Маврово

Discussion in 'Патувања и одмори' started by Queen.S, Nov 16, 2010.

1. kjukli

kjukli Форумски идол

Сами со дечкото сакаме. Нема некоја приватна вила или слично? Ова со делење купатило ич не ми се допаѓа.
    Не сме ни размислиле за Пониква.Баш ќе ја видам понудата сега. Фала ти.

Petar80 and referentka like this.
  2. referentka

referentka Moderator Staff Member

Во ЛП ти пуштив број

kjukli and Petar80 like this.
  3. Legadema

Legadema Истакнат член

соби издаваат во гостилница кристијан , се наоѓа успат кога се оди накај село маврово, во гламур баш во село е под жичара, а издаваат соби и на др места пишува на табли по пат

referentka likes this.
  4. kala21

kala21 Популарен член

@kjukli ние лани бевме за Валентајн и едвај најдовме сместување,се беше резервирано,само во еден хотел не ми текнува како се викаше имаше слободна соба ама катастрофална беше и мислам дека бара 25 евра за ноќевање со појадок за еден човек,на крај немавме избор се сместивме во гостилницава што е спомната погоре Кристијан (ако се сеќавам убаво) собата е убаво со средено купатило и се ама над неа е самата гостилница и се слуша се од горе ама една ноќ преживеавме.

kjukli likes this.
  5. kjukli

kjukli Форумски идол

Не ми е за Валентајн, не се брзам толку. :lol: За крај на месец ме интересира. Најдов неколку местенца, и Рефка ми даде некоја препорака, но сакав лично искуство да слушнам. Слабо слики има по приватниве сместувања, а хотелите се дефинитивно прескапи...

6. kala21

kala21 Популарен член

Хотелите се поскапи и од Банско ама ај:)во гостилницава плаќавме 600 денари,инаку мене ме заинтресира @referentka за Пониква:Dте молам подетални инфо за мотелов:)

7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Бил некој скоро во St. Moritz? Јас сум била пред 6 години во апартман и беше супер смештај.

Ако бил некој или сте слушнале ве молам да ми кажете дали и сега се убави апартманите и по која цена од ноќ се?

8. Elena Dukovska

Elena Dukovska Нов член

Може некој што познава луѓе што издаваат соби во маврово,или од негово искуство што бил да ми пише во лп

Liky likes this.
  9. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Маврово е прекрасно! :l: Моите родители таму имааат викендичка и имам можност постојано да го посетувам. Кога бев помала уживав таму скоро цело лето. Сега тоа не ми го дозволуваат работните обврски но секогаш кога наоѓам барем малку време користам прилика да се изнауживам. Преубаво е како во зима така и на лето. Што се однесува до хотелите и картата за скијање, цените се доста високи но сепак вредат за таа убавина. Продавниците не се баш најснабдени но во секој случај може да се најде она што е потребно за неколкудневен престој. Топло го препорачувам на сите оние кои навистина сакаат да се изнауживаат опкружени со прекрасна природа.

Tanjamm likes this.
  10. edenandrej

edenandrej Истакнат член

Препорака за добар ресторан во Маврово, ако може?

11. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Бил некој со автобус од Скопје до Маврово? Каде застанува автобусот, немам појма каде е станицата, ако ја има, и колку би било оддалечено од смештајот што го гледам (конкретно тој заокружениот на сликата). Фала однапред

Attached Files:

12. lost123

lost123 Форумски идол

Некој активен е сеуште на темава? Да ми даде бројче од некое студио/апартман за 2 лица?

13. Симонбомбон

Симонбомбон Истакнат член

Здраво девојки дали некој има контакт од некоја вила/викендица што е слободна за нова година од 6 до 8 лица имајте убав ден

14. LadyR

LadyR Популарен член

Бројче/страна од некој мотел/хотел или приватно сместување во Маврово кои што издаваат соби за Нова година? Пожелно е и објектот да има ресторан за прослава :)

15. Caci55

Caci55 Истакнат член

Многу е скапо. Поефтино е во Грција или Црна Гора. Ништо не е вложено во Маврово. Патот не чини, тесен е. А за превоз незнам.

16. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Сакам да ве прасам,дали секогаш дува горе на бачило или таков ден погодив хахах

17. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Таков ден си погодила:D Има денови кога е убаво сончево топло таму:sun: Лепота. Јас последно погодив страашно невреме таму ,а кога се качивме на жичара добро беше времето.На пола пат страшно,дуваше,корнеше ветер,не знам дали врнеше снег или од тоа што вееше па разлетуваше снег.Измрзнавме. Му реков на дечко ми јас веќе никогаш таму не одам:rofl: Ќе ме одвееше(tumbleweed):whew: ахаха

18. Queen8

Queen8 Популарен член

Маврово ми е преубаво, во било кој период од годината, заради природата, воздухот, се’! Кафенце во Маврови Анови, ручек во некој од хотелите (Бистра, Радика, Макпетрол...), или најчесто продолжена шетња до Свети Јован Бигорски и ручек во Куќата на мијаците.

19. macencee_

macencee_ Истакнат член

Дечки здраво, дали некој има контакт од некоја вила/соба или било што за издавање во Маврово за двајца? На booking цените се многу високи за хотелите, по 70 евра за една ноќ Доколку некој знае некој пристоен смештај да ми препорача би била благодарна

20. Leona_

Leona_ Нов член

Zdravo, sakam da odam vo cetvrtok vo mavrovo no slusnav deka ne se skija. Dali znaete od koga bi gi pustile terenite?