Јас повторно стравови не знам дали е нормално тоа што ми дојде на 41 ден? Ама сега многу се лошо чувствувам на ова жешко, ми траеше само 3 дена.
Овој циклус ми е прелошо. Доцнеше 1 ден со бајагии крварење 2 дена, 3 тиот само сабајлето обилно, после намали. 4 чистење, 5 ништо а секогаш имам и 5 ден па знае чистење и 6ти да фати. Вториот ден ми беше најлошо, се изгубив буквално. Сум легнала кома 3 саати. Еве и после 3 дена уште ме боли стомак ниско и јајници. Ми е тешко у глава и очи, ми се гади на моменти. Хормони проверено, само тсх малце покачено, ми дадоа терапија. Од времево ли е што ли е?
Добро, дали е можно од толку крварење да ме фаќа лудило, нервози на втор ден. Излегов да шетам, да ми помине нервоза, не сакам никој да водам. ПМС, лош... Исто, проследен со главоболки, ужаси, ужаси, мислам дека од кожа ќе си излезам и сите ќе ги убијам. Гинекологт ми кажа дека имам полипи, дали е можно да ми се чистат сега?
Здраво, ги пијам за прв пат веќе 3 дена таблетите primolut nor за да ми се одложи циклисот бидејќи не сакав да имам за на одмор.Бидејќи таблетите се пијат во случај при долго крварење и при одложување на циклусот. Мене ми каснеше 6 дена па почнав да ги пијам, веќе 2 дена имам по 3,4 капки крв, па не ми е јасно дали е океј? Некој со вакво искуство?
Јасно ми е, но ме фати така мала паника бидејќи не очекував да ми се случи тоа затоа што сите ги пијат за одложување или за намалување на крварењето. Па затоа сум испаничена бидејќи ми каснеше 6 дена и откако почнав да ги пијам се случи да прокрварам малку...
колку години си? ако не е тајна, иначе дали си имала односи па сега штом ти касни, најаено прекини ги ќе прокрваеиш и таман ќе ти се реши тоа за да не се труеш со хормонски апчиња
Да имам односи, инаку 19 години имам. Но како и да е немам редовна менструација, секој месец различно.
Имам редовна менструација на 28 дена. На 24 ти требаше да добијам но не добив. На 25 ти забележав малку крв при бришење и мислев дека ми дојде но еве и денес само малку имам на влошка а кога се бришам изгледа како да ми завршува а не како да сум добила. Ме фати паника, досега не ми се случило вакво нешто.
Глупо прашање знам. Дали е можно помалце да ми тече ради "тесен вагинален отвор"? Пред да бидам сексуално активна река течеше од мене. Од кога бев едно време сексуално активна, ми се намали. Сега долго време не сум сексуално активна и многу мала озбилност имам да речам.
Можеби е глупаво прашањево, но морам да прашам, ве молам без напаѓање До мај пиев контрацептиви и добив менструација на 24.5. Јуни престанав да пијам и имав однос само еднаш со кондом и добив на 25.6. Досега менструациите ми биле прилично редовни. Овој месец еве ми доцни веќе 4 дена(овој месец не сум била воопшто сексуално активна). Знам дека не е возможно да е бременост, но сепак се плашам. Што можи да е проблемот?
Јас сум сексуално активна и овој месец ми каснеше цели 7 дена и ми дојде, а имам многу редовни менструации, така да се дешава. Мислам дека проблемот ми беше што баш тој период бев под многу стрес и беше преееемногу жешко. За бремена не си, менструацијата ти касни ваљда од стрес, нервози, жештини..