Натална карта

Discussion in '„Другата“ наука' started by Gordana10, Mar 27, 2010.

1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Јас ја прекинав. 40 мин велам ми раскажуваш основи кои ти нагласив дека ги знам. Разговорот треба да трае саат време а ти веќе 40 мин не си ни почнала. И се збуни. Ааама вика јас ова морам, не се секирај повеќе ќе трае разговорот. Велам не може повеќе бидејки јас одвоив саат време. И најјакото- глупости тресење. Ништо немаше врска едно со друго.
    Од 2010 правам натална и секогаш ми била водич поставеноста на планетите. Но реално, чат џпт повеќе ми кажа од тамара.
    И уште појако, ми вели - ти и да не направиш ништо тоа ќе се случи зошто мора да се случи :D Еве, веќе месец дена според неа живеам у странство пошто "морало да се случи". А единствено што сменив уствари е чаршавот у спална :D
    Пред се, не можеш да речеш мора да се случи. Поставеноста може да покажува отворен пат, тоа не значи дека ќе го прифатиш...

Morena 20 likes this.
  2. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

фала ти за одговорот :D
    некои препораки може?

3. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

фала ти за одговорот :D
    некои препораки може?

4. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Исто и кај мене,ми дробеше пола саат и поише вовед у астрологија демек морала она тоа да го објасни од старт ко ние од марс да сме паднати,па секој шо решил да даде пари за натална знае што е наталната и го интересираат прогнози и транзити а она глеа да изгуби време на вовед оти реално знање околу толкување натални слабо има.Она толкувањето натална го има сфатено ко гатање и мене ми велеше демек ти што и да праиш тоа ќе се случи,ко кај гатач да сум отишла а не кај астролог.Астрологијата според транзитите и поставеноста на планетите може да даде прогнози за поволни/неповолни периоди и за одредени потенцијали што личноста ги има но тоа се само поставености на ѕвездите и планетите,за нешто навистина да се оствари зависат и многу други фактори и неможе ти на некој да му кажеш тоа и тоа ќе се случи без разлика ти што и да праиш,ок баба Ванге,еве гледам се ти што кажа баш така и се случи.Крајно непрофесионална и крајно неедуцирана во тоа што решила да и биде примарна професија.
    Така да дечки совет мој од лично искуство а и од искуства на многу други одбегнувајте ја Тамара Јупитер сторис за натални.Ќе си потрошите време и пари за џабе,користете вештачка интелигенција ќе добиете попрецизни одговори него од Тамара такозвани астролог.

Mari7 and LiliBoz like this.
  5. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Би ти го препорачала Зоран Крстевски,иако не сум правела натална кај него,имам прочитано неколку негови книги и изгледа дека човекот има доста знаење во таа област,а и знам доста луѓе кои биле и се задоволни од него.Е сега поскап е во однос на некои други астролози,ама подобро да дадеш повеќе пари и да добиеш детална анализа и точни прогнози него да фрлиш 3000/4000 на астролози како Марјан или Тамара кои врска немаат од астрологија само добро се рекламираат по социјални мрежи.

6. Hoping

Hoping Истакнат член

јас му пишав, 5300 е натална :rofl: шанси нема

7. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Прогресивно поскапува секоја година хаха,јас му имам пишано уште пред 4 години и тогаш памтам беше 3300,следната година му пишав пак ми рече 3800,последно го прашав лани и ми рече 4800 ете годинава има нова цена.Ми е жал само што не напраив уште кога беше поефтин,5300 и мене ми е многу за натална но ако еден ден решам да правам дефинитино би го одбрала него макар што е поскап него овие самопрогласениве по интернет.До тогаш,ке си толкувам натални со чатгпт:D

Hoping likes this.
  8. Mari7

Mari7 Активен член

Многу познато ми е ова.И јас се излажав да правам натална кај Тамара пред неколку години и сфатив дека си ги фрлив парите за џабе…подобро да си купев нешто со тие пари него да ја слушам 45 минути како ми објаснува што е натална и дека таа не се менува у жувотот и дека кај кој и астролог да одам истото ќе ми го кажел,важи.Од залудно потрошени пари у живот правење натална кај Тамара би беше едно од најзалудните трошења пари на глупости.

Morena 20 and LiliBoz like this.