Ајде и Анабел прв пат во темава. Се извинувам за квалитетот на сликата,сликав со телефон. И да појаснам,тоа долу свитканото под ташничката е сребрено тенко каивче.
За на роденден, мала забава. Spoiler Чевли и елек - Bershka, кошула Waikiki, панталони од Mango купени пред сто години. Кошулата ми е везена напред и паѓа лелеаво во бохо стил, штета што светлото ми ја уништило сликата.
Ова ми е прва слика во оваа тема, па ако имате некој коментар или критика околу позиционирањето на камерата или пак околу нешто друго, би сакала да ги слушнам. Spoiler: Детали Блуза - Bershka, панталони - Mango, чевли - Tally Weijl, каишот е на татко ми (од Адам и Ева), часовник - Avon, првиот прстен - Tiffany's, вториот горен и долен прстен ми се подарок и третиот прстен - Pandora, ланчето ми е подарок
Фармерки - Stradivarius Кошулка - LC Waikiki Ташна - LC Waikiki Балетанки - продавница во ГТЦ ама не ми текнува на името
Чевлите ми ги знаете, сините штикли со ремчињата, ма да истово го имам носено и со кратиките крем чизмички. Spoiler Здолниште- Аpt. 9 Блуза-Language, Taшна- Asos, Обетки-Asos Часовник-Aeropostale
Кад сам веч почела са сликама. + црни хулахопки и слични вакви пошто беше поладно Spoiler Блузето е многу обично и тенко, со 3/4 ракави, широчко, од локална продавничка. Пликот - Creativo. Сукњата е од Vasidora. Чизмиците од една кумановска продавница спроти библиотеката, не ми текнува името. Ланчето го начекав за смешно евро-две по грчкине дуќанчиња. #livingcheap
Spoiler: Облека Ленени фармерки и кошула - локален бутик, сандали - Janny&Janny, чанта - подарок, бижутерија- Грција, часовник - Swatch
Spoiler Маичка-од пазар за 50ден Ташна-Mana Fashion Суќна-DIY проект Старки-Converse Џемперче-од локална продавничка Очила-тезга во Охрид Spoiler Фармерки-Terranova Маичка-Mana Fashion Елек-сама си го правев од стара јакна Старки-Converse Шеширот не знам од каде е, на брат ми е