Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Маврово

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Queen.S, 16 ноември 2010.

1. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Сами со дечкото сакаме. Нема некоја приватна вила или слично? Ова со делење купатило ич не ми се допаѓа.
    Не сме ни размислиле за Пониква.Баш ќе ја видам понудата сега. Фала ти.

На Petar80 и referentka им се допаѓа ова.
  2. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.731
    Допаѓања:
    322.882
    Во ЛП ти пуштив број

На kjukli и Petar80 им се допаѓа ова.
  3. Legadema

Legadema Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    490
    соби издаваат во гостилница кристијан , се наоѓа успат кога се оди накај село маврово, во гламур баш во село е под жичара, а издаваат соби и на др места пишува на табли по пат

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    @kjukli ние лани бевме за Валентајн и едвај најдовме сместување,се беше резервирано,само во еден хотел не ми текнува како се викаше имаше слободна соба ама катастрофална беше и мислам дека бара 25 евра за ноќевање со појадок за еден човек,на крај немавме избор се сместивме во гостилницава што е спомната погоре Кристијан (ако се сеќавам убаво) собата е убаво со средено купатило и се ама над неа е самата гостилница и се слуша се од горе ама една ноќ преживеавме.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Не ми е за Валентајн, не се брзам толку. :lol: За крај на месец ме интересира. Најдов неколку местенца, и Рефка ми даде некоја препорака, но сакав лично искуство да слушнам. Слабо слики има по приватниве сместувања, а хотелите се дефинитивно прескапи...

6. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Хотелите се поскапи и од Банско ама ај:)во гостилницава плаќавме 600 денари,инаку мене ме заинтресира @referentka за Пониква:Dте молам подетални инфо за мотелов:)

7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Бил некој скоро во St. Moritz? Јас сум била пред 6 години во апартман и беше супер смештај.

Ако бил некој или сте слушнале ве молам да ми кажете дали и сега се убави апартманите и по која цена од ноќ се?

8. Elena Dukovska

Elena Dukovska Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Може некој што познава луѓе што издаваат соби во маврово,или од негово искуство што бил да ми пише во лп

На Liky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Маврово е прекрасно! :l: Моите родители таму имааат викендичка и имам можност постојано да го посетувам. Кога бев помала уживав таму скоро цело лето. Сега тоа не ми го дозволуваат работните обврски но секогаш кога наоѓам барем малку време користам прилика да се изнауживам. Преубаво е како во зима така и на лето. Што се однесува до хотелите и картата за скијање, цените се доста високи но сепак вредат за таа убавина. Продавниците не се баш најснабдени но во секој случај може да се најде она што е потребно за неколкудневен престој. Топло го препорачувам на сите оние кои навистина сакаат да се изнауживаат опкружени со прекрасна природа.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  10. edenandrej

edenandrej Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2017
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    932
    Препорака за добар ресторан во Маврово, ако може?

11. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    465
    Бил некој со автобус од Скопје до Маврово? Каде застанува автобусот, немам појма каде е станицата, ако ја има, и колку би било оддалечено од смештајот што го гледам (конкретно тој заокружениот на сликата). Фала однапред

Прикачени фајлови:

• aaaaa.png
      aaaaa.png
      Големина на фајлот:
      34,5 KB
      Прегледи:
      23
  12. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    58.100
    Некој активен е сеуште на темава? Да ми даде бројче од некое студио/апартман за 2 лица?

13. Симонбомбон

Симонбомбон Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2017
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    104
    Здраво девојки дали некој има контакт од некоја вила/викендица што е слободна за нова година од 6 до 8 лица имајте убав ден

14. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.291
    Допаѓања:
    7.885
    Бројче/страна од некој мотел/хотел или приватно сместување во Маврово кои што издаваат соби за Нова година? Пожелно е и објектот да има ресторан за прослава :)

15. Caci55

Caci55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2018
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    526
    Многу е скапо. Поефтино е во Грција или Црна Гора. Ништо не е вложено во Маврово. Патот не чини, тесен е. А за превоз незнам.

16. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    Сакам да ве прасам,дали секогаш дува горе на бачило или таков ден погодив хахах

17. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.588
    Допаѓања:
    52.696
    Таков ден си погодила:D Има денови кога е убаво сончево топло таму:sun: Лепота. Јас последно погодив страашно невреме таму ,а кога се качивме на жичара добро беше времето.На пола пат страшно,дуваше,корнеше ветер,не знам дали врнеше снег или од тоа што вееше па разлетуваше снег.Измрзнавме. Му реков на дечко ми јас веќе никогаш таму не одам:rofl: Ќе ме одвееше(tumbleweed):whew: ахаха

18. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Маврово ми е преубаво, во било кој период од годината, заради природата, воздухот, се’! Кафенце во Маврови Анови, ручек во некој од хотелите (Бистра, Радика, Макпетрол...), или најчесто продолжена шетња до Свети Јован Бигорски и ручек во Куќата на мијаците.

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. macencee_

macencee_ Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Дечки здраво, дали некој има контакт од некоја вила/соба или било што за издавање во Маврово за двајца? На booking цените се многу високи за хотелите, по 70 евра за една ноќ Доколку некој знае некој пристоен смештај да ми препорача би била благодарна

20. Leona_

Leona_ Нов член

Се зачлени на:
    3 февруари 2020
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, sakam da odam vo cetvrtok vo mavrovo no slusnav deka ne se skija. Dali znaete od koga bi gi pustile terenite?