@Barbara_barbs денес трет ден ми е со инфекција на окото среќа не ја отворив и пробав. Да ми помине па ќе ја пробам.. @KiT и златната е супер и таа ја користев лани
Од милион лашес наваму немам земамо маскара на лореал. Есенс розовата ми е при крај, пејте луѓе дали издолжува extensionist, вреди ли добра ли е? Кратки трепки имам упм
Јас мислам дека тие со убави трепки секоја маскара им ги прави добри. Сега кај мене со кратки може да ги издолжи малку ама јас воопшто не сакам да ми се пет слоја натрупани и да ми тежи. Моментално ја имам Лореал Volume milion lashes, ок ми е, ама не би ја зела пак. Ми се допага што не ми се рони, не ме прави црна под очите во текот на целиот ден. И друга позитивна работа е што подолго ми трае. Јас сум фан на Есенс маскарите ама реално многу брзо се сушат. Сите ми се добри, освен водоотпорните , кои ниту се водоотпорни ниту убаво ги прават трепките.
Здраво девојки Може да ми кажете за која маскара од Лореал поточно станува збор, сакам да ја земам денес и јас. ❤️