Ама немам плава коса. Добро, полу-плава ми е А за црти на лик не знам дали си ме погодила, нешто девојкава се крие. Ми личи на мене кога не можам да довршам некоја мисла и кочам со инспирацијата No, no, no
Мерлинке, цела си ме погодила. Навистина ти благодарам А според мене ти си втората сликичка од џули Убајни
Почнавте многу оригинални да станувате во оваа тема, што ми се допаѓа, па ајде и јас да се пробам Ариел и Лолита Спојлер БлондЕнца69 Спојлер Хипица Спојлер Дузи, Лудо, Офи Магнолија Спојлер Каша Спојлер Пирамида Мерилин Монро Спојлер Марама Спојлер Дип Блу Спојлер Икс Мен Јипман Спојлер Славица999, Лионес, СањаеваЖапче Спојлер Саја и Георгина Спојлер Ашлинг Спојлер Теодора Спојлер Пеликуна Спојлер Лилит Спојлер НаташКа Спојлер
Тедибиар? Спојлер Мерлинка? Спојлер Џули? Спојлер Реина дел сур? Спојлер Тедигреј? Спојлер Магнолија? Спојлер Сесилија? Спојлер Индигрл? Спојлер Ели25? Спојлер , Мишела? Спојлер Црешичка? Спојлер Џуси? Спојлер Калиопе? Спојлер Маца99? Спојлер Погодив некоја? Или слаба работа.
Па не hock: Имам многу поситни црти на лицето( вака ли се вика бе ).. Сакам да кажам, помали очи, усни. Али, фала за обидот Поздрав до тебе
Магнолија и Есперанца сте ме погодиле за бојата на косата, а сликата на Магнолија само потенка уста и фали Есперанца, не сум толку слаба Старфиш? Трендафилка? Магнолија? Пирамида?
Ливинг, заедничко ни е тоа шо сум бела како неа Инаку не си личеме А Теди, само бојата на косата ми ја погоди
Уф, косата по форма и должина да, меѓутоа бојата ми е посветла. Очите ако се кафени, тогаш да, инаку немам некои позабележителни сличности со девојкава.