Последниве години комбинезоните станаа огромен хит меѓу девојките. Можат да се најдат и по долги и по кратки ракави. Покрај тоа што убаво изгледаат, се прават од лесен материјал и нема замарање околу тоа како да се искомбинира горен со долен дел, па не одговарало ова со она итн. Мислам дека единствен недостаток е следново: Дали вие носите комбинезони? Од каде го купивте последниот? Можат да се комбинираат со балетанки, сандали, патики, штикли...изгледа со буквално сè Едноставно, а модерно!
Супер се! Имам многу комбинезони и многу се лесни за носење. Последниот ми е овој го купив од Софија. Сега малце треба да ослабам дебела сум ама..
Едноставно и модерно парче облека,но не и практично. Кога ќе ми проструи третата слика се откажувам при секоја идеја да купам комбинезон
Uuu...moeto omileno nesto imam gi i kratki i dolgi za letoto mi se taman najmnogu gi sakam kombinezonkite
Ова е моја омилена облека Не е практично, ама многу убаво ми изгледа. Некако целата спастрена се осеќам кога ги носам. Има голем избор во Ваикики.
Има годинава убави комбинезони донесено во Ваикики или мислеше општо секоја година? Обично разгледувам прво на нивната официјална страна, но еве гледам нема таква точка таму, ни jumpsuit, ни playsuit
Лелееее, ме потсети на времето кога бев риба и пол...хахаха...имав тексас комбинезон со долги ракави, од Италија го имав купено...преубаво ми стоеше.. Но откако едниот ракав ми падна во чучавец и без да приметам, му ебав мајката, го помочав...и... НИКАД ВИШЕ
Обожавам комбинезони! Имам и посвечени, и кежуал, и за вежбање, и за спиење Мене пак баш ми се практични, ги облекувам и шибам, а во тоалет секако ретко одам кога сум излезена. Ме зачуди @crimson со муабетот дека си превисока за нив, и јас сум висока (околу 180) и без проблем си наоѓам @angelche16, комбинезонот е преубав и ти стои совршено!
Ти да носиш вакви Шала на страна и јас сум многу висока и никако да си најдам точен комбинезон Ама па ваков никогаш не би облекла @Oxymoron каде наоѓаш жити кариера Јас сум 183 и сите што сум ги пробала ми биле над глуждови
Ако не ти се допаѓа таков модел, тогаш по кратки ќе си купиш да нема нервози дали бил до под колена или до глужд
Ооо баш ти фала макар што мислам дека сум предебела за да го носам овој. Под строга диета сум се надевам ќе успеам
Абе мене сите ми се кратки, долги имам само два и ми се малку над глуждови, и двата од локални продавнички. Јас поинаку замислував дека ви се кратки, некако во торзото, затоа не ми беше јасно Кратките ми се од Котон, Њу Јоркер, Х&М... А мене баш ми се убави и овие од Страдивариус, не знам зш не ве бендисуваат