Купи прашок Fans. За мене е откритие на векот. После 15 мин си како нова. И не е скапо 15 денари е, го има во Зегин.
Ранитал плус Спазмекс наеднаш. За 10тина минути ми поминува. Овој циклус, ден пред да ми дојди имав ужасни болки, ќе умрев мислам. Ова ме спаси.
Zdravo devojki sakav da prasam nesto mi docnese 1-2 dena no mi dojde ponekogas mi tece poveke ponekogas pomalku a mi trae 5-6 dena dali e normalno nekogas da ne e so ist intenzitet? dali vi se slucilo vtoriot den da vi tece onka po malku cista krv?
Феминки, ми доцни три дена а ме болат градите а сексуален однос немам направено, дали е тоа во ред или?
Се пореметува циклусот од времето, од стрес, промена на исхрана, од жешкото итн. Не значи дека секој циклус мора да е точен како швајцарски саат сепак тоа е организам не машина
Мене цел месец ми касни, цели 2г ми се нема случено ова ама имав доста стресен период.... Или ти е од стрес или ти е од променава на времето, речиси кај секој поради тоа има измена во циклусот. Почекај уште неколку дена, до 35 дена сепак циклусот се рачуна нормален и може повремено да има отстапки од 28те дена.
Мене ми дојде 4 дена порано... И не се замарам, се додека доаѓа. Инаку и под стрес си бев па може и тоа е.
Ништо страшно ако си немала односи. Ќе добиеш штом те болат градите. Јас во јуни добив на 40ден, инаку на 30-35 добивам. Кога почнат да ме болат градите знам дека најмногу за една недела ќе ми дојде.
Дали некоја од вас практикува секс за време на циклус, поточно првите денови? Дали се намалуваат болките?
Ако мислиш на тие што се пијат после ризичен однос - Норлеово. Не се пијат во помал размер од 6 месеци. Цена не знам.