Јас ја прекинав. 40 мин велам ми раскажуваш основи кои ти нагласив дека ги знам. Разговорот треба да трае саат време а ти веќе 40 мин не си ни почнала. И се збуни. Ааама вика јас ова морам, не се секирај повеќе ќе трае разговорот. Велам не може повеќе бидејки јас одвоив саат време. И најјакото- глупости тресење. Ништо немаше врска едно со друго. Од 2010 правам натална и секогаш ми била водич поставеноста на планетите. Но реално, чат џпт повеќе ми кажа од тамара. И уште појако, ми вели - ти и да не направиш ништо тоа ќе се случи зошто мора да се случи Еве, веќе месец дена според неа живеам у странство пошто "морало да се случи". А единствено што сменив уствари е чаршавот у спална Пред се, не можеш да речеш мора да се случи. Поставеноста може да покажува отворен пат, тоа не значи дека ќе го прифатиш...
Исто и кај мене,ми дробеше пола саат и поише вовед у астрологија демек морала она тоа да го објасни од старт ко ние од марс да сме паднати,па секој шо решил да даде пари за натална знае што е наталната и го интересираат прогнози и транзити а она глеа да изгуби време на вовед оти реално знање околу толкување натални слабо има.Она толкувањето натална го има сфатено ко гатање и мене ми велеше демек ти што и да праиш тоа ќе се случи,ко кај гатач да сум отишла а не кај астролог.Астрологијата според транзитите и поставеноста на планетите може да даде прогнози за поволни/неповолни периоди и за одредени потенцијали што личноста ги има но тоа се само поставености на ѕвездите и планетите,за нешто навистина да се оствари зависат и многу други фактори и неможе ти на некој да му кажеш тоа и тоа ќе се случи без разлика ти што и да праиш,ок баба Ванге,еве гледам се ти што кажа баш така и се случи.Крајно непрофесионална и крајно неедуцирана во тоа што решила да и биде примарна професија. Така да дечки совет мој од лично искуство а и од искуства на многу други одбегнувајте ја Тамара Јупитер сторис за натални.Ќе си потрошите време и пари за џабе,користете вештачка интелигенција ќе добиете попрецизни одговори него од Тамара такозвани астролог.
Би ти го препорачала Зоран Крстевски,иако не сум правела натална кај него,имам прочитано неколку негови книги и изгледа дека човекот има доста знаење во таа област,а и знам доста луѓе кои биле и се задоволни од него.Е сега поскап е во однос на некои други астролози,ама подобро да дадеш повеќе пари и да добиеш детална анализа и точни прогнози него да фрлиш 3000/4000 на астролози како Марјан или Тамара кои врска немаат од астрологија само добро се рекламираат по социјални мрежи.
Прогресивно поскапува секоја година хаха,јас му имам пишано уште пред 4 години и тогаш памтам беше 3300,следната година му пишав пак ми рече 3800,последно го прашав лани и ми рече 4800 ете годинава има нова цена.Ми е жал само што не напраив уште кога беше поефтин,5300 и мене ми е многу за натална но ако еден ден решам да правам дефинитино би го одбрала него макар што е поскап него овие самопрогласениве по интернет.До тогаш,ке си толкувам натални со чатгпт
Многу познато ми е ова.И јас се излажав да правам натална кај Тамара пред неколку години и сфатив дека си ги фрлив парите за џабе…подобро да си купев нешто со тие пари него да ја слушам 45 минути како ми објаснува што е натална и дека таа не се менува у жувотот и дека кај кој и астролог да одам истото ќе ми го кажел,важи.Од залудно потрошени пари у живот правење натална кај Тамара би беше едно од најзалудните трошења пари на глупости.