Количка

Discussion in 'Бебе' started by koritsaki, Jan 6, 2011.

1. S.o.F.i

S.o.F.i Популарен член

Девојки што мислите за оваа количка, некој да ја има или пак да има искуство некое да ме посоветува ?
    Вака ми се допада, ама слика може да лаже.
    :) 87B68A6F-529E-4152-965C-6C8CCE6B902D.png

Takeasmile likes this.
  2. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

3. Ma1ma

Ma1ma Активен член

Здраво дали некоја има ваков транспортер (количка Ellada 3 in 1 од Енци Менци купена) да ми каже дали транспортерот е премногу подигнат или така треба да е? Ми изгледа како да е подвиткана малата кога ја ставам.

Attached Files:

4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Отидовме демек да ја видување и маж ми ја бендиса, ајде вика да ја земеме. Кога рече така, мене ме фати нешто како шубе (ако знам што:^)) и го убедив да излеземе од дуќанот. Не е дека не купувам, еден куп партали имам изнакупено, ама ова ми се виде многу крупно и си реков рано е.
    Имам рок до крај на октомври да се купи количката, он немало се по дуќани да се влече :D

tina2018 likes this.
  5. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

сите сме исти. јас почнав облека ама ме фаќа паника за нешто поголемо.маж ми ме тераше креветче да купиме пошто го бендисавме двајцата, ама и јас како тебе :?: иначе се утепав од гледање колички и дефинитивно највеќе ми се свиѓа макси кози, случајно го видов твојов пост и некако ми фати око па викам да не сте ја купиле да споделиш искуство... сите колички предходно што ги бендисав имаат лоши критики овде:?: и стварно многу се двоумам дали да дадам толку пари за количка. ми остана уште една да видам што ми ја предложи членка овде и ќе се одлучам од тие три дефинитивно. не мислев дека волку тешко ќе изберам количка :lol:кола кога купував помалце гледав :D

zverkica and Emy867 like this.
  6. Emy867

Emy867 Форумски идол

Јас оваа ќе ја земам, не гледам повеќе. Не ни гледав којзнае колку, ми се бендиса онлајн, вчера ни се бендиса во живо, елегантна е и лесна со едноставен механизам на расклопување, цена нормална, така да ич не и' се мислам.

Anaroz1 likes this.
  7. Ma1ma

Ma1ma Активен член

Screenshot_20210920-154549.png Здраво дали некоја има ваков транспортер (количка Ellada 3 in 1 од Енци Менци купена) да ми каже дали транспортерот е премногу подигнат или така треба да е? Ми изгледа како да е подвиткана малата кога ја ставам.

8. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Транспортерите се такви за заштита на бебето при судар. Сите се како кифла ама тоа е поентата.

9. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Како бе ја немаат лилата? :^)
    Или бараш одредена боја? :?:
    Јас ја имам и ако имаш доволно голем багажник за да ти ја собери, топло ја препорачувам.

10. marta993

marta993 Форумски идол

Се согласувам целосно со @IRBBB во однос на Макси Кози Лила... Ние имаме релативно мал гепек, ги вадиме тркалата пред ставање и вадење на количката, но за изгледот и квалитетот, само пофални зборови :)

Takeasmile, IRBBB and Anaroz1 like this.
  11. Ma1ma

Ma1ma Активен член

Da toa mi e jasno,ama ovoj koga go stavam na kolicka izgleda popodignat od drugite,drugite kako da imaat polezecka forma zatoa prasuvam.

12. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Сигурно не се сите модели исти ама ако има сертификати за безбедност нема што да мислиш, добро си е.

Ma1ma likes this.
  13. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Moze toj sto si go videla taka bil namesten. Mojot transporter se podesuva vo lezecka i vo klasicnata sedecka pozicija

14. Jana87

Jana87 Популарен член

https://strollberry.com/
    За сите кои сте во потрага по количка,може ќе ви се најде, има статии на што да се обрне внимание при купување и Др интересни работи за летни пример колички, за близнаци итн. Исто што ми се мн свиѓа има за најголем дел од количките што ги има на наш пазар комплет спецификации, ги има подредено по бренд и по модел со димензии, тежина, тип на склопување, тркала баш комплетно инфо што кога разгледуваше по страните за продажба а богами ни во продавница не може да ги добиеш.

15. Bubamara87

Bubamara87 Истакнат член

Здраво,
    Искуство и мислење за количката Chicco Trio Best Friend Pro Light? Screenshot_20210922-190221.jpg

16. ivani30

ivani30 Популарен член

zverkica likes this.
  17. kostovaivana

kostovaivana Популарен член

Со две раце ти потпишувам за количкава. Јас ја имам ама како 3 во 1 варијанта. Презадоволна сум. Лесна, лесна за возење, малку простор фаќа. Мене ми е преубава. Еве 3ипол месеци ја растуривме од возење, сите 3 дела. Ако треба да барам негативно нешто, транспортот е малце мал па за брзо ќе треба седиште за во кола ама тоа треба посекако така да... :sun:

18. GirlGirl555

GirlGirl555 Истакнат член

Девојки дали некоја од вас ја има обќваа количка? Дали е практична и лесна за користење?

Attached Files:

19. ivani30

ivani30 Популарен член

Оваа ја земавме, крем ми ја препорачас
    Сакав да кажам дека ја зедовме ама гледам само линк сум ставила 2 во 1...колку тера нека тера а лесна ептен и на акција 15.000 ја зедовме

kostovaivana and zverkica like this.
  20. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

со здравје да си ја користите :D