Девојки што мислите за оваа количка, некој да ја има или пак да има искуство некое да ме посоветува ? Вака ми се допада, ама слика може да лаже.
Здраво дали некоја има ваков транспортер (количка Ellada 3 in 1 од Енци Менци купена) да ми каже дали транспортерот е премногу подигнат или така треба да е? Ми изгледа како да е подвиткана малата кога ја ставам.
Отидовме демек да ја видување и маж ми ја бендиса, ајде вика да ја земеме. Кога рече така, мене ме фати нешто како шубе (ако знам што) и го убедив да излеземе од дуќанот. Не е дека не купувам, еден куп партали имам изнакупено, ама ова ми се виде многу крупно и си реков рано е. Имам рок до крај на октомври да се купи количката, он немало се по дуќани да се влече
сите сме исти. јас почнав облека ама ме фаќа паника за нешто поголемо.маж ми ме тераше креветче да купиме пошто го бендисавме двајцата, ама и јас како тебе иначе се утепав од гледање колички и дефинитивно највеќе ми се свиѓа макси кози, случајно го видов твојов пост и некако ми фати око па викам да не сте ја купиле да споделиш искуство... сите колички предходно што ги бендисав имаат лоши критики овде и стварно многу се двоумам дали да дадам толку пари за количка. ми остана уште една да видам што ми ја предложи членка овде и ќе се одлучам од тие три дефинитивно. не мислев дека волку тешко ќе изберам количка кола кога купував помалце гледав
Јас оваа ќе ја земам, не гледам повеќе. Не ни гледав којзнае колку, ми се бендиса онлајн, вчера ни се бендиса во живо, елегантна е и лесна со едноставен механизам на расклопување, цена нормална, така да ич не и' се мислам.
Здраво дали некоја има ваков транспортер (количка Ellada 3 in 1 од Енци Менци купена) да ми каже дали транспортерот е премногу подигнат или така треба да е? Ми изгледа како да е подвиткана малата кога ја ставам.
Како бе ја немаат лилата? Или бараш одредена боја? Јас ја имам и ако имаш доволно голем багажник за да ти ја собери, топло ја препорачувам.
Се согласувам целосно со @IRBBB во однос на Макси Кози Лила... Ние имаме релативно мал гепек, ги вадиме тркалата пред ставање и вадење на количката, но за изгледот и квалитетот, само пофални зборови
Da toa mi e jasno,ama ovoj koga go stavam na kolicka izgleda popodignat od drugite,drugite kako da imaat polezecka forma zatoa prasuvam.
Moze toj sto si go videla taka bil namesten. Mojot transporter se podesuva vo lezecka i vo klasicnata sedecka pozicija
https://strollberry.com/ За сите кои сте во потрага по количка,може ќе ви се најде, има статии на што да се обрне внимание при купување и Др интересни работи за летни пример колички, за близнаци итн. Исто што ми се мн свиѓа има за најголем дел од количките што ги има на наш пазар комплет спецификации, ги има подредено по бренд и по модел со димензии, тежина, тип на склопување, тркала баш комплетно инфо што кога разгледуваше по страните за продажба а богами ни во продавница не може да ги добиеш.
Chipolino Malta stroller reviews, questions, dimensions | pushchair experts advise @Strollberry https://strollberry.com/strollers/chipolino-malta/
Со две раце ти потпишувам за количкава. Јас ја имам ама како 3 во 1 варијанта. Презадоволна сум. Лесна, лесна за возење, малку простор фаќа. Мене ми е преубава. Еве 3ипол месеци ја растуривме од возење, сите 3 дела. Ако треба да барам негативно нешто, транспортот е малце мал па за брзо ќе треба седиште за во кола ама тоа треба посекако така да...
Оваа ја земавме, крем ми ја препорачас Сакав да кажам дека ја зедовме ама гледам само линк сум ставила 2 во 1...колку тера нека тера а лесна ептен и на акција 15.000 ја зедовме