Требаше да добијам вчера. Кога се избришав на хартијата имаше малку крв( не чиста онака кафеаво со црвено), после тоа цел ден кога имаше кога немаше...Сега бев во вц има малку повеќе ос вчера, но никако да протече...Цело време паметот ми е таму ... Дали е можно да е од некоја прелада, Нонстоп одам боса по ладни соби и имав стрес при крајот на декември, мајка ми имаше мала операција, но ете стрес си е стрес. Ве молам за мислење.
Не се секирај и кај мене последните два месеци е исто вака. Првиот ден само на хартија, вториот одвај малце по малце протече. Тоа е така дур да пробие.
Ви благодарам. Добив денес нормално...Болките ми се поголеми од вообичаено, стомакот ми е подуен ко балон...Се надевам до утре ќе биде подобро
Требаше да добијам вчера/завчера. Симптоми имам, и од вчера осеќам тапа болка во јајниците како кога имам добиено, тапа главоболка, потечени гради итн. Мислам дека ќе добијам секој момент, но некако ко да не може да пробие. Има нешто што би можела да направам да пробие полесно? Или само да си чекам?
Devojki mi treba odgovor itno dali mozam da zemam tableti za odlaganje na menstruacija na svoja raka i kakvi?
Дали може да продолжам со антибиотикот терапијата што ја земам пошто сум болна а денес добив, имам уште пола недела да ја пијам
Devojki ve molam za.info ako nekoja imala slicen problem.so mojot.Znaci ovaa prv pat mi se slucuva,menstruacija imav na 11 jan mi dojde zavrsi 15 e sega od vcera vecer pocnav da krvaram.po.malku za.denes obilno,na ginikolog duri vo vtornik mi e maticnava mozam.da otidam.dali nekoja imala vakov problem I kako go resila.vi blagodaram
Дечки ај хелп!Веќе добри 2 месеци немам циклус,бев почетокот на месецов кај матичниот гинеколог,рече не сум бремена,ми препиша примолут нор,ги испив,ама циклус нема.Ме факја паника незнам што да правам,дајте некој совет?
истиот проблем го имам јас имав добиено пред нг и после 2месеци не,а сигурна сум дека не сум бремена.знам дека и пред 4-5год ми се случи тоа да немам со месеци и земав чај од аптека и после кратко време добив.мислам дека треба и во аптека да прашаш.