Здраво, дали таблетите за одложување на менструација може да се земат без рецепт, колку има и колку чинат? И кои се најефикасни? Според пресметките баш на одморот ќе ми дојде, а неможам да ги трпам болките и отоците на плажа. Првите три дена имам страшни болки, пијам по два ибупрофена и не ми помагаат, само благо ја намалуваат болката, ама сепак не сум во состојба ништо да правам. Плус стомакот ми отекува премногу од болките, ми се ствараат гасови, абе хаос. Вака со апчиња барем раат одмор ќе терам.
Дали може некој да ми каже како да ми дојде што е можно побрзо пиам чај од камилица, но дали може некој да ми каже како ср подготвува листот од малина за чајот да се пие, требе свеж или исушен. Фала Дали некоја може да мр контактира во пп
Јас пиев вода со 1 лажиќка оцет околу 1 недела и ми дојде побрзо за 4 дена. Пробај си ја и ти среќата.
Денсска три чаши испив од чај од камилица и еве има мали резултати но чеакм да ми пробие, а инаку дали има убав мирис чајот од магдонос се осеќа нршто или гадно мириса
Здраво. Минатиот месец имав менструација во редовниот термин.бпо 2 недели заминав на одмор. Ме фати некој вирус и мислам дека ради вирусот и промена на климата ми дојде пак. Сега (после 1 месец од тогаш) пак добив ама ми трае веќе 10тина дена. Совет ?? Дали е поради изместената менструација или може да е нешто пострашно??
Здраво, трет ден веќе од менструацијата ии забележав, како да се изразамм оффф, испаѓаат ко едни делчиња, исто од крв, ама мн големи, незнам тоа како е прв пат ми се дешава, малку се исплашив, ве молам за одговор..