптека да се храниш, и децата на мене да ти личат... кој ке го стигне нека му ја мисле
1.Da dade gospod na nadgrobna ploca da ti pisuva 83 pepole like this......=) 2.Koj me mraze da dade gospod decata rikverc da mu odat!!! 3.Да даде Господ да ме бараш на "Sve za Ljubav" xDD 4.Da dade gospod dzevrie da ti bide svekrva. 5.Да даде Господ син ти дома ЗЕТ да ти донесе!! 6.Да даде господ да ти се расипе photoshopot па да молиш за лајк!!! xD 7."ТОЈ ШТО МИСЛИ ЛОШО ДА ДАДЕ ГОСПОД БОКИ 13 СНАА ДА МУ БИДЕ"
Нешто од мене: *да даде Господ децата во киндер јајце да ти се паднат и да ја немаш шемата за да ги составиш. *да даде Господ тоа што нејќеш.
КАКО ДА ДОЈДЕТЕ ДО НАЈМНОГУ КЛЕТВИ: -Прашајте ја комшивката. -Прашајте ги вашите баби.(Искрено,мојата баба не е таква ама бабите на моите другарки )
Ја знаете оваа новата со Гулабица? Да даде господ Гулабица по дома гола да ти шета! Ептен ни е актуелна во моментов и клетв со неа почнаа да измислуваат. Смешки!
Сега една голема компилација клетви кавадаречки од баби вујни тетки... Брутални се. Spoiler Да те здрве лепра. Од дрво нога да си направиш. Со босилок да те прекадат. На белки цела фамилија да ти прегледа. Земја да нема кај да се закопаш. Пари пари,дробот да му се попаре. Треси треси треска да те втресе. Децата од аптеката да ги раниш. До капелата на рамо да те носат. На постела да те легнат. Пра (прав) и дим да не остане од него. Јован,свети Јован да не дочека. (ова мене ми го рекоа се помочав од смеа!) Цел живот бело да не облечиш. Ладна на челото да те бакнат. На бандера да те гледам. Со таа рака шо ме удари на најмилите свеќи да му палиш. Аир да не видиш од ништо. Чумата на место да те отепа. Повиќе знам јас. Некои и сами си ги мислам оти ми се ептен смешни. What can I say,I have a twisted sense of humor!
Ова беше најактуелно во периодот кога играше Македонската кошаркарска репрезентација против Русија - Кој ме мрази, да дај Господ децата на Кириленко да му личат !
Да даде Господ сите да ти плачат само попот да ти пее. Да даде Господ пожарникари оро да ти играат околу куќа