Ама немам плава коса. Добро, полу-плава ми е А за црти на лик не знам дали си ме погодила, нешто девојкава се крие. Ми личи на мене кога не можам да довршам некоја мисла и кочам со инспирацијата No, no, no
Мерлинке, цела си ме погодила. Навистина ти благодарам А според мене ти си втората сликичка од џули Убајни
Почнавте многу оригинални да станувате во оваа тема, што ми се допаѓа, па ајде и јас да се пробам Ариел и Лолита Spoiler БлондЕнца69 Spoiler Хипица Spoiler Дузи, Лудо, Офи Магнолија Spoiler Каша Spoiler Пирамида Мерилин Монро Spoiler Марама Spoiler Дип Блу Spoiler Икс Мен Јипман Spoiler Славица999, Лионес, СањаеваЖапче Spoiler Саја и Георгина Spoiler Ашлинг Spoiler Теодора Spoiler Пеликуна Spoiler Лилит Spoiler НаташКа Spoiler
Тедибиар? Spoiler Мерлинка? Spoiler Џули? Spoiler Реина дел сур? Spoiler Тедигреј? Spoiler Магнолија? Spoiler Сесилија? Spoiler Индигрл? Spoiler Ели25? Spoiler , Мишела? Spoiler Црешичка? Spoiler Џуси? Spoiler Калиопе? Spoiler Маца99? Spoiler Погодив некоја? Или слаба работа.
Па не hock: Имам многу поситни црти на лицето( вака ли се вика бе ).. Сакам да кажам, помали очи, усни. Али, фала за обидот Поздрав до тебе
Магнолија и Есперанца сте ме погодиле за бојата на косата, а сликата на Магнолија само потенка уста и фали Есперанца, не сум толку слаба Старфиш? Трендафилка? Магнолија? Пирамида?
Ливинг, заедничко ни е тоа шо сум бела како неа Инаку не си личеме А Теди, само бојата на косата ми ја погоди
Уф, косата по форма и должина да, меѓутоа бојата ми е посветла. Очите ако се кафени, тогаш да, инаку немам некои позабележителни сличности со девојкава.